עבור לתוכן

בדיקת כרטיסי מסך - גרסת 2009 - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

השאלה המתבקשת.. מתי המבחן הראשון? :)

פורסם
  • מחבר

בקרוב ;)

פורסם

יש לי רעיוונות לגבי המשחקים שיופיעו.

לדעתי LEFT 4 DEAD, QUAKE WARS ו - UT3 הם כבר לא בנץ' טוב כי הם פשוט לא מאמצים מספיק את הכרטיסים ורואים FPS גבוה מ - 60 אצל הרבה כרטיסים בהם (זה תקף גם לגבי DEAD SPACE, GRID, BIOSHOCK ו - DMC4).

אפשר להוסיף במקומם את: FALLOUT 3, LOST PLANET, CALL OF JUAREZ, HG:L, ASSASSIN'S CREED, RA3, THE WITCHER, BIA:HELL'S HIGHWAY, MASS EFFECT, PRINCE OF PERSIA 2008, GTA IV, COD:WAW (ואפילו המשחקים הישנים יחסית כמו: NWN2, GOTHIC 3, R6: VEGAS ו - CLIVE BARKER'S: JERICHO ו - TIMESHIFT הם כבדים בהרבה ויתפקדו טוב יותר להשוואה בין הכרטיסים).

פורסם

מי יהנה מהמפלצת "בין מבחן למבחן" ?

פורסם

יוסי דדיאשוילי ?

פורסם

אפשר להוסיף במקומם את FALLOUT 3, LOST PLANET, HG:L, ASSASSIN'S CREED, RA3 (ואפילו המשחקים הישנים יחסית כמו: NWN2, GOTHIC 3, R6: VEGAS ו - CLIVE BARKER'S: JERICHO הם כבדים בהרבה ויתפקדו טוב יותר להשוואה בין הכרטיסים).

מחזק :)

פורסם

הבדיקה עם FALLOUT 3 היא מאוד בעיתית כמו גם עם רוב המשחקים שאתם מבקשים, משום שאין אופציה של TIMEDEMO קשה מאוד לשמור על אחידות הבדיקה עם כלי באנצ'מרק חיצוניים כמו FRAPS (שאגב משפיעים לא מעט על תוצאות הבדיקה) ולכן העדפנו את המשחקים שכללנו בבדיקה הנ"ל.

אתם כמובן מוזמנים לתרום מנסיונכם ואולי להציע לנו דרכי בדיקה משלכם למשחקים עליהם אתם ממליצים כאן.

פורסם

כלי באנצ'מרק חיצוניים כמו FRAPS (שאגב משפיעים לא מעט על תוצאות הבדיקה)

לפי מה שהבנתי, Rivatuner Statistic Server לא פוגע בבדיקה, אפשר לקבל גראף מה-RT Hardware monitor וגם לשמור לוגים.

אין בעייה להוציא מינימום ומקסימום, אבל אני לא בטוח לגבי חישוב הממוצע...

פורסם

המדידה היא לא הצרה הגדולה שלנו - הצרה היא דווקא היכולת לחזור על הבדיקה בצורה נאמנה. עצם זה שאין מסלול קבוע ממוחשב שאפשר לרוץ לפיו פוגע ביכולת ההשוואה שלנו בין רזולוציות ובין כרטיסים.

פורסם

תיקון לגבי הגראף של RT הוא מראה גם ממוצע (min/avg/max) אם מסמנים שטח על הגראף.

בכל מקרה, אני מבין את הבעייה בלי timedemo. אולי יש תוכנה שמקליטה מקשים (ועכבר) בזמן משחק ומאפשרת להריץ את ה"macro" בדרישה ?

פורסם

FALLOUT3 וPRINCE OF PERSIA פשוט משחקים שהורגים תכרטיסים, חבל שלא שילבתם אותם

פורסם

בבדיקות יהיה גם הדגשה על צריכת חשמל (יש אנשים שזה חשוב להם )?

ואכן אהבתי את הרעיון של המד fps לפי צבע (למרות שלדעתי מעל 60 fps זה מיותר לכן הרישום בצד של חווית משחק מעולה קצת לא תקף להכל ).

פורסם

דווקא אני ממש לא מסכים עם המד צבע הזה, זה מאוד תלוי במשחק.

קח למשל את קרייסיס, המשחק מרגיש מעולה ב 30, או שמצד שני קח את COD, המשחק בלתי שחיק ב 30, זה מאוד שונה ממשחק למשחק...

פורסם

החבר'ה שעושים את הבדיקות, אולי תחקרו קצת באתרים הגדולים איך הם מריצים FALLOUT3 ושאר המשחקים בלי הTIMEDEMO? לדעתי הזמן שווה את זה

יש פה כמה מנועים באמת מיושנים שחבל על הזמן.

גם חסרה פה גרסה עסיסית של HD4890 ככה ישר מהמפעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים