פורסם 2009 במרץ 1116 שנים בן כמה אתה?ונחמד הסירטון שלך, נכון שניצל באנגלית נשמע כמו אחת המילים של סנופ דוג?שניזל מי ניזל
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אני כהרגלי, לא השקעתי יותר מחמש דקות בתחפושת, אבל זה מה שיצא חחחח '>http://www.upgb.speeds.co.il//viewer.php?id=885225uuuuuuuu.JPG'] כן, האיכות על הפנים, 2MP :-[
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים זאת מסיכה וכובע או שגם איפרת את עצמך? רק מסיכה וכובע , כפי שאמרתי..לא השקעתי יותר מדי..
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אני הימיני ( המממש לבן ) Spartans what is your profession!? Hahoo Hahoo Hahoo
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אני וחברים שלי התחפשנו לkiss הלהקה...אחר כך הלכנו לקניון וצעקנו על המוכרים בTOWER RECCORD למה אין דיסקים שלנו...זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים ;D[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אני וחברים שלי התחפשנו לkiss הלהקה...אחר כך הלכנו לקניון וצעקנו על המוכרים בTOWER RECCORD למה אין דיסקים שלנו...זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים ;Dהיה יותר מוצלח אם הייתם עם גיטרות של Guitar Hero.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים היה יותר מוצלח אם הייתם עם גיטרות של Guitar Hero.אם היה לי!!עדיף גם באס גרזן רק זה קצת יקר בשביל תחפושת...ערן.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אני הימיני ( המממש לבן ) Spartans what is your profession!? Hahoo Hahoo Hahoo [/quote זה ספרטנים ? חברים שלי כולם באו עם אותם גילמות אדומות ומגנים וחרבות והתחפשו לספרטנים היו משהו כמו 20 אהבתי את אלו שהתחפשו לKISS
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים לא היה לי זמן אז לא השקעתי עד לסוף, שנה הבאה אני ישיג את כל האבזור והבגדים, בנתיים יש לי רפליקה של הקסדה ;D קצת תמונות:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.