עבור לתוכן

איך להעביר תוכן DVD למחשב?

Featured Replies

פורסם

נרשמתי לאוניברסיטה הפתוחה, ואני מתחיל את הקורס הראשון שלי, "עולם הכימיה", בעוד שבועיים.

לבנתיים קיבלתי בדואר את ספרי הלימוד, ובנוסף שלחו לי 26 סרטי ווידאו שמחולקים לחמישה דיסקים שונים. עד סוף הסמסטר אני די בטוח שאספיק לקרוע להם את הצורה :P, ולהזמין חדשים יעלה לי כסף. חוץ מזה, ממש לא יהיה לי נוח להעביר בין דיסקים כל פעם מחדש...

חשבתי להעביר את כל תוכן הדיסקים למחשב, שתהיה לי גישה ומהירה ואהיה בטוח שלא איתקע במקרה והדיסק יפגם, אבל אין לי מושג איך! אני גם לא יודע בכלל באיזה סוגי סרטים מדובר.

מישהו יכול לעזור? :-).

פורסם

אם התוכן לא מוגן פשוט תעתיק אותו כמו שהוא לדסיק קשיח.

פורסם

אם זה מוגן, תוריד ANYDVD, זה יוריד לך את ההגנה.

בכל מקרה, תשתמש בCLONEDVD/CD כדי ל"קרוע" את הסרטים למחשב.

בהצלחה בלימודים

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם :). יצא שהוא לא מוגן והצלחתי להעתיק ישירות למחשב.

אבל משהו קטן די מציק לי! הדיסק הראשון למשל בנוי מסרט אחד ארוך שבנוי מחמש יחידות לימוד שונות. יותר מדויק, לכל יחידת לימוד יש סרטון משלה, אבל משום מה כולם מחוברים ביחד לסרט אחד. יש לי אפשרות "לחתוך" את הסרט הראשי לחמש חלקים?

אני לא מחפש ישירות בגוגל תוכנה שאמורה לעשות את מה שביקשתי, כי מבנה הקבצים די מוזר. צירפתי תמונה שתבינו...

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה קובץ אחד שלם, מה שאפשר זה "לקרוע" את הסרט ואז לחתוך אותו לסרטונים קטנים על פי היחידות השונות, יש לך את VIRTUAL DUB

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אנסה למצוא בגוגל מדריכים לתוכנה ולפעולה שאני צריך. אם יהיו לי בעיות אני אחזור לכאן.

תודה :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים