עבור לתוכן

Empire: Total War - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל כרגע המשחק הזה על הפנים.

יש לי Q9550 עם 4870X2

התקנתי את המשחק והכל היה בסדר.

נכנסתי לשלבי ההסברים ושמתי לב שכל השמיים עם צבעים משונים כאילו אני על אסיד וכל היחידות מרצדות.

אפילו הטקסטורה של האדמה נעלמת חוזרת בקצב מדאיג.

ניסיתי לשחק עם אפשרויות התצוגה בכל הקונפיגורציות שיש.

שיחקתי גם עם ה-CCC וזה לא עזר.

התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עזר.

מה עושים?

תגידו לי שאני לא לבד בקטע הזה ושהם הולכים להוציא פאטצ בשבוע הבא.

• תגובות 201
  • צפיות 22.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשמע כמו בעיית דרייברים מצידך.

תנסה להתקין את הדרייברים הכי חדשים ולחילופין אם זה לא עובד תנסה את הדרייברים של OMEGA.

תעדכן אותנו.

פורסם

אצלי המשחק על המפרט הבא זוחל ברמה בלתי נסבלת:

מעבד E7400 2.8?3.8

זיכרון: OCZ 4GB

כרטיס מסך: 8800GTS 640MB

על Ultra אפילו מפת העולם זוחלת. על Medium הקרבות די בלתי נסבלים. כנראה כרטיס מסך מתחיל להראות סימני גיל אחרי שנה וחצי אצלי במחשב.

פורסם

אצלי ממש טס עם 8800GTS 320MB

כנראה קשור להתאמת כרטיס המסך עם גודל המסך

פורסם

רזולוציה על 1440X900. מוזר מאד. אני מאשים את Steam. כזאת תוכנה מחורבנת...

פורסם

או שאולי גם למעבד חלק באשמה

לפי מה שאני רואה אצלי, 4 הליבות פעילות.

פורסם

נשמע כמו בעיית דרייברים מצידך.

תנסה להתקין את הדרייברים הכי חדשים ולחילופין אם זה לא עובד תנסה את הדרייברים של OMEGA.

תעדכן אותנו.

אני משתמש כבר ב9.2 =\

מה הם דרייברי אומגה?

פורסם

מפרט בצד וזה רץ סבבה לגמרי

תנסה לכבות AA בדרייבר לפעמים זה גורם לבעיות במשחקים.

פורסם

מפרט בצד וזה רץ סבבה לגמרי

תנסה לכבות AA בדרייבר לפעמים זה גורם לבעיות במשחקים.

כלום לא עוזר

הורדתי את ההגדרות עד הסוף גם מהמשחק וגם מהדרייבר

אומגה באמת לא מצאתי שום דרייבר חדש

לא לדבר על זה שאין כלום לוויסטה

אין מה להרויד את ה DIVER של OMEGA הוא ישן מאוד.

תנסה להוריד פילטרים.

אפשרות נוספת זה לנסות את DNA DIVER

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=290392

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=290391

מה טוב ב-DNA?

רוצה לדעת עליו קצת יותר לפני שאני מוריד...

פורסם

אני מאוד אוהב משחקים מהתקופה הזאת, התקופה הנפוליאונית. אני עד היום משחק ב-Imperial Glory, וכנראה שאשחק גם במשחק הזה.

כעיקרון, מצאתי במשחק ההוא טקטיקה שאיתה לא הפסדתי אף קרב, גם בנחיתויות מספרים של 3 ל-1 לרעתי. אני שם את התותחים שלי במרכז, קרובים, ומכיוון ומדובר בהוביצרים שיורים בקשת, הם לא מפריעים לשאר. קרוב מלפניהם אני שם 4-5 יחידות רגלים, כשכולם במבנה קו, מה שאומר - מתכופפים ויורים ברגע שהם בטווח. מאחורי התותחים שמתי את הסוסים, ותיכף תבינו למה. ברגע שאני קרוב מספיק לאויב, אני אומר לתותחים להתפרס, ומתחיל לירות. הטווח של התותחים עושה את שלו, ולאויב אין ברירה אלא להסתער עלי, ישר לתוך הרובים של החיילים בקדמת המבנה. אם מישהו מתקרב יותר מדי לחיילים, הסוסים מסתערים עליו ומטפלים בו, פשוט כי הם כוח ה-Hand2Hand הכי קטלני במשחק.

מעניין אם הטקטיקה הזו תעבוד גם פה.

בתכלס, לצבא נפוליאון היו המפקדים הטובים ביותר, אבל הצי הטוב ביותר היה של הבריטים, ומסיבה פשוטה: שם נהייתם קצין לא כי הייתם בנים של איזה אציל, אלא רק כי הצטיינתם במילוי תפקידכם. יותר מזה, בריטניה היא מדינת מושבת (הייתה), והאוניה הראשונה שמורידה את המטען שלה מהודו למשל, זוכה לקבל את המחירים הטובים ביותר למכירה. בתנאים כאלה, אסור לאחר, ומי שמאחר לא יפקד על אוניה יותר בחיים שלו.

פורסם
  • מחבר

קיצור אחרי שיחקתי קצת במשחק התאכזזבתי, למשחק יש פותנציאל אדיר אבל הוא פשוט לא גמור.

אני לא מדבר על כמה קריסות שהיו לי אחרי קרבות ארוכים או באגים ויזואלים שהמשחק פתאום מתחיל לרצד

ואחרי כמה זמן אם תרצה לעשות ALT+TAB תשכח מזה זה לא עובד, איקון של ספינה שהתחיל להסתחרר במקום.............

.........................................................................................

אני מדבר על AI בזיוני רץ קדימה אחורה מול הקו הירי שלי, אני מדבר על מחסור מורגש בהסברים בהתחלה

על התירגול הביזיוני שלא באמת עובר על משהו, על המחסור במשימות בהתחלה שאמורות לעזור לך להבין את הרעיון הכללי

והמשימה שאתה כן מקבל לך תמצא את המטרה, מחסור בכמה מסכים או מוזיקת רקע או משהו אחר כי לרוב התחושה לא משהו...

קיצר משחק לא גמור מי שעדין לא קנה אני ממליץ להמתין לPATCH או להרחבה (השלמה) הקרובה.

אם אתם עדין ממש רוצים כי אתם חובבי אסטרטגיה או של המשחק הזה אז החדשות הטובות אחרי CAMPAIGN

שיקרעו לכם את התחת אתם תלמדו את הרוב הדברים בעצמכם ולמרות החוסרים הבסיס של המשחק ממש טוב.

דרך אגב מישהו שם לב לאיזה באג בלחימה אוטמטית ??

נראה לי שאם מחלקים את הכוח שלכם ליחידה אחת כשאר מתקיפים לכם את היחידה האחת ושאר הכוח בעתודה

בלחימה אוטומטית אתם תמיד מנצחים עם 30 אבדות ולהם לפחות 300 או שזה רק התמזל מזלי?

פורסם

במפרט שלי המשחק פשוט לא זז, אפילו להזיז את המסך ימינה כמעט בלתי אפשרי.

אני מוותר על המשחק נכון לכרגע עד שיהיה לי מפרט מעודכן יותר.

בכל אופן אני לא יכול להגיד ששמתי לב לבאגים כלשהם.

פורסם

הייתי אצל חבר שקנה את המשחק מסטים, יש לו מפרט כמו שלי אבל המעבד שלו בOCל 3.2

אובכן אחרי ששיחקתי בראשון על השני אין לי מילים.... ממש יפה המשחק הזה מכל בחינה מזכיר לי את הקרבות שראיתי בסרטים וקראתי עליהם בספרים...

אגב לא מצאתי שום התנהגות דפוקה מצד הבוטים (חוץ מהים שבו לא נגעתי), דווקא הם דיי חכמים, מזיזים את היחידות בהתאם למבנה שלך ועושים מהלכים מבלבלים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים