עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אוקי

1. כאשר יוצאים המשחקים החדשים הם לא תמיד על ההתחלה תומכים בריבוי כרטיסי מסך כמו שצריך ולכן בהתחלה (עם 4850X2) זה יראה כאילו יש לך 4850 אחד עם ביצועים נחותים יחסית ל-4870

2. לוקח זמן עד שהכל מסתדר ואז אתה מקבל ביצועים כמו שצריך בריבוי כרטיסים

3. דריברים גרועים יותר בייחוד ל-ATI הרבה פחות ל-NVIDIA. (ובמיוחד לריבוי כרטיסים)

4. גם כאשר המשחק הגיע למיצוי התמיכה ב-CF זה לא ממש את הכרטיסים 100% יכולת מכל אחד מהם ולפעמים אתה רואה 100% ניצול בכרטיס אחד ובשני 12% במצב שהמשחק התפתח והגיע למיצוי.

5. משחקים שונאי ATI ואז אם יש לך 4850X2 ואין תמיכה כמו שצריך נדפקת המשחק ירוץ על פרימים נמוכים

ועוד ועוד ועוד תקלות

• תגובות 86
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ואוו הצלחת לבאס אותי... אז מה אתה אומר לי שכדאי לקחת..?

פורסם

אני אישית לא ממליץ בלב שלם אם אתה רוצה קח זה לא כזה רע....

פורסם
  • מחבר

אמממ טוב אחי אני יתייעץ עם אנשים... תודה רבה לך!

פורסם

תקח את ה Club3D שהוא הציע לך, לא תתאכזב

פורסם

תקח את ה Club3D שהוא הציע לך, לא תתאכזב

^^ מחזק אותך הוא באמת לא יתאכזב מנסיון רב עם הכרטיס וגם עם 4850X2 וגם עם 4870X2 וגם עם 295GTX ואני מנסה להגיד לו שלכרטיס הזה יש את היחס עלות תועלת הכי טוב מבין הכרטיסים המדוברים

ואל תיקח ספק TT הם זבל לא להיתקרב אליהם ממליץ Enermax Corsair CM SS רק לא TT תאמין לי מנסיון עם חבר הספקים שלהם מתחת ל-850W הם זבל לא מהעולם הזה מעל 850W הם נהיים בינוניים

פורסם
  • מחבר

אמרו לי דווקא ההפך...

הספק הזה לא נראה לי בעייתי (במיוחד לא מהסדרה הסידרה הזאת)

הבעיה עכשיו זה הכרטיס מסך...

פורסם

אל תיקח TT ...

קח HD4870 1GB או GTX260 216 וזהו ...

CROSAIR 550W ...

פורסם

אל תיקח TT ...

קח HD4870 1GB או GTX260 216 וזהו ...

CROSAIR 550W ...

אין טעם להגיב לו לא רק שהוא לא מקשיב לעצות שלנו, הוא הלך ל-FXP ההומוים ששינו את הדעה שלו לדעה טפשית ולא נכונה (נעלו אותו על ספק גרוע ועל כרטיס מסך יותר יקר ופחות טוב)

הם לא מבינים בגרוש רוב האנשים שם וחבל לעזור למישהו שאתה משקיע ועונה לו תשובות רציניות ואחר כך הוא הולך לאנשים פחות מבינים שיגרמו לו לעשות טעויות (וחבל)

אני חושב שהם הוא רוצה עצה טובה שישלב את מה שהוא למד שם עם מה שאנחנו אומרים לו, עד שהוא לא יקשיב לנו אין טעם לעזור לו.

פורסם

צודק ... בסופו של דבר זה הכסף שלו שהולך לא שלנו :]

פורסם
  • מחבר

אני מצטער פשוט הם עזרו לי עם הרבה מפרטים... אז... (אבל לאחרונה מגיבים אנשים שלא מבינים כל כך....)

את מה אמרת לקנות ?

את ה VX 550W Active PFC 12cm Fan?

ומה אמרת לגבי הכרטיס מסך? לקנות את ה 4850 X2 1GB

או את ה- HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E...?

ואל תשכח שאני קונה מKSP.....

תןדה רבה לך!!! :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין אתכם אנשים, באמת שלדעתי העקשנות שלכם חוצה גבולות.

נכון שלדעתכם מרובע לא שווה אבל לדעתו שווה להשקיע ואם הוא רוצה להשקיע אז זאת זכותו המלאה. אך בכ"ז אתם מסרבים לבנות לו מרובע ליבות ואולי בגלל זה הוא הולך לFXP שיותר ישתפו איתו פעולה לגבי זה.

ושמע חביבי, הH4850X2 לא יתן לך הרבה יותר מHD4870 1GB מכיוון שמשחקים באמת לא תומכים בריבוי כרטיסי מסך ככה שכמו שאמרו לך המשחק יחשוב שיש לך רק 4850 אחד שהוא יותר חלש מה4870.

פורסם

קח את ה-HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E

והספק שכתבת מעלי וזהו תבלה לא תצטער

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין אתכם אנשים, באמת שלדעתי העקשנות שלכם חוצה גבולות.

נכון שלדעתכם מרובע לא שווה אבל לדעתו שווה להשקיע ואם הוא רוצה להשקיע אז זאת זכותו המלאה. אך בכ"ז אתם מסרבים לבנות לו מרובע ליבות ואולי בגלל זה הוא הולך לFXP שיותר ישתפו איתו פעולה לגבי זה.

ושמע חביבי, הH4850X2 לא יתן לך הרבה יותר מHD4870 1GB מכיוון שמשחקים באמת לא תומכים בריבוי כרטיסי מסך ככה שכמו שאמרו לך המשחק יחשוב שיש לך רק 4850 אחד שהוא יותר חלש מה4870.

זה משהוא הכיוון....

בקיצור הנה המפרט המחודש :) :

nm0tyyznmnmw.bmp

יש משהוא שאני יכול לשפרר??

ועוד שאלה אתה בטוח ש550W יחזיק את המפרט?

פורסם

אתה נעול על לקנות מKSP דווקא?

ספק עדיף לך לקחת את הPCP 610W שנותן תפוקה יותר גדולה מהVX שמיוצר על ידיי CW9

או שאפילו על הCM REAL POWER 550W שגם יותר טוב מהVX ביחס עלות

תשקיע עוד שעה שעתיים לסוע לחנות קצת יותר טובה כמו FOXPC TMS IQPC SKYPC וכל השאר

בKSP יש גם תחוק המפגר של האסור ליפתוח את המארז וגם המלאי שיש שמה מבחינת ספקים הוא דיי עלוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים