עבור לתוכן

ריילים בספק קברי 500WATT וטמפ' מעבד - האם צריך להחל&

Featured Replies

פורסם

כך, בזמן האחרון אני סובל מהתרסקויות חוזרות ונשנות על המחשב רנדומאליות.

לפעמים הוא יכול לעבוד במשך שבוע ולא להתקע ואז הוא פתאום נתקע אבל טוטאלית ואי אפשר לפתוח שום תוכנה אלא בFORCE RESTART.

בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST ואין שום שגיאות.

הלוח הוא ג'יגהביטט 945GCMX-S2, מעבד 1600 דואל קור.

כ.מסך ATI HD3450

משום שתקיעות היו בלתי נסבלות התקנתי מחדש את החלונות מ-0, אבל הן חזרו בתוך כמה ימים.

נואש, החלטתי להמר או על הדיסק הקשוח(סרקתי אין שגיאות, לפעמים יש קבצים שכתובים דפוק אבל אין בד סקטורים) ועשיתי סריקה מלאה ולא היו שגיאות.

נשארתי עם הלוח אם והספקבר. בזמנו שקניתי את המחשב רציתי מחשב שיהיה יציב אך ורק לישומים משרדיים וקצת סרטים, אז החלק הכי זול בכל המחשב היה המארז עם ספקבר שרשום עליו 500WATT ויש לו גרילים(הספק נקנה מקספ).

סיכומו של עניין:

התקנתי תוכנה בשם SPEEDFAN ע"מ לנתר טמפ' ומתחים והתוצאות, עד כמה שהידע המיושן שלי במחשבים, הן לא מחמיאות כ"כ:

הרייל של ה-12 וולט הוא: +12.42, -16.97 :o

הרייל של ה-5וולט הוא: 6.85+ :o, -4.60

האם הריילים האלה באמת לא בסדר או שיכול להיות שזה פאק בתוכנה?

האם המתחים האלה יכולים להסביר את ההתרסקויות?

המעבד יושב איפהשהוא סביב ה40 מעלות+/- - האם זה תקין?

בנוסף, אם אכן הספק תקול אני מעוניין לקנות ספק שיתאים למפרט הבסיסי הבא בין 400 ל-500 וואט בהתאם לצורך ושלא יעלה יותר מ350-400, במידה והיציבות תלויה בכך.

המפרט הוא בסיסי:

דיסק קשוח אחד, סידירום אחד, לפעמים אני מחבר DOK ונגן ויש מדפסת לUSB, כל הכרטיסים און בורד, למעט כרטיס המסך שזה ATI HD3450 וכ.רשת אלחוטי.

הכי חשובה לי זה היציבות והאמינות של המחשב יותר מכל דבר אחר.

עריכה: כמובן, אין לי שום כוונה לעשות OC בכלל.

ושאלה נוספת: האם כל ספק שאני אקנה מחברה מוכרת כמו COOLER MASTER/THERMAL TAKE/ANTEC/ENERMAX יעשה את העבודה טוב?

או שיש חברות שצריך לדעת להתרחק מהן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים