עבור לתוכן

בעיה|מידע בקשיח לא נגיש? נמחק? +תמונה

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם

אזז ככה במחשב יש לי 2 קשיחים אחד 250 של WD ועוד אחד ישן של סיגגיט 20 ג'גה.. משום מה היה לי מסך כחול ונתתי לו לסיים משהו שהוא ספר עד 100 אחרי שהוא ספר עשה הפעלה מחדש והוינדוס לא עלה היה כתוב משהו

טעות בטעינת ווינדוס (באנגלית)(שמותקן ב250 כמובן)

אז אמרתי נעשה רפיר.. אני מעלה את הדיסק של הוינדוס יש לי אפשרות R התחלה (בדרך כלל אני לוחץ בפעם השניה שמופיע לי R) אז בפעם הראשונה היה לי מסך שחור שאני לא רגיל אליו ואין לי מושג מה עושים בו אז אחר כך עשייתי כמו שאני זוכר שלוחצים אנטר לפירמוט ואז R אבל משום מה לא היה לי שם R והאפשרות היחידה שלי היא לפרמט מה שממש לא מתאים לי

אז אמרתי נתקין ווינדוס בסייגיט ואז נסדר כבר משם.. התקנתי בסייגט עכשיו במחשב שלי

יש את כונן E שזה הWD אני מנסה להיכנס והוא אומר לי כונן לא מאותחל.. אם אני יאתחל הכל ימחק לי נכון? מה אפשר לעשות? יש לי שם הרבה דברים וחוץ מכל שירים סרטים תוכניות משחקים יש גם מספר קבצי טקסט דיי חשובים לי.. איך אני יכול להגיע למידע הזה?

תודה מראש ושבת שלוםם

תמונה מניהול דיסקים

zyy0cgzogdzx.jpg

פורסם

קודם כל לגבי ה-Repair, היית צריך להמשיך את ההתקנה ולאחר מכן היית מקבל הודעה שקיימת כבר מערכת הפעלה, ושם אתה נשאל האם תרצה לתקן אותה (Repair). ה"מסך השחור" שאליו הגעת זה ה-Recovery Console.

בשביל לשחזר את הנתונים אני ממליץ להשתמש באחת מתוכנות השחזור שבסטיקי 'תוכנות מומלצות' בפורום תוכנה. לאחר מכן הייתי מנסה לתקן את הכונן ע"י הפקודות Fixboot ו-Fixmbr ב-Recovery Console (איפה שהגעת בטעות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים