עבור לתוכן

איך ניתן לסגור דרך ראוטר סטרים של יוטוב

Featured Replies

פורסם

אני סובל משותף שלא מתחשב בצורך שלי ללמוד, הוא יושב כל היום מול המחשב בווליום מופרז ורואה סרטים ביוטוב. נמאס לי להתחנן על הזכות שלי לשקט.

למזלי (אני מקווה) הוא לא מבין כלום במחשבים, ובטח שהוא לא יודע איך לקנפג ראוטר..

אז אם יש דרך לסגור (כמובן לפי הצורך) את הפורטים של יוטוב. אני אשמח לדעת

תודה מראש

גובנר מיואש.. :\

פורסם

אני סובל משותף שלא מתחשב בצורך שלי ללמוד, הוא יושב כל היום מול המחשב בווליום מופרז ורואה סרטים ביוטוב. נמאס לי להתחנן על הזכות שלי לשקט.

למזלי (אני מקווה) הוא לא מבין כלום במחשבים, ובטח שהוא לא יודע איך לקנפג ראוטר..

אז אם יש דרך לסגור (כמובן לפי הצורך) את הפורטים של יוטוב. אני אשמח לדעת

תודה מראש

גובנר מיואש.. :\

הפורט של יוטיוב הוא 80 כמו כל אתר(משמע לא מומלץ לסגור).

אם הוא לא מבין כל כך במחשבים, מתי שהוא לא יהיה בבית תתקין לו בקרת הורים( :silly:)

במידה ויש בראוטר בקרת הורים(יש כאלה) תוכל פשוט לחסום.

פורסם

יש לך כמה אפשרויות:

א. אם קיימת בראוטר שלך אפשרות להגבלת אתרים, תשתמש בה.

ב. בזמן שהוא במקלחת / ישן / בעבודה, כנס לקובץ hosts במחשב שלו, ותקשר את הכתובת של youtube עם 127.0.0.1, או עם כתובת של משהו אחר (גוגל לדוגמא).

ג. תתקין לו סוג של בקרת הורים, ובמידה ובוא ממש טיפש, הוא בטח לא ישים לב. :P

פורסם

כנס לקובץ HOSTS

זה הדרך הכי פשוטה ומי שלא מבין ממוצע+ , לא יעלה על זה

פורסם

עד כמה שידוע לי התעסקות או שינוי הגדרות במחשב של מישהו אחר ללא ידיעתו או הסכמתו היא עבירה על החוק. ובכל מקרה, לא עניין מוסרי.

ניסית לדבר עם השותף? אולי הוא לא מבין שזה מפריע לך, לא תמיד לעשות פרצוף חמוץ יעביר לו את המסר.

אם ישבת ודיברת איתו והוא עדיין ממשיך, אני מציע לך לשים לך למטרה את החלקים המשותפים שלכם בשרת, כלומר הנתב והחיבורים.

אם הוא מחובר אלחוטית, שנה סיסמא. מחובר קווית - נתק אותו. אתה יכול להפסיק את חלוקת הכתובות מהנתב ולהגדיר לעצמך כתובת IP סטטית במחשב. אם יש לך בנתב הגבלת אתרים, כאמור, תשתמש בה לחסום את יוטיוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים