פורסם 2009 במרץ 916 שנים דבר ראשון, רציתי לציין שהאתר של האוניברסיטה הזו מפוצץ בהגזמה בפירסומים בסגנון "תראו איזה מגניבים אנחנו" וכל מיני ססמאות מעצבנות וחסרות אינפורמציה... השאלה: אמור להיות אצלכם איזה יום פתוח לתארים מתקדמים מתישהו, או שאם אני רוצה מידע אני צריך להתקשר ישירות לאנשי הקשר המחלקות שאני מתעניין בהן? תודה.
פורסם 2009 במרץ 916 שנים מחבר באסה :-[ יש למישהו הצעות איפה אני יכול להשיג מידע? (מעבר ל"בואו אלינו, יהייה לכם כיף :yelclap: :silly:")
פורסם 2009 במרץ 916 שנים תתקשר למזכירות של החוג שאתה רוצה ללמוד בו ותבקש לדבר עם מישהו, ראש חוג, יועץ לימודים או משהו כזהאני דיברתי עם ראש חוג בירושלים בלי יום פתוחתאמין לי, עם התחרות שיש בין האוניברסיטאות, יקבעו איתך פגישה צ'יק צ'אק
פורסם 2009 במרץ 916 שנים נראה לי שהדבר האחרון שאפשר להגיד על אונ' ת-א זה שכיף ללמוד שם.נורא מעצבן לפעמים אבל בסדר מה אפשר לעשות..
פורסם 2009 במרץ 916 שנים ת'אמת אהבתי הרבה יותר את הסיסמא של היום פתוח של שנה שעברה "מסתכלים עליך אחרת" מאשר הסיסמא של השנה "סמנו לאן תרצו להגיע" סה"כ, אני יכול להעיד על עצמי, בסמסטר אחרון דו-חוגי מדמ"ח-ניהול, האוניברסיטה דיי עלתה לי על הציפיות, והמון "מבוגרים" שחטפו ממנה סטירות הזהירו אותי אבל בסופו של דבר, אני הסתדרתי. אז יכול להיות שבמדעי המחשב, היה ניתן לקבל יחס יותר אישי (אבל מה לעשות, שיש מאות של סטודנטים) אבל אני חושב שבתארים מתקדמים, גם זה כבר קיים ו UltraWaveMUSA, גם חבר שלי... למרות שהוא עוד לא יודע אם חשמל או מכונות... אז כבר אחד אתה מכיר
פורסם 2009 במרץ 916 שנים בחשמל יש אלף חמש מאות סטודנטים בגלל זה לא רציתיביו רפואה גם היה השיקול אבל הוא לא משהו לתואר ראשון..במכונות סבבה וגם אולי מלגה =]
פורסם 2009 במרץ 916 שנים ביו רפואה זה קשקוש, זה בדיוק כמו חשמל...ואני אגיד לך את האמת?בתור בנאדם שלא לומד הנדסה, אני הייתי בוחר במכונות רק בגלל שזה נראה לי יותר מעניין מחשמל
פורסם 2009 במרץ 916 שנים נורא מעצבן לפעמים אבל בסדר מה אפשר לעשות..תפרטבטכניון נדמה לי ברפואי מה שרשמתם בסוף יש פרוייקט שאם אתה ממציא איזה מכשיר שיכול לעזור בשוק האזרחי יש להם חברה או משהו שהופכת את זה למוצר של ממש וזה יכול להיות מאוד ריווחייש את זה גם שם?
פורסם 2009 במרץ 916 שנים אז מה? בהנדסת חשמל יש הרבה סטודנטים? יש מצב שאני הולך לעשות עתודה בזה..(לא,אני לא בן 17,סיימתי יד..)
פורסם 2009 במרץ 916 שנים לא התכוונתי להתפאר מפאת גילי המופלג..רציתי להדגיש את זה כי יש הבדל בין שני המסלולים.
פורסם 2009 במרץ 916 שנים תפרטבטכניון נדמה לי ברפואי מה שרשמתם בסוף יש פרוייקט שאם אתה ממציא איזה מכשיר שיכול לעזור בשוק האזרחי יש להם חברה או משהו שהופכת את זה למוצר של ממש וזה יכול להיות מאוד ריווחייש את זה גם שם?כל מיני.. אני לא אומר שזאת לא אוניברסיטה טובה היא טובה פשוט זה לא פשוט ללמוד שם.אם אין לך חברים איתך שם אתה לומד ונכנס למים העמוקים לבד בלי סיוע ובלי כלום.. חברה שלי התחילה ללמוד סמסטר שני אבל היא לא קיבלה במכרז את הקורסים שהיא רצתה ובנתיים היא לא רשומה אליהם ובאה לשיעורים בתקווה שהיא תתקבל אליהם מאוחר יותר.. ועוד ועוד.ואפרופו טכניון שם יש משהו שממש מטריף אותי שזה פקטור שלילי.. אם הציון הכיתתי במבחן הוא מעל 60, כן 60, נותנים פקטור שלילי בשביל להעיף אנשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.