עבור לתוכן

הזמנה ישירות מהיבואן.

Featured Replies

פורסם

אני בהחלט יודע מה זה עוסק פטור, אבל לדעתי זה מושג שבקושי נמצא בשימוש (בתור ראשי תיבות אני מתכוון) וקשה לי להאמין שיבואן גדול יעבוד עם עוסק פטור בכלל (ומכאן, יבקש את המספר עוסק פטור שלו).

אגב לעוסק פטור ממש אין פטור ממס הכנסה.........

פורסם

בסופו של דבר, אף אחד לא ייקח אותך בתור דילר

וגם אם יתמזל מזלך ותצליח להפוך להיות דילר, אתה לא תרוויח מהעסק הזה

יבואן רישמי לא ימכור לדילר כמויות קטנות כל כך.

מה שאתה כן יכול לעשות זה לפנות לחנויות מסויימות שמוכרות לדילרים פרטיים, כמו KSP או GRAND ADVANCE, אבל אז תראה שהמחירים לא ממש משתלמים.

במיוחד לא בשביל לעשות רווח באתר יד 2.

אם זה היה כל כך קל כל אחד היה עושה את זה, ואני יכול להבטיח לך שיד 2 לא יסכימו לפרסם את המוצר אצלהם ללא תשלום חודשי על הפרסום.

בנוסף לכך, מימוש האחריות מול היבואן לא פשוט כל כך כמו מימוש אחריות מול חנות או ספקי דילרים...

פורסם

אתה אוהב להציק לי אה סקורן ? :lol:

פותח התראד

אם אתה הולך על זה קבוע

איחולי הצלחה

וחלק פרסים על האתר!! ;D

פורסם

כל יבואן/מפיץ לא משנה לו אם אתה עוסק מורשה או עוסק פטור

אותם זה לא מעניין כל עוד אתה רשום במס הכנסה ובמע"מ

פורסם

בטח שאתה רשום במע"מ.

זה שאתה לא מחייב מס (מע"מ) זה משהו אחר

פתיחת כל עסק

כרוכה בהרשמה קודם במע"מ ואחרי זה במס הכנסה

כל שנה (חודשיים/רבעון לע.מ) כל עסק גם אם זה עוסק פטור או מורשה מצהיר למע"מ על הכנסותיו (לעוסק פטור אסור לחרוג מ 67000 אלף שקל במחזור בשנה אחרת יקבל קנס ויועבר למורשה)

תבדוק לפני ...

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה...

לי יש גישה לקטלוג המחירים של CD-LOG, ואני שם לב שלעתים המחיר עם המע"מ למעשה כמעט זהה למחיר הסופי ללקוח אצל חנויות כמו KSP ו IVORY, כלומר, אין למעשה כדאיות כלכלית לקנות דווקא מהם.

השאלה שלי, האם יכול להיות שיש להם כמה וכמה מחירונים לפי סדר גודל של הפעילות העסקית שלי ? כלומר, במילים אחרות, הם נתנו לי גישה למחירון היקר יותר ?

פורסם

א. למה אתה סתם מקפיץ דיון ישן?

ב. ברור שזה אפשרי, חנויות שמוכרות בכמויות עצומות כמו אייבורי/KSP לא מקבלות אותו מחיר כמו מישהו שקונה מוצר בחודש.

ג. החנויות המדוברות ברוב המקרים בכלל לא קונות מיבואנים אלא מביאות ציוד בעצמן למיטב ידיעתי.

ד. החנויות המדוברות מוכרות באחוזי רווח מאוד נמוכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים