עבור לתוכן

הזמנה ישירות מהיבואן.

Featured Replies

פורסם

בהנחה שאני נרשם בתור דילר אצל אחד היבואנים בארץ לדוגמא http://www.cd-log.co.il/become_h.asp

למה אני נכנס ? האם עליי להתחייב להזמנות או שאפשרי להזמין הזמנה חד פעמים של כעשרה מעבדים כמו I7 920 וכעשרה כ.מ כמו 4870 למטרת מכירה באתר יד2 ובפורומים למכירה כמו פה באתר,ובכמה אחוזים בערך המחיר יהיה זול מהמחיר שבחנויות שבזאפ ?

רק מי שיודע שיגיב ותודה מראש על המידע.

פורסם

יש כמות/סכום מינימום שאתה מתחייב לרכוש, אתה לא יכול להיות דילר לחודש ולהיעלם (רכישה חד פעמית), המחיר זול בכ 10-17%, תלוי במוצר (במקרה של מעבדים, הרבה יותר לכיוון ה 10)

יש סיבה שלא כל העולם נרשמים להיות דילרים לחודש, אני מקווה שאתה יודע שאתה ממש לא הראשון שחשב על משהו דומה....

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג בערך לכמה זמן מתחייבים ( חודשים שנה שנים ?) ומה הסכום שבערך עליי להתחייב ליבואן?

פורסם

אם התכנון שלך הוא מה שקרון רומז , עזוב , זה לא יצא .

פורסם
  • מחבר

למה שלא יצא,אם אני מוכר חומרה שהערך שלה בזאפ 1200 ש"ח ב-1050 עם אותה אחריות של אותו יבואן זה יצליח.

פורסם

ההתחייבות משתנה מיבואן ליבואן, גם בהתאם למחיר וגם בהתאם לכמות. (זה אם בכלל יקבלו אותך להיות דילר, הם לא מקבלים כל אדם שבא ומצהיר שהוא רוצה)

אם אתה חושב על חד פעמי 10 כרטיסים ו 10 מעבדים, אתה יכול אוטומטית לשכוח מזה, אף אחד לא מקבל דילר לרכישה חד פעמית.

אם התכנון שלך הוא מה שקרון רומז , עזוב , זה לא יצא .

הרגע שמתי לב שמרגע שנכנסתי לפורום ועד לנקודה זו, אף אחד אף פעם לא הצליח לכתוב את 5 האותיות הפשוטות של הכינוי שלי בסדר הנכון :lol:

אני אהיה מופתע אם מישהו מפה יודע מה המילה הזו בכלל אומרת בלי לפתוח מילון/לחפש בגוגל.....

פורסם
  • מחבר

מישהו אמר לי שצריך רישיון של משרד התעשוקה לעסק קטן,זה נכון ? או שלא כל יבואן ידרוש את זה?

פורסם

אם אתה רוצה להיות עוסק מורשה, זה חובה.

ואכן יש יבואנים שמוכרים רק לכאלו.

פורסם

למה שלא יצא,אם אני מוכר חומרה שהערך שלה בזאפ 1200 ש"ח ב-1050 עם אותה אחריות של אותו יבואן זה יצליח.

בקיצור אתה עוד אחד שחולם לפתוח חנות מחשבים, בלי שום ניסיון ורקע בתחום...

עזוב, לא ילך.

פורסם

סקורן זה בוז, אם זיכרוני איננו מטעני.

פורסם

אף יבואן/מפיץ לא ירשום אותך בלי ע.פ או ע.מ

פורסם
  • מחבר

אף יבואן/מפיץ לא ירשום אותך בלי ע.פ או ע.מ

מה זה "ע.פ או ע.מ" ?

פורסם

סקורן זה בוז, אם זיכרוני איננו מטעני.

נו, הרסת, רציתי שאבירם יענה ::)

בעיקרון כן, אבל לא רק.

פורסם

מה זה "ע.פ או ע.מ" ?

הוא התכוון ח.פ או ע.מ.

ראשי תיבות של חברה פרטית או עוסק מורשה.

פורסם

ע.פ. = עוסק פטור. עד מחזור של 64 אלף בשנה אאל"ט. פטור ממס הכנסה ועוד מספר דברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים