פורסם 2009 במרץ 716 שנים צריך המלצה לנתב קוי למשחקי רשת והורדות בBittorentיש לי כרגע TRENDNET אבל הוא מתנתק כול 3 שעותאני במחובר דרך כבלים אין מגבלת תקציב
פורסם 2009 במרץ 916 שנים אסור לך להקפיץ נושא אלא אם עברו 24 שעות אתה יודע...גם לגבי תשובות על TORRENT למיניהם לא תוכל לקבל מכיוון שמדובר על WAREZ.
פורסם 2009 במרץ 916 שנים מחבר אסור לך להקפיץ נושא אלא אם עברו 24 שעות אתה יודע... גם לגבי תשובות על TORRENT למיניהם לא תוכל לקבל מכיוון שמדובר על WAREZ. נושא התחיל בתאריך: 7.03.2009 וBittorent לא הכול WAREZ אני לא אמרתי מה אני מוריד
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים מחבר איזה נתב יש לך עכשיו בדיוק?מה התקציב שלך לנתב החדש?זה הנתב יש לי כרגע: http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=165_TEW-432BRP&cat=82בנתב הזה הPING שלי לפעמים קופץ במשחקי רשתהתקציב שלי עד 700 ש"חעריכה: שכחתי לציין אני לא משתמש בחיבור אלחוטי2 מחשבים מחוברים לנתב דרך כבל רשת
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אל תצטט בבקשה את ההודעה שמעליך, זה מיותר ומקשה על רצף קריאת הדיון.מה השימושים שלך הרשת מלבד המשחקים והורדות P2P? אתה מעביר הרבה קבצים בין המחשבים, אתה עושה סטרימינג ברשת לHTPC או משהו דומה?700 ש"ח זה הרבה בשביל נתב, במחיר כזה אתה יכול לקנות נתב עם מתג ג'יגה ביט, השאלה אם אתה צריך את זה.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים מחבר שימוש במשחקים והורדות P2P בלבדאין לי צורך במתג ג'יגה ביט, אבל לא ייכפת לי לשלם 100-200 יותר,כי זה כבר הנתב שני שקניתי
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים במקרה כזה אין לך מה להוציא יותר מ300 ש"ח על נתב ומה שאני ממליץ עליו ברמת מחירים הזאת היא הBR-6524N של אדימקס. הוא אמנם נתב אלחוטי, אבל אתה יכול לבטל זאת דרך הממשק של הנתב. באותה גישה, נתב נוסף שיעשה עבודה טובה מאוד הוא הDIR-615 של D-LINK.אם יש לך ידע טכני ולא אכפת לך לשחק עם קשחות של נתבים הייתי אפילו ממליץ לך על הWRT54GL יחד עם קושחה צד שלישי.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים צריך המלצה לנתב קוי למשחקי רשת והורדות בBittorentיש לי כרגע TRENDNET אבל הוא מתנתק כול 3 שעותאני במחובר דרך כבלים אין מגבלת תקציבלמה אתה צריך לקנות נתב? פשוט תעבור לחיבור לא חייגן ותעשה מעקב על המודם שלך בהוט!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.