עבור לתוכן

מהם הסטנדרטים של אחריות על כוננים קשיחים?

Featured Replies

פורסם

במסגרת חיפושים אחרי כונן קשיח חדש, שמתי לב שישנם הרבה מקרים בהם דגמים זהים נמכרים עם אחריות שונה בחנויות שונות.

לדוגמא, שקלתי את ה-Samsung HD103UJ, בדיקה בזאפ הראתה שיש הבדלים לא קטנים במחירים ושכל חנות נותנת אחריות מסוג אחר. האם יש סטנדרט מסויים שכדאי לדבוק בו? מיהו היבואן הרשמי והאם יש לזה חשיבות?

פורסם

ההבדל הוא ממי אתה קונה תכלס.

אני קונה את כל הציוד שלי (והרבה) מלוגיק- אף פעם לא הייתה לי בעיה ,החליפו לי גם שנגמרה לי האחריות ומיידית במקום.

פורסם

אני קונה את כל הציוד שלי (והרבה) מלוגיק- אף פעם לא הייתה לי בעיה ,החליפו לי גם שנגמרה לי האחריות ומיידית במקום.

תודה על הפרסומת, אך נראה לי שלא זו הייתה השאלה.

מדיניות האחריות של רוב היצרנים היא שלוש שנים. למיטב ידיעתי גם אם החנות מציינת תקופה קצרה יותר, היבואן\מפיץ עדיין מחוייב לתקופה המצויינת ע"י היצרן.

סיגייט נתנו חמש שנים עד לא מזמן, אבל אם אני לא טועה לאחרונה הם יישרו קו עם שאר היצרנים.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי פחות לתקופת האחריות ויותר לנותן האחריות. על אותו מוצר יש חנויות שמפרסמות "אחריות במעבדת החנות" וחנויות שמפרסמות "אחריות יבואן". האם הסטנדרט הוא שכל חנות היא כמו יבואן מקביל ונותנת אחריות נפרדת או שיש יבואן/ נותן אחריות רשמי אחד שכדאי לקנות עם אחריות שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים