עבור לתוכן

Empire: Total War - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני באמת בספק שיש פה מישהו שישב על המשחק בעצמו ולא שם לב לים הבאגים...

אני אישית ממליץ לעשות שמירות קבועות, היו לי כבר 3 CTD וכל מיני קטעים מעצבנים שהיה צריך לחזור אחורה.

הבאג הארון שנתקלתי בו היה ספינות סוחר שלי שנתקעות בנמל אין לי מושג למה

דרך אגב כדי לבנות ספינות סוחר מהר כדי לתפוס מקום אחרת לא נשאר כלום

דרך אגב כדאי לעשות הסכמי סחר מראש עם החברה גדולים כי ברגע שתתחילו לכבוש הם רק ירצו להחליף קרקע.

לא באג אבל פשוט משגע זה הקרב האוטומטי, ברמה הכי קשה עוד לא קרה לי שהפסדתי קרב בכוחות שקולים ובהרבה

בזמן שהקרב אוטומטי כמו במשחק הקודם הוא על הפנים, כאשר הבעיה פה שכל התעשיות שלך פזורות במדינה שזה רעיון מצוין

אבל המחשב בדיוק כמוכם עושה מסעות הרס אין סופים כך שאתם נדרשים לבזבז המון זמן כל טור עלמנת לרדוף אותם (כי תיקונים זה עסק ממש יקר)

או להחזיק צבא הרבה יותר גדול מה נדרש.

אני אישית משחק עם הבריטים וממליץ, לא להכנס למלחמות עם אף אחד, עדיף לשבור בריתות אבל מלחמות זה פשוט כזה עסק יקר.

באירופה לא היה מה לחפש, באמריקה צריך קצת לאגור כוח אז אישית שלחתי ישר כוח לINDIA יש שם מדינה עם חבל ארץ אחת ללא בעלי ברית שנותנת לכם ישר דריסת רגל באזור מעבר לזה רק כסף כסף ועוד כסף פיתוח תעשיות וצי סוחר וכו...

מישהו מצא דרך לעלות רמה למרגלים/מחסלים ? או כמו במשחק הקודם הם מיותרים אלא אם כן אתם משחקים SAVE/LOAD עד שאתם מצליחים.

שמעתי שאמור לצאת PATCH בשבוע הקרוב ושיצא כבר ל STEAM הארור, מישהו יודע משהו?

• תגובות 201
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר שיעזור לך

add_money 20000

פורסם

מי שסובל מפריימים נמוכים שיוריד את רמת השיידרים מ-3 גבוה ל-3 נמוך. זה משפר פלאים את הביצועים.

פורסם
  • מחבר

דבר שיעזור לך

add_money 20000

חחח או שצריך לערוך באיזה קובץ הגדרות DEBUG ל1(כרגיל) ואז הקונסול יהי פעיל או שפשוט אין ציטים

ותאמת טוב שכך כי ברגע שמתחילים לשחק עם ציטים זה כבר לא אותו משחק...

מי שסובל מפריימים נמוכים שיוריד את רמת השיידרים מ-3 גבוה ל-3 נמוך. זה משפר פלאים את הביצועים.

יש לי בעיה של ריצודים של כל המסך, עדכנתי דריברים ירדתי בהגדרות למינימום עדן אותו הדבר....

יש לי כרטיס מסך HD4870 512MB יש רעיונות?

פורסם

חחח או שצריך לערוך באיזה קובץ הגדרות DEBUG ל1(כרגיל) ואז הקונסול יהי פעיל או שפשוט אין ציטים

ותאמת טוב שכך כי ברגע שמתחילים לשחק עם ציטים זה כבר לא אותו משחק...

יש לי בעיה של ריצודים של כל המסך, עדכנתי דריברים ירדתי בהגדרות למינימום עדן אותו הדבר....

למה לא לשים צ'יטים פה? במציאות אליה המשחק שואף בכל מקרה יש לך אפשרות לקחת קרדיט.... במשחק המפתחים שמו אותה בקונסול בפקודה הנחמדה הזאת :lol:

פורסם

עדכן גרסה אחורה בדרייברים ל-9.1

פתר את הבעיה בשבילי

נקווה שהם יוציאו פיקס בקרוב לקטע של הנקודות הכחולות האלה שלהם =\

המשחק נראה הרבה פחות יפה בלי AA

פורסם

לקחתי את הדמו לסיבוב. רץ סבבה לגמרי על המחשב שלי, מפרט מיושן כפי שתוכלו לשים לב מימין, רזולוציה של 1600X1200, הכל על הכי גבוה, AA4X ו-AF8X. רק מה, הזמני טעינה באמת ארוכים עד בלתי נסבלים.

משחק נחמד, רק לחקור אותו קצת יותר, ולהתאמן על קרבות בים. אין שום סיכוי שבעולם שצי צרפתי ינצח צי בריטי.

פורסם

מתרגלים למשחק הזה מהר. בפעם הראשונה הפסדתי לצרפתים, בפעם השניה ניצחתי אותם בלי לאבד אוניות.

פורסם
  • מחבר

מתרגלים למשחק הזה מהר. בפעם הראשונה הפסדתי לצרפתים, בפעם השניה ניצחתי אותם בלי לאבד אוניות.

מניסיון הקצר שלי במשחק זה לא משנה עם מי אתה משחק כל עוד יש לך כסף

צי אנגלי או צי צרפתי כולם ישרפו ברגע שהם יתקלו בצי גדול יותר

ובתזמון טוב הם חיבים לבוא אליכם או להתחיל להפסיד יחידות בגלל מחסור בכסף.

עדכן גרסה אחורה בדרייברים ל-9.1

פתר את הבעיה בשבילי

נקווה שהם יוציאו פיקס בקרוב לקטע של הנקודות הכחולות האלה שלהם =\

המשחק נראה הרבה פחות יפה בלי AA

תודה, אני אנסה.

פורסם

מישהו פה חווה איטיות בין התורות (כשהדגלים של כול מדינה מתנופנפים אז אצלי זה לא יותר מדי חלק וזה מציק טיפה...)

פורסם

לקחתי את הדמו לסיבוב. רץ סבבה לגמרי על המחשב שלי, מפרט מיושן כפי שתוכלו לשים לב מימין, רזולוציה של 1600X1200, הכל על הכי גבוה, AA4X ו-AF8X. רק מה, הזמני טעינה באמת ארוכים עד בלתי נסבלים.

משחק נחמד, רק לחקור אותו קצת יותר, ולהתאמן על קרבות בים. אין שום סיכוי שבעולם שצי צרפתי ינצח צי בריטי.

עוד משחק שATI פיספסה... אני לא יכול להדליק AA ובלי AA המשחק ניראה קקה... אתה משחק אינסטולטור שהציץ לאסלה בזמן שצי של קקות יורה את פגזיו על צי קקות אויב... או איך גדווד קקות רכוב על סוסים חומים נירמס תחת גל של קקות אויב עם סכינים... אין מילים מחזה מרהיב ביופיו

פורסם

ברצינות? השדרוג הבא שאני מתכנן הוא HD4870\90 512MB\1GB (נראה איזה דיל אני אצליח להשיג), ואם במשחק הזה אי אפשר להפעיל פילטרים על ATI, זו בעיה.

פורסם

אפשר להפעיל פילטרים אבל אם לא אכפת לך שכאשר את מעלה/מוריד טיפה את המבט על הקרב מתוך 5 צעדים אתה רואה רק 3 בגלל FPS ברצפה... תאמת ניראה לי זה בגלל 9.2 עכשיו אני אשחק במחשב של אבא שלי שם יש 9.1 ניראה מה ההבדלים

אגב אתה שמתה את ההגדרות הכי גבוהות כולל אפקטים נילווים וכו'? אם תוכל תתן בבקשה סקרין של מסך ההגדרות (אפשר בפרטי)

אוקיי עכשיו הבנתי.... הביצועים אצלי במחשב היו קקה כי שכחתי לכבות את SPORE.... חחחח איזה פאדיחה... עכשיו הביצועים בסדר גמור! אבל כל המבנים בנקודות כחולות... עם SPORE זה לא היה [br]פורסם בתאריך: 17.03.2009 בשעה 18:16:32

הפתרון לבעיית ההבהובים והנקודות הכחולות פשוט ולא צריך לחכות לHOTFIX...

ניכנסים לCCC ADVANCED ומבטלים את אפשרות ה ADAPTATIVE AA בלשונית 3D.... זה גם נותן בוסט ביצועים

פורסם

בבקשה. יכול להיות שזה קצת מקרטע, כי המצלמה זזה לאט למרות שאני מכוון אותה כל פעם מחדש לזוז מהר?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה איתכם אבל קרב בשטח כפרי כשאני בונה מין משפך מה LINE INFANTRY היקרים מידי שלי

ושם אותם קצת לפני הגדרות ורואה את המחשב המפגר מרפד את השדה בגופות תוך כדי מרוץ משוכות מעל הגדרות

ישר לתוך המשפך שלי בזמן שענני אבק שרפה עולים מקווי היורים שלי, עושה לי טוב ...

אינדיאנים / ערבים נופלים כמו זובבים עם יחסי הרוגים של 1300/150 בלי בעיה (עכשיו תגידו לי ש ה AI שווה משהו).

דרך אגב מישהו משתמש במרגלים בכלל?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים