עבור לתוכן

תמונות חדשות מהחדר

Featured Replies

פורסם

חדש: טלויזיה LA32A450 של סאמסונג (32) והרמקולים..

דרך אגב רק צבעתי את החדר ובגלל זה אין תמונות ואין כלום.... אם יש לכם תמונות יפות לתלות תשלחו לינק :)

(אל תתיחסו לסנטר כי הוא ישן ולא חיברתי עדיין... יש רק 2 קדמיים וזהו...)

dsc0084z.jpg

dsc0087m.jpg

dsc0085t.jpg

dsc0086i.jpg

dsc0082s.jpg

פורסם

נראה נחמד אבל אני מקווה שאתה יושב לא יותר מ2-3 מטר .

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

איזה דגם ה wharfedale?

איזה רמקולי סראונד?

אני בדיוק התחדשתי ב

wharfedale valdus 400

השלימו לי ל

valdus center+valdus 100

פורסם

קודם כל פצצה.

טלויזיה מצויינת (גם אליי הגיעה A451 יום שני), מסך 2007WFP קיים ברשותי, והמגבר והרמקולים מעולים.

ההסתייגות היחידה היא מה"סטנד" שעליו יושבים המגבר והסנטר.

כנ"ל לגבי הגיטרה (טעם אישי) והמדבקות על החלון. אתה לא נראה ילד קטן.

יש פוטנציאל אדיר לחדר. מה שכן תתעודד יש לך מסך מחשב וצג טלויזיה לפנים וכך גם מגבר ורמקולים.

מה זה הציור המעפן הזה שציירת בתמונה האחרונה?

פורסם

המיקום של הרמקולים לא אידאלי. רמקולים - ובמיוחד רצפתיים - זקוקים ל"חופש"; הרמקולים שלך קרובים מידי לקיר (גם אם הם front-ported זה לא אומר שהם לא יושפעו ממרחקם מהקיר האחורי) וקרובים מידי אחד לשני. אני מניח שהמיקום הזה נבחר מטעמים אסתטיים בלבד וזה כמובן שיקולך האישי אם אתה מוכן "לספוג את הנזק" לטובת הצליל. אני לא הייתי חושב פעמיים, זה פשוט "כואב" לראות איך הם ממוקמים כרגע (כמובן שזה תסריט שחוזר על עצמו אצל הרבה "טירונים". אני מציע לך לנסות ולשחק עם המיקום שלהם ולו כדי לקבל מושג מה אתה מפספס).

פורסם
  • מחבר

תגובות שלי לכם:

פלקאוסטר תודה רבה על התגבה, הזזתי את השולחן עכשיו הוא בדיוק מתחת לטלויזיה,

הדבר מאפשר לי לשים את הרמקולים כ 2 אחד מהשני (המרחק לא כולל את הרמקולים)

כל אחד ממוקם כחצי מטר מהקיר יש לי רק בעיה עם השמאלי,

מהתחלה ידעתי שזה יהיה הסידור + ספוגים אקוסטים בפינות החדר ובמיוחד באיזור הרמקולים.

תודה רבה!!

התגובה של אופיר פחות רלוונטית, לא הבנתי את המשפט הזה:

"יש פוטנציאל אדיר לחדר. מה שכן תתעודד יש לך מסך מחשב וצג טלויזיה לפנים וכך גם מגבר ורמקולים."

למה להתעודד?

תשמע בעיקרון השידה הזאת היא השידה הכי מעפנה ולקחתי אותה מהמחסן.. בקרוב שולחן + מדפים חדשים אלדאג :)

בקשר למדבקות אני אוהב אותם ככה כל כמה חודשים אני בא מוסיף אחת ואני אוריד אותן בקרוב... :)

בגיטרות אני ממש ממש לא רואה בעיה ספר לי עליה בבקשה

לשאלתך אני בן 17 לאדע אם אתה מחשיב את זה קטן או גדול אבל היה לי חשוב להשקיע יותר ברמקולים ובמסך,

באותו התקציב הייתי יכול להביא פרקט חדש מטורף ואלמנטים מטורפים בחדר,

אבל ככה רציתי חחח

*הציור המעפן הוא לאור העפת ה ATP3 לצמיתות למרות ככה שאהבתי אותם :) אבל המעבר של רמקולים למחשב לרמקולים של סטריאו באיכות הזאת הוא עצום פשוט, אז ה ATP לא רלוונטים בכלל,עצוב אבל טיפה

פורסם

החדר שלך נראה מרווח. אם תצלם את הפינות האחרות אשתדל לעזור לך אם תרצה.

גיטרות אני לא אוהב, ובגלל זה בניגוד למדבקות והסטנד הוספתי "טעם אישי". אבל כמובן שתשאיר. ציינתי מה אני חושב.

וגם אני לא התייחסתי לכך משום מה, אבל גם אני חושב שהרמקולים גדולים מדיי על החדר כפי שאתה מראה את החדר .

כדאי לך להגדיל את המרחק ביניהם. לגבי הATP3, אם אין לך מה לעשות איתם אתה תמיד יכול למכור אותם ולהרוויח מזומנים.

פורסם

יפה מאוד

אבל אין ת'ראד יעודי לכל זה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

צודק אני אעביר את זה לשם ברגע שהאשכול הזה יקבר...

אופיר כתבתי שהרחבתי את המרחק ביניהם עכשיו הוא 2 מטר ולא 80 ס"מ

אבל עכשיו יש פחות מקום לזוז בחדר בגלל שהשולחן מתחת ל TV

פורסם

אילו רמקולים אלו? איזה מגבר?

הגיטרה האקוסטית ממש יפה :xyxthumbs:

אגב, כשאתה שומע מוזיקה מהמחשב, אתה שומע דרך המערכת סטריאו הזו? זה נוח לשמוע הכל מצד ימין? (ככה הבנתי לפי התמונה)

פורסם

חדר יפה.

סחתיין על האוביישן לי יש כזו בשחור.

פורסם
  • מחבר

תגובות לתגובות

בקשר להכל מצד ימין - הסידור מהתמונה על הפנים בגלל זה כתבתי אחרי זה ששיניתי,

עכשיו השולחן מתחת ל TV והרמקולים מהצדדים...

אבל עכשיו אני קרוב מדי בגלל זה חיברתי את המקלדת והעכבר למאריכים ואני יושב על המיטה מחובר לטלויזיה D:

בקשר לגיטרה - הלוואי שזו הייתה אוביישן, לצערי זה חיקוי סיני זול אבל מפיקה סאונד שאני אוהב...

אם כבר בוא נדבר על הפנדר :) צליל מתוק וחם (כיוונתי אותה ככה, זה לא האופי של הפנדר בדרך כלל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים