עבור לתוכן

Empire: Total War - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מסכים

המשחק מעולה אבל לא מושלם

היו צריכים להוסיף יותר תוכן לניהול הממשלה

אימפריה שלמה וכל מה שקשור אליך בממשלה זה מי יהיו השרים

יש מקום לשפר שם

וגם הרבה מתלוננים על המחסור ביחידות

שזה גם די מוצדק

אתה מגיע לשלב בו אתה משתמש רק ב-LI ובארטילריה עם פרשים לדרוס יחידות בורחות

לגבי המחסור ביחידות זה לא ממש מדויק, כי זה בדיוק מה שהיה באותה התקופה ...

הבדלים היו רק באיכות של ה LI של כל מדינה ומגוון די מצומם בתחומים אחרים כמו שהם תיארו.

לגבי ניהול יותר מתקדם, הלוואי, מכיוון שאני יותר נהנה מכל נושא הניהול יותר מהקרבות שאחרי

ההתלהבות ההתחלתית אני ב99% מהמיקרים נותן למחשב לשחק...

אבל זה משחק MAINSTREAM כזה כך שאל תצפה ליותר מידי עומק, בעיקר שגם בו הרבה אנשים נתקעים...

אם אתה רוצה משחק הרבה יותר רציני תנסה את זה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403195.0

אני מפרסם אותו פה כבר כמה זמן וזה משחק הרבה יותר רציני ומסובך אבל ממש לא ברמות של EU3

ששם לדעתי הם סיבכו הרבה יותר מידי עד כדי כך שזה פוגע במשחקיות.

• תגובות 201
  • צפיות 22.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פששש נראה משחק אדיר פשוט

תדה רבה בנאדם

נראה משחק ששווה לחכות בשבילו :xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כמה שאלות, למי שמבין:

1. המשחק מתרסק לי לעיתים קרובות יחסית (תודה לאל על autosave). הוא מעודכן לגרסה האחרונה, הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים. מה זה עוד יכול להיות?

2. יכול להיות שפיספסתי משהו, אבל מה קובע אם יחידה מסויימת יכולה לתקוף יחידה אחרת (כלומר שהאייקון ישתנה לעיגול אדום)? לפעמים אני בוחר יחידה ומנסה לתקוף איתה אבל היא כאילו לא יודעת לעשות את זה (נשאר צהוב).

3. Friendly Fire - למישהו יש טיפ איך נמנעים מזה או איך אפשר להרחיק יחידות אחת מהשניה כדי שהן לא ירו אחת בשניה?

4. מה בדיוק עושים ה-rangers ומה זה Skirmish mode?

פורסם

יש לי שאלה זה רק אני או שכשאתה מגיע לבערך 1960 אז המשחק פתאום נעצר בתור של העותמנים לאיזה דקה ורק אז הוא בעצם עושה את התור שלהם?

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה זה רק אני או שכשאתה מגיע לבערך 1960 אז המשחק פתאום נעצר בתור של העותמנים לאיזה דקה ורק אז הוא בעצם עושה את התור שלהם?

לא נתקלטי בזה, בעיקר לא ב 1960 ::)

פורסם

לי זה קרה ב1760 לחבר שלי 1780 ולעוד אחד ב1791

פורסם
  • מחבר

לי זה קרה ב1960 לחבר שלי 1980 ולעוד אחד ב1991

::)

פורסם

לא מבין את הגיגולי עיניים שלך - אם המשחק מתחיל ב-1700 בערך, זה אומר שהוא שיחק כמה מאות תורות, לא?

פורסם

אם אני לא טועה המשחק נגמר ב1799 (או משהו כזה) ... זה נראה לי יכול להסביר את גלגולי העיניים.

מעניין היה לראות אותו גולש ל1991 ... הספינות משודרגות לצוללות והתותחים לMLRS :hat:

פורסם

סורי טעות של חוסר ריכוז זה 1760 זה פשוט מהעייפות של בית ספר קורה מצטער על הספם שזה גרר עקב היותי מסטול סליחה ובמקום 9 שימו 7

פורסם

נגמר ב-1799? מעניין - אצלי דרך אגב הוא סופר ממש מוזר - הוא התחיל מ-1 (ולא מ-1700)...

פורסם

מישהו יכול בבקשה להסביר לי על המשחק? יש לי אותו ואין לי מושג איך משחקים ומה עושים...

מה המטרה פה?

פורסם

אם משהו מעוניין במשחק יש לי אותו בסטים ואני מעוניין להחליפו בעד משחק אחר.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני חדש בסדרה עכשיו אני מתחיל לשחק עם הבריטים... הבעיה שלי היא בכסף, אני לא מצליח לבנות צבא ממשי כדי לכבוש ערים כי אני מצליח לבנות צבא אחד לכבוש עיר אחת וגם זה עם הצבא הזה אני מגיע למצב של כמעט גרעון. עכשיו נשאתי בהתחלה לפתח את הערים שיש לי אבל הפיתוח מאוד איטי וגם אז קשה לי לפתח צבא ממשי. משהו יכול להסביר לי אך בדיוק אני יכול לעשות יותר כסף.

* אחד הדברים שלא בדיוק הבנתי זה אך עובד המסחר במשחק שהבנתי שזה מכור הכנסה מרכזי...

תודה מראש

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב לאחר שהובהר כי זה המקום אז טורניר נושא פרסים.

ציטוט:

לא יודע אם הייתי צריך לכתוב את זה בדיון הראשי של המשחק אבל הוא כבר ישן מאוד אז אני אפתח דיון חדש.

טורניר למשחק אמפייר ולמשום הראשון יש גם פרס שווה.

עוד פרטים אצלי באתר.

תהנו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים