עבור לתוכן

תקלה בעת התקנת כרטיס קול @ESI JULI (מחשב נתקע או לא עולה, פירוט בפנים)

Featured Replies

פורסם

צהוריים טובים לכם,

רכשתי את הכרטיס קול הנ"ל לפני כשבוע ובנסיוני להתקין אותו, ממש בסוף כשהדרייברים מותקנים (ב-WIZARD), הוא נתקע ולא מסיים את ההתקנה. כל המחשב נתקע באותו רגע ולא חוזר לעצמו. הדבר מוביל גם אחרי ריסט לאי-זיהוי של צורבי ה-DVD שלי, הכרטיס קול OB אפילו ועוד משהו של PLUG & PLAY ב-DEVICE MANAGER.

אם אני עושה את זה ב-SAFE-MODE, אז הוא כן מסיים את ההתקנה עד הסוף, רק שכאשר עושים ריסט ה-WINDOWS נתקע עוד ב-STARTUP שלו (הסימן הכחול פשוט נתקע ומפסיק לזוז, וזה נשאר ככה), ואז המחשב עולה רק אם בוחרים ב-LAST CONFIGURATIONS THAT WORKED.

פרמטתי את המחשב, מאחר והוא גם ככה היה צריך פרמוט (אני מחזיק כבר את המערכת הפעלה יותר מ-5 שנים בלי פרמוט), ואחרי הפרמוט התקנתי אותו ונדמה היה שהמצב תקין (לפי זה שצלילים כנראה היו הולכים אליו ואין צפצופים מהמחשב עצמו), אבל לא יצא לי להקשיב לו מאחר והוא היה מחובר למגבר מנורות ואוזניות וכו' שלא היה לי כוח להפעיל באותו רגע.

הבעיה היא שאחרי זה (לא זוכר אחרי כמה דקות), באמצע התקנת הדרייברים של העכבר, המחשב פשוט עשה ריסט ולא עלה (שוב נתקע בטעינה), ורק LAST CONF העלו אותו בלי הכרטיס קול מותקן, ונסיון התקנה שלו נתן שוב את אותה התקלה כמו לפני הפרמוט של תקיעה בסוף ההתקנה ואי זיהוי כוננים וכו' (מה שסודר אחרי SYSTEM RESTORE).

הבחור ממנו נקנה הכרטיס קול טוען שהוא תקין לחלוטין, השאלה שלי, לפני שאני מנסה את ההתקנה בעוד מחשב, מה הסיכוי שיש התנגשות בין דרייברים? ומה הסיכוי שזה ה-SETPOINT של לוג'יטק?

יש לציין שחומרה אחרת עובדת בסדר גמור ומותקנת בלי שום בעיה, כיבוי הכרטיס קול OB מהביוס לא עזר ובספק אם הוא התקלה כי אחרי הפרמוט הוא לא היה בכלל בתמונה (גם לא הדרייברים שלו), נכון לעכשיו אני עובד במקביל עם הכרטיס OB ועם ה-M-AUDIO AUDIOPHILE ללא תקלות.

אודה מאוד לכל העוזרים, זה מאוד חשוב לי. תודה רבה! :)[br]פורסם בתאריך: 10.03.2009 בשעה 13:33:30

BUMP

אשמח בכל זאת לעצה או רעיון כללי ממישהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים