עבור לתוכן

בעיות בחדר צריך מסך חדש תקציב 1500 אפשרות לחריג

Featured Replies

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר שלא בסדר...

מסך גבוה לעומת מיטה נמוכה...

לא יודע מה איתכם אבל לי יש proview cq923 שנראה לי שאפילו החברה מתחכשת אליהם... לא מצאתי אותו בשום מקום. קניתי אותו לפני 5 שנים בערך מהLCD הממש ראשונים... ככה אני מניח שזה פאנל TN פשוט.

בין המסך למיטה יש הבדל וגם שאני רואה מהמיטה רואים מעולה. אני חושב שההבדלים שאתם מדברים עליהם עם פאנל TN וכו' ממש זניחים מכיוון שאף אחד לא הולך לראות מזווית של 90 מעלות מלמטה...

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה ממש לא הבדלים זניחים...

מדובר על פחות מ20 מעלות אפילו (ומעלה...)

אתה כנראה לא שם לב שהתמונה כהה יותר מהתמונה המקורית, ובזויות רציניות יותר, ההפרעה עוד יותר רצינית

פורסם

^^

אני לא יודע, אבל אם מישהו יעזור לי למצוא איזה פאנל יש ל proview cq923 אני אשמח.

סתם בשביל בדיקה אני מסתכל בערך מ70 מעלות מהצד ועדיין רואים מעולה. כנ"ל מלמטה.

פורסם

הדגם הזה בעייתי, אפילו בגוגל העולמי אין יותר מידע עליו

רק כמה חנויות שמכרו אותו בארץ, וחנות אחת בחו"ל

אז מידע עליו אי אפשר לתת לך.

למשחקים וסרטים הוא מספיק טוב בשבילך?

פורסם
  • מחבר

קיצר אנשים.. T240 או לא ?!

בעיקרון הוא לצפיה ישירה ו call of duty4

ועד שיצא crysis חדש אני אחליף מחשב כבר

פורסם

אמרו לך את היתרונות ואת החסרונות של פאנל TN לעומת פאנלים טובים יותר.

תחליט בעצמך מה שבא לך.

מה הקשר שתחליף מחשב להחלפת מסך?

לא חבל לקנות 2 מסכים גרועים במקום אחד טוב שבכל מקרה ישאר איתך הרבה זמן?

ובסופו של דבר, תחליט מה שתחליט, אחר כך אל תבוא בטענות כפי שקרה עם בחור אחר פה בפורום.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שהכ' מסך לא יסחוב כל כך משחקים ברזולוציה כל כך גבוהה עוד הרבה זמן..

לכן אני אחליף אותו גם ככה 3 שנים יותר מידי בשבילו. המסך כמובן ישאר

פורסם

לי יש 26" ותגיד למוכר שניסה למכור לך לוקש ש24 גדול מדי - תגיד לו שגם 26 זה לא כזה גדול.

אגב יש לי TN , ואני רואה נהדר 3 וחצי מטרים אחורה מהמיטה כשהיא בצורת ספה וגם כשהיא לא.

ואני לא יודע אם כל הT ככה , אבל אי אפשר להזיז את שלי לצדדים או לכוון למטה.

רק למעלה וישר.

אם היה לי כסף ל28 הייתי קונה , זה נראה נהדר על 1920*1200 מקרוב :)

פורסם

הT אמור להיות עם אותו מעמד...

פורסם

עוד חיסרון לT - אין אפשרות לחבר לזרוע

פורסם
  • מחבר

אלו דברים שלא מעניינים אותי כל כך... אבל גם ככה הוא ה 24 היחיד במחיר שפוי

פורסם

כי ברור שזבל ימכר בזול...

תלך לחנות שמציגה מסכים

תנסה לראות את המסך בכל הזויות

ולאט לאט תבין על מה אנשים מדברים פה ובנוסף תבין קצת על ארגונומיה...

אחר כך תבחר מסך.

אל תקנה חתול בשק כפי שאומרים.

פורסם
  • מחבר

הלכתי קצת לברר היום.. עברתי ב2-3 חנויות

היה אחד מצחיק ששכנע אותי לקנות 22 כי 24 זה גדול מידי :bash: נראלי סתם בגלל שלא היה לו במלאי..

בקיצור חפשתי את הדגם 2443BW או משזה ולא היה פשוט

כולם הציעו לי את ה T240...

עשיתי את זה...

פורסם

מה הטעם בללכת לחנות ולשאול את המוכרים?

אתה אמור לראות בעיניים שלך, ולראות מה נראה יותר טוב ומה פחות טוב.

פורסם

יש לי את ה - T240 שאני משתמש בו לשימושים יומיומיים של אינטרנט, וידאו ומשחקים. זה המסך שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר בשוק המחשבים הישראלי כיום (זאת דעתי כאשר מדברים על טווח המחירים הזה ובשימושים שצויינו). בתור אחד שרואה המון מסכים ובעיקר דגמים מקצועיים שעולים אלפי דולרים, אני סבור שה - T240 מציג איכות מדהימה כשרוצים לצפות בסרטים ובמשחקי וידאו בצפיה ישירה. יש אפשרות לסובב אותו ב - TILT (למעלה למטה) וגם ב - SWIVEL (לצדדים) ואני סבור שלא תתחרט לרגע על רכישת מסך זה למטרות אלו.

מנסים להציג כאן את מסכי ה - TN כערימה של זבל שלא ראויה לייחוס. הבעיה של כל אותם אלה שמביאים קישורים וטוענים טענות היא שכל דבריהם מתייחסים למה שהיה נכון עד לפני שלוש שנים. אלא שמאז, הטכנולוגיה השתפרה פלאים ומסכים בעלי פאנלים מסוג זה התקדמו מאוד (לפחות בדגמים של סמסונג), אבל הטענות של המשמיצים לא עודכנו והם ממשיכים לבסס את אמירותיהם על בסיס העבר במקום על בסיס ההווה וזאת במקום לגשת ולצפות במו עיניהם בפלא המתחדש.

מספיק להריץ חיפוש קטן בגוגל כדי לקרוא סקירות מכל העולם אשר מהללות את ה - T240 וכאשר אלפי אנשים כותבים פידבקים כל כך חיוביים באתרים כמו NewEgg, Amazon ,Cnet ובפורומים שונים העוסקים בתחום המסכים - כנראה שהם יודעים על מה הם מדברים - הרבה יותר מאלה אשר מתבססים על "שמועות".

אגב, בעתיד כשיגדל לך התקציב וישתנו השימושים תבוא, אני אתן לך המלצות על כמה מסכים טובים של NEC ו - EIZO בטווח של 5000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים