פורסם 2009 במרץ 916 שנים מחבר תודה על התגובות אף אחד אחר פה לא התחפש? תעלו תמונות! ואגב אחלה דיוק בתחפושת (מאיפה החליפה הנחמדה ?) חלק מהפריטים אולתרו מהבית, אבל אם יש משהו שאי אפשר למצוא בארץ זה ג'קט סגול ארוך ו-ווסט ירוק לגברים. לבסוף מצאתי ווסט וג'קט במחסן של תיאטרון רוסי כלשהו וצבעתי אותם בעצמי: בהתחלה ניסיתי צבע לבגדים שלא תפס. לאחר מכן צבעתי בצבע אקרילי מדולל במים.
פורסם 2009 במרץ 916 שנים איזה פורים היה אתמול :jump1: כל הבנות באו במיני.... זה קורה רק בפורים שפנפנות פלייבוי? ;D
פורסם 2009 במרץ 916 שנים מחבר מוצגת בהודעה הראשונה בדיון? התחפשת גם אתה לג'וקר? הייתי צריך לצפות לזה :lol: מי הג'וקר "רובין" לעזר שהיה בסוף? בסוף הסרטון זאת אחותי. והיא הג'וקרית, פשוט לא הצליחה למצוא ג'קט מתאים.
פורסם 2009 במרץ 916 שנים שפנפנות פלייבוי? ;D לא ממש, רובן פרפרים/מלאכים אבל מה אכפת העיקר זה המיני ;D
פורסם 2009 במרץ 916 שנים גיא כל הכבוד על התחפושת פשוט מדהים איך עשית את הג'וקר כל כך דומה למקור! ואנשים תעלו תמונות של התחפושות שלכם
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים מוצגת בהודעה הראשונה בדיון? התחפשת גם אתה לג'וקר?בסוף הסרטון זאת אחותי.והיא הג'וקרית, פשוט לא הצליחה למצוא ג'קט מתאים.אכן כן, דמות הג'וקר השפיעה עליי כל כך אחריי הסרט שישר אמרתי שאני יתחפש אליו, אבל לצערי לא הצלחתי להשיג זק'ט ותלבושת כמו שלו, אז פשוט עשיתי איפור והלכתי לבית ספר, אני יעלה תמונה בקרוב.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים מחבר באווירה הומוריסטית, סרטון מתיחות בקניון הגדול+איילון. הג'וקר הולך לקניות:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.