עבור לתוכן

2 מסכי CRT חינם - מישהו ?

Featured Replies

פורסם

הצטברו אצלי 2 מסכי CRT בגודל 17'' במצב טוב. לוחצים עליי להעיף אותם מהבית כבר חודש :kopfpatsch:

אז בהתחלה הייתי שאפתני - שמתי מודעה ב-Yad2 / WinWin / ושות', ותיכננתי למכור כל מסך ב-50 ש"ח.

אחרי מאות שיחות שלא קיבלתי, החלטתי לפרסם בפרויקט אגורה, אויל מישהו ירצה חינם. מסתבר שלא :P

אז אם יש פה מישהו מבאר שבע, שיש לו מה לעשות עם איזה מסך CRT מיושן, שיצור איתי קשר. כי כואב לי לזרוק את זה :-X

[בדקתי במעגל החברתי /משפחתי - אף אחד לא צריך מסך :screwy: ].

מסך אחד - בצבע שחור של IBM

מסך שני - בצבע לבן של LG

כל הקודם זוכה. לא כל יום יש מסך חינם.

---------

לחילופין:

אם יש משהו מעניין לעשות עם 2 מסכי CRT (חוץ מלשבור עם מחבט) אני אשמח לשמוע הצעות ::)

*לא מעוניין בחיבור מסך נוסף למחשב.

ערב טוב . . .

פורסם

לתרום..

תחפש למי אפשר לתרום

זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עם זה

פורסם

לעשות אקווריום

פורסם

באמת כדאי לך לשבור עם מחבט, חוויה חד פעמית!

פורסם

וזה יהיה הרבה יותר טוב מאשר לתרום את זה לאיזה עמותה שתתן את זה לילד שאף פעם לא שיחק במחשב, נכון?

לא יודע למי לתרום? חפש בגוגל "לתרום מחשב" זה לא קשה למצוא עמותות למטרה הזו, תאמין לי.

פורסם

באמת כדאי לך לשבור עם מחבט, חוויה חד פעמית!

תלויי למי , לי יצא אפילו לשבור ctr 42 וזה היה אחד הדברים הכי מטומטמים וכייפים שעשיתי בחיים. :smile1::jump: :jump: :smile1:

פורסם

תתרום.

מצווה גדולה, והרגשה טובה.

פורסם

תתרום.

מצווה גדולה, והרגשה טובה.

+1

באמת עדיף שתגרום לילד שבחיים לא ראה מחשב הנאה לכמה שנים טובות לעומת לשבור אותו.

פורסם

זה לא יעזור להביא מסך לילד שלא ראה מחשב, הוא צריך מחשב

להשיג מסכים זה לא בעיה, אני רואה מסכים בכל חור, מאיפה תשיג מחשב ששוה משהו כדי להביא לילד?

פורסם

תגיד לי אתה בסדר? אתה חושב לפני שאתה כותב?

מאיפה הנתון הזה של "יש יותר מסכים ממחשבים" שהבאת?

רק כי אתה בגילך המופלג (16 ומטה אני מניח) "ראית" רק מסכים בכל חור, אבל מחשבים לא?

יש עמותות שאוספות מחשבים וחלקים למחשבים

כל חלק שאתה תורם > משתמשים בו בשביל להרכיב מערכת שלמה (מחשב + מסך)

יש לך זכרון? אתה תורם אותו? יכניסו אותו למחשב בשביל מישהו.

רק מעבד? תביא, ימצאו לו שימוש - אם לא היום אז בעוד חודש, רק תביא.

פורסם

Kidney_stonE אתה יכול להפנות אותי למקום כזה (יש לי כמה סטיקים מיותרים של ddr1 )

פורסם

שמע, לא הייתי מודע לעמותות האלו, אבל זאת עובדה שמסכים יש בשפע.

גם אם אני בן 16 ומטה, זה לא סותר את העובדה שאני רואה הרבה יותר מסכים מוצעים למסירה/זרוקים ברחוב, מאשר מחשבים ישנים.

בכל אופן, אם קיימות כאלו עמותות, והן צריכות מסכים.. אז יפה

פורסם

alexbmw, הדבר הראשון שקופץ לראש ככה סתם הוא פרוייקט "מחשב לכל ילד" שתמיד מקבל עוד תרומות

וחילק עשרות אלפי מחשבים למשפחות בארץ, אתה יכול להכנס לאתר שלהם, יש שם טופס למעוניינים לתרום.

גוגל ו "לתרום מחשב" , "לתרום מסך" וחיפושים נוספים ימצאו לך עוד לא מעט מקומות שתוכל לתרום להם, באמת שלא חסר.

יש גם בחור נחמד שהיה בזמנו בצוות האתר, שאני יודע שעוסק בהרכבה ובניה של מחשבים מחלקי חומרה שהוא אוסף.

על המחשבים הוא מתקין Ubuntu ומחלק אותם לחיילים ולסטודנטים.

פורסם

מה הפאקינג בעיה? רוצה לתת למישהו את המסכים בחינם? למה לפרסם בפורומים ואתרים? שים את זה על הפח ותאמין לי שאחרי כמה שעות זה כבר לא יעמוד שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים