עבור לתוכן

המלצה על המעבד...

Featured Replies

פורסם

שלום... אני עוד כמה ימים רוצה לקנות מחשב.. בעיקרון החלטתי על הכל קניתי והכל בסדר אבל אני הולך לקנות מעבד תוך 3 או 5 ימים

ואני עוד לא החלטתי מה עדיף בבקשה ץעזרו זה ממש דחוף... אה והתקציב למעבד הוא עד 800-900

1- Amd 1700 337 Nis ובשאר לקנות קירור מפחיד לאוברקלוק

2- Amd Barton 2500 663 Nis ובשאר לקנות איזה משהו קטן כזה...

מה עדיף תודה רבה

פורסם

שלום... אני עוד כמה ימים רוצה לקנות מחשב.. בעיקרון החלטתי על הכל קניתי והכל בסדר אבל אני הולך לקנות מעבד תוך 3 או 5 ימים

ואני עוד לא החלטתי מה עדיף בבקשה ץעזרו זה ממש דחוף... אה והתקציב למעבד הוא עד 800-900

1- Amd 1700 337 Nis ובשאר לקנות קירור מפחיד לאוברקלוק

2- Amd Barton 2500 663 Nis ובשאר לקנות איזה משהו קטן כזה...

מה עדיף תודה רבה

בתקציב הזה נכנס הבארטון + SK7 עם איזה SF2........!!!

פורסם

כבר קשה למצוא את הSK-7 והאם יש לך ציוד טוב לאוברקלוק? כמו למשל זכרונות איכותיים או לוח כמו הNF-7 או 8RDA ?

פורסם
  • מחבר

כבר קשה למצוא את הSK-7 והאם יש לך ציוד טוב לאוברקלוק? כמו למשל זכרונות איכותיים או לוח כמו הNF-7 או 8RDA ?

Nf=לוח אם זה מה שאני קונה... או שיש גם זיכרון nf7 אבל אין לי ממש הרבה זיכרון !!!עכשיו!!! כי כל ההוצאות הלכו על חלקים אחרים למחשב

1 Amd 1700|2500 Amd bartonwith no Oc

אני אומר בלי כי כולם אומרים משהו על שלבארטון 2500 לא מצאו את הסטפינג המתאים או משהו כזה ועם ה1700 אני יכול לעשות oc פצצה

Abit Nf7 Nforce 2

256 SamSung ):

הזיכרון זה לבנתיים תוח חודש יהיה לי 768 או ג'יגה ו...

פורסם
  • מחבר

אשמח מאוד אם תעזרו מהר!!!

פורסם

לדעתי עדיף לקחת את ה- AXP 2500+ Barton בסטפינג AQXDA עם Volcano 11 (הוא עולה רק 160 ש"ח ובא עם מאוורר עצבני של Tt) או במקרה ואתה באמת רוצה ללכת על OC עצבני, קח AXP 2100+ Tbird בסטפינג AIUHB .

AXP 1700+ הוא רק 1.4GHz ואם אתה מתכנן להגיע איתו למהירויות גבוהות (מעל 2.2GHz) הוא ממש ישחק ולא יאריך חיים (בלשון המעטה...) .

פורסם
  • מחבר

לדעתי עדיף לקחת את ה- AXP 2500+ Barton בסטפינג AQXDA עם Volcano 11 (הוא עולה רק 160 ש"ח ובא עם מאוורר עצבני של Tt) או במקרה ואתה באמת רוצה ללכת על OC עצבני, קח AXP 2100+ Tbird בסטפינג AIUHB .

AXP 1700+ הוא רק 1.4GHz ואם אתה מתכנן להגיע איתו למהירויות גבוהות (מעל 2.2GHz) הוא ממש ישחק ולא יאריך חיים (בלשון המעטה...) .

תגיד ובבארטון אין שום מצב לoc????

פורסם

עם הסטפינג הנ"ל, אתה יכול להגיע לתוצאות לא רעות עם הברטון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים