פורסם 2009 במרץ 716 שנים לפי המפרט שלי אתם יכולים לראות שאין שום סיבה שהמערכת שלי לא תוכל להציג תכני 1080 עם בעיות אבל משום מה שאני מפעיל סרטי 1080 (MKV) התוצאה היא שהסרט "רועד" (jerky playback).לסרטים כאלו אני משתמש ב- COREAVC האחרון, ולעיתים ב FFDSHOW.ב- ZOOMPLAYER (שהוא הנגן המועדף עלי) התמונה ממש לא זזה חלק, ב-VLC עוד איכשהו אפשר לסבול אבל עדיין זה לא מצדיק את זה, אני אמור לראות סרט שזז חלק לגמרי אז מה הבעיה פה בדיוק?btw, אם אני מנסה לראות סרט שתומך ב-DXVA ואני מכוון את הנגן שלי שיציג סרטים שכאלה אז בכלל התמונה לא זזה חלק ואיטית.עזרה :'(
פורסם 2009 במרץ 716 שנים נתחיל מזה שהחומרה לא הבעיה.מה נשאר...DRIVERSDIRECTXPLAYERSCODECSFILTERSבMPC אותה בעיה ?תפעיל MPC - HOMECINEMA ונסה עם הINTERNAL CODEC שלו.איזה MEDIA SPLITTER יש לך מותקן ?
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר הנגן הראשון שניסיתי היה MPC-HC, בתכנים שקודדו ל-DXVA רואים טוב אבל שוב התמונה זזה לאט.יש לי את כל הדרייברים ו- DIRECTX העדכניים.Haali Media Splitter מותקן.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים הבעייה היא במקודד AC3 כנראה או בנגןהמקודד שכנראה עושה את הבעייה הינו AC3 , תנסה להתקין בצורה נפרדת את המקודד.הנגן - תנסה לעבוד עם WMP ולראות אם זה ממשיך לקרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.