עבור לתוכן

שאלה ללומדים באונ' תל אביב

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, רציתי לציין שהאתר של האוניברסיטה הזו מפוצץ בהגזמה בפירסומים בסגנון "תראו איזה מגניבים אנחנו" וכל מיני ססמאות מעצבנות וחסרות אינפורמציה...

השאלה: אמור להיות אצלכם איזה יום פתוח לתארים מתקדמים מתישהו, או שאם אני רוצה מידע אני צריך להתקשר ישירות לאנשי הקשר המחלקות שאני מתעניין בהן?

תודה. :)

• תגובות 44
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

באסה :-[

יש למישהו הצעות איפה אני יכול להשיג מידע? (מעבר ל"בואו אלינו, יהייה לכם כיף :yelclap: :yelclap: :silly:")

פורסם

תתקשר למזכירות של החוג שאתה רוצה ללמוד בו ותבקש לדבר עם מישהו, ראש חוג, יועץ לימודים או משהו כזה

אני דיברתי עם ראש חוג בירושלים בלי יום פתוח

תאמין לי, עם התחרות שיש בין האוניברסיטאות, יקבעו איתך פגישה צ'יק צ'אק

פורסם

נראה לי שהדבר האחרון שאפשר להגיד על אונ' ת-א זה שכיף ללמוד שם.

נורא מעצבן לפעמים אבל בסדר מה אפשר לעשות..

פורסם

אני מתחיל באתא באוקטובר הנדס מכונות מה לא טוב בתא?

פורסם

ת'אמת אהבתי הרבה יותר את הסיסמא של היום פתוח של שנה שעברה "מסתכלים עליך אחרת"

מאשר הסיסמא של השנה "סמנו לאן תרצו להגיע"

סה"כ, אני יכול להעיד על עצמי, בסמסטר אחרון דו-חוגי מדמ"ח-ניהול,

האוניברסיטה דיי עלתה לי על הציפיות, והמון "מבוגרים" שחטפו ממנה סטירות הזהירו אותי

אבל בסופו של דבר, אני הסתדרתי.

אז יכול להיות שבמדעי המחשב, היה ניתן לקבל יחס יותר אישי (אבל מה לעשות, שיש מאות של סטודנטים)

אבל אני חושב שבתארים מתקדמים, גם זה כבר קיים

ו UltraWaveMUSA, גם חבר שלי... למרות שהוא עוד לא יודע אם חשמל או מכונות... אז כבר אחד אתה מכיר :)

פורסם

בחשמל יש אלף חמש מאות סטודנטים בגלל זה לא רציתי

ביו רפואה גם היה השיקול אבל הוא לא משהו לתואר ראשון..

במכונות סבבה וגם אולי מלגה =]

פורסם

ביו רפואה זה קשקוש, זה בדיוק כמו חשמל...

ואני אגיד לך את האמת?

בתור בנאדם שלא לומד הנדסה, אני הייתי בוחר במכונות רק בגלל שזה נראה לי יותר מעניין מחשמל

פורסם
:)
פורסם

נורא מעצבן לפעמים אבל בסדר מה אפשר לעשות..

תפרט

בטכניון נדמה לי ברפואי מה שרשמתם בסוף יש פרוייקט שאם אתה ממציא איזה מכשיר שיכול לעזור בשוק האזרחי יש להם חברה או משהו שהופכת את זה למוצר של ממש וזה יכול להיות מאוד ריווחי

יש את זה גם שם?

פורסם

אז מה? בהנדסת חשמל יש הרבה סטודנטים? יש מצב שאני הולך לעשות עתודה בזה..(לא,אני לא בן 17,סיימתי יד..)

פורסם

אז אתה בן 19/20!

(מה זה משנה?)

זה פשוט אומר שיש פחות יחס אישי

פורסם

לא התכוונתי להתפאר מפאת גילי המופלג..רציתי להדגיש את זה כי יש הבדל בין שני המסלולים.

פורסם

תפרט

בטכניון נדמה לי ברפואי מה שרשמתם בסוף יש פרוייקט שאם אתה ממציא איזה מכשיר שיכול לעזור בשוק האזרחי יש להם חברה או משהו שהופכת את זה למוצר של ממש וזה יכול להיות מאוד ריווחי

יש את זה גם שם?

כל מיני.. אני לא אומר שזאת לא אוניברסיטה טובה היא טובה פשוט זה לא פשוט ללמוד שם.

אם אין לך חברים איתך שם אתה לומד ונכנס למים העמוקים לבד בלי סיוע ובלי כלום.. חברה שלי התחילה ללמוד סמסטר שני אבל היא לא קיבלה במכרז את הקורסים שהיא רצתה ובנתיים היא לא רשומה אליהם ובאה לשיעורים בתקווה שהיא תתקבל אליהם מאוחר יותר.. ועוד ועוד.

ואפרופו טכניון שם יש משהו שממש מטריף אותי שזה פקטור שלילי.. אם הציון הכיתתי במבחן הוא מעל 60, כן 60, נותנים פקטור שלילי בשביל להעיף אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים