עבור לתוכן

מחשב נופל אחרי פתיחת משחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קניתי מחשב לפני שבועיים, כל פעם שאני מדליק משחק לפעמים זה שעה לפעמים יותר או פחות ואז המחשב נכבה בפיתאומיות ונדלק מחדש.

המפרט:

DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz

Asus P5Q Pro

System Memory- 2048 MB

NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (512 MB)

‏Thermaltake‎ - ‏V9 Mid Tower Black Gaming Case (No PSU)‎

ספק 600W

המחשב רץ הכל טוב, רק במשחקיםהוא עושה בעיות....

הכרטיס מסך במנוחה על 45 מעלות

מה יכולה להיות התקלה?

בתודה מראש

• תגובות 32
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הטמפ' של המעבד?

תבדוק בעזרת REALTEMP

פורסם

האם זה קורה במשחק מסויים?

בכל אופן כיבוי פתאומי של מחשב מתוכנן בין השאר להגנה על מעבד שמתחמם מעבר למותר, כנראה שבהרכבת המחשב שלך לא הותקנה מערכת הקירור כראוי(מאוורר לא מתאים, לא נמרחה משחה טרמית, ההיטסינק לא הורכב כראוי, במידה וההרכבה בוצעה ע"י חנות גש לשם במהירות כדי שיבדקו את הנושא, במקרים מסויימים יכול להיגרם נזק בלתי הפיך למעבד.

פורסם
  • מחבר

36 מעלות לפי speedfan[br]פורסם בתאריך: 8.03.2009 בשעה 22:48:50

על המעבד יש ‏Thermaltake‎ - ‏Blue Orb II Silent CL-P0257‎ 140mmx66mm‎[br]פורסם בתאריך: 8.03.2009 בשעה 22:51:19
ולא, זה בהתחלה התחיל עם משחק אחד אח"כ אצל כולם[br]פורסם בתאריך: 8.03.2009 בשעה 22:57:00
זה המעלות שמראה לי התוכנה speedfan

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עזרה?

פורסם

תבדוק שהכרטיס מסך אכן יושב טוב על הסלוט...

אם יש אבק אז לנקות, כי רוב המקרים שהמחשב נופל ממשחקים זה בגלל אבק בסלוט של הכרטיס.

פורסם

של איזה חברה הספק שברשותך?

יש לך את הדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס מסך?

פורסם

תריץ בבקשה OCCT על כל קומפוננטה בנפרד.

אם זו היא תקלת חומרה של אחד מהאופציות שאתה יכול לבחון אתה אמור להתקל בה תוך כדי הטסט שוב, כך תוכל לצמצם את זה.

עוד פרטים לגבי ה OCCT נמצאים בסטיקי, אני אישית ממליץ לך לחפש את הגרסא האחרונה בגוגל, ישנן יותר טסטים שאפר לבצע איתה.

פורסם

לידור יא שוודי, אתה קונה מחשב מבלי להתייעץ איתי? :)

כמו שאמר Milk-Inc לא היה מזיק לדעת איזה ספק כח קנית ומי הרכיב את המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

א. אין אבק בכלל...

ב. הספקי כוח ‏Thermaltake‎ - ‏ToughPower W0103 600W PFC (24pin)‎ וכן יש לי את הדרייברים הכי חדשים.

ג. OCCT ? איך אני מגיע למדריך? אני ינסה את זה, זה אמור להראות שגיאה?

ד.multicore - אני מתנצל שלא התייעצתי פשוט זה היה מיום ליום... אגב אני וחבר שעובד בבניית מחשבים בנינו..

אגב בהתחלה היה לי משחק שפעל טוב. עכשיו גם הוא עשה את הבעיה, יש מצב שזה בגלל המערכת הפעלה?

שוב תודה על התגובות אתם אחלה!

פורסם

מאוד אפשרי שהבעיה היא ברמת תוכנה ולא חומרה אך מכיוון שמדובר במחשב חדש אני אמליץ לך מה שאני ממליץ לכל בעל מחשב חדש וזה לבדוק ביסודיות את מרכיבי החומרה של המחשב.

1. תריץ את התוכנה SUPER PI (בתוכנה תבחר חישוב של מיליון ספרות) זה ייצור עומס על המעבד ותוך כדי תעקוב עם תוכנת ניטור אחרי הטמפ' של המעבד.

http://www.xtremesystems.com/pi/

2. תריץ את התוכנה הבאה:

www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl

התוכנה מעמיסה על הכרטיס מסך, תוך כדי שהתוכנה רצה תעקוב אחרי הטמפ' של הכרטיס מסך.

3. תריץ את התוכנה MEMTEST בשביל לבדוק את תקינות כרטיסי הזיכרון והסלוטים.

4. תריץ בדיקה לדיסק הקשיח באמצעות תוכנה שניתן להוריד מאתר היצרן של הדיסק.

פורסם
  • מחבר

הרצתי את התוכנה שתעמיס על המעבד, זה לא מראה שינוי כמעט, במעבד בכלל לא רק בשורה של CPU עולה ב7 מעלות, אני ינסה עכשיו את התוכנה שתעמיס על הכ.מסך

הרצתי את התוכנה השניה, הכרטיס מתחמם אבל המחשב לא נופל... הכרטיס מגיע ל65 מעלות...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

גם בתוכנה OCCT לא מראה משהו חריג...

פורסם
  • מחבר

יש עוד רעיונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים