עבור לתוכן

בעיה עם פתיחת פורטים (התוכנות טוענות שהם ל&#14

Featured Replies

פורסם

לפני איזה כמה חודשים הגדרתי כתובת אייפי סטטית ופתחתי פורטים לביטורנט ולאימיול והכל עבד טוב אבל מאתמול פתאום הביטורנט אומר לי שהפורט שלו לא פתוח וגם אצל האימיול אותה הבעיה ,בדקתי שכל הפורטים עדיין פתוחים ואני לא מבין מה הבעיה כל מה שעשיתי לפני שזה קרה זה להתקין את העדכונים לווינדוס ולjava

יש לי ראוטר של edimax br-6204wg

פורסם

אולי איזה פיירוול על המחשב. החלפת אנטיוירוס או משהו כזה?

פורסם
  • מחבר

הפיירוול של ווינדוס לא פועל ,יש לי אנטי וירוס של mcafee והוא אמר לי שאני צריך לחדש אותו אז חידשתי אותו אבל לא החלפתי אנטי ווירוס

פורסם

1. סגור את כל תוכנות האבטחה למינהם שקיימות לך על המחשב (AV/FW/..) - ותבדוק הפניית פורטים.

2. תבדוק שהפורטים שמוגדרים בתוכנה, הם אותם הפורטים שהגדרת בנתב.

3. תבדוק שכתובת ה-IP מתאימה למחשב שלך.

4. אם כל זה לא עזר, תנסה להגדיר זמנית DMZ ולראות אם הפורטים מופנים אלייך.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך עושים DMZ ואני לא יודע איך אמורים לכבות את האנטיוירוס ניסיתי לכבות אותו דרך מנהל המשימות ואז הוא ירד לכמה שניות אבל עדיין הפורטים היו חסומים.

אחרי זה הורדתי תוכנה שאני יכול לרשום בה פורט והיא בודקת אם הוא פתוח או לא ואז ראיתי שמכל הפורטים שיש לי בVIRTUAL SERVER רק אלה שפתחתי בעבר והם UDP פתוחים ואלה שהם TCP משום מה לא פתוחים למרות שהם נמצאים גם ברשימה, אין לי מושג למה פתאום הם כבר לא פתוחים בדקתי שוב שהפורטים שמוגדרים בתוכנה הם אותם הפורטים שהגדרתי בנתב ושכתובת האיי פי מתאימה למחשב שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים