עבור לתוכן

Empire: Total War - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בדיוק להפך.

קודם כל אי אפשר להמציא ממשלה חדשה וכמה שאם תקרא מה שכתוב בפירוט של כל ההמצאות

אז אם תמשיך בכיוון ההפך מספר המתנגדים לממשל שלך מהמעמד הנמוך תגדל (לא כולל שיחרור העבדים ואין קשר למתנגדים לכיבוש שלך)

כמו שאמרתי קודם, בשביל מהפכה אתה צריך שישנאו את הממשלה שלך (תכנס לדף הממשלה ותראה כמה אחוזי תמיכה יש לך)

אחרכך תחשוב לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת לכיוון מונרכיה או רפובליקה ותיסר את האנשים שלך בהתאם (מעמד גבוה או נמוך)

בשביל זה תן להם מיסים מטורפים, תפטר חצי מהמשלה ותהרוס בינינים אם צריך, רק כך אתה תוכל לעשות לשנות שיטת ממשל.

לגבי טיפול ב"מתפרעים" שימו לב של"דרגונים" יש בונוס של SUPPRESSION הם יקרים יותר מהמיליציה אבל לדעתי שווים את זה.

[br]פורסם בתאריך: 11.04.2009 בשעה 17:09:59

ואוו אני עוד לא הגעתי למספרים כאלה אף פעם, לרוב כשאני רואה שאני מנצח אני מתחיל משחק חדש, כמה תורות שיחקת?

ותגיד האם מצאת איזה דרך לא להלחם נגד כולם?

כי אני לא מצליח להגיע למצב של שקט, ברגע שאני מסיים מלחמה אחת מישהו אחר מתחיל אחת נגדי :-\

קיוויתי למהפכה בלי אלימות, כמו שהציעו פה קודם.

• תגובות 201
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיוויתי למהפכה בלי אלימות, כמו שהציעו פה קודם.

אין דבר כזה, זוכר את הטיזר של MW2? "מהפכה לא יכולה ליקרות ללא סיטואצייה מהפכנית" ;)

פורסם

אני משחק ברמה השלישית ואישית אני יכול להגיד שזה הרבה יותר נחמד וקשה כי אני באמת חושב טובטוב לפני שאני תוקף מישהו וגם מנסה בכל הכוח לשמור על שלום עם מדינות שאין לי צורך למלחמה איתם , כל מלחמה ממש קשה ... אני לא חושב שאני גנרל כל כך טוב כי יש הרבה קרבות שכאשר אני עושה קרב אוטומטי הוא מנצח עם 30 עבדות וכשאני משחק את הקרב נהרגים לי איזה 300 אנשים , ואני מדבר רק על הקרבות שאני בטוח מנצח , למשל כששיחקתי עם הפרוסים לקח לי 30 תורות לכבוש את האזור של האינדיאנים בג'ורג'יה והאיזור מסביב שזה המון זמן.

אני צריך דרך ללמוד איך להיות גנרל טוב כי בשדה הקרב אני לא ממש יודע מה לעשות מול צבא שבגודל כמו שלי או גדול יותר

טוב אתמול התחלתי לשחק עם הרוסים וזה ממש קשה מאשר עם הפרוסים וההודים כי יש להם שטח עצום שגובל עם המון ארצות ועם יש לי מלחמה בשלוש חזיתות אני מת,אני לא מצליח להאביר את הצבא שלי לאורך כל רוסיה כל כך מהר והכלכלה של רוסיה לא מאפשר לה להחזיק הרבה צבא (כי בהתחלה אין סחר ימי)

והגרוזינים והשודים כמעט ופירקו אותי

אז פיתחתי שיטה מעניינת איך לשמור על חזית אחת

אני כובש איזה שטח שהוא מרכזי ביני לבין המדינה היריבה למשל כבשתי את גרוזיה שהיא ביני לעותומנים ופשוט נתתי להם לעשות מהפכה והם יוצרים מדינה חדשה ביני לבין היריב שלי , והאויב שלי פשוט לא נכנס לשם

ככה עשיתי ביני לבין העותומנים ואחרי שכבשתי את השוודים אני יכול להתפנות ולכבוש את הפולנים שבנתיים מחקו את אוסטריה

ואוו אני עוד לא הגעתי למספרים כאלה אף פעם, לרוב כשאני רואה שאני מנצח אני מתחיל משחק חדש, כמה תורות שיחקת?

ותגיד האם מצאת איזה דרך לא להלחם נגד כולם?

כי אני לא מצליח להגיע למצב של שקט, ברגע שאני מסיים מלחמה אחת מישהו אחר מתחיל אחת נגדי Undecided

כולם שונאים אותך ומתחילים איתך מלחמה כי אתה כובש שטחים ומתפתח יותר מידי מהר אז פשוט תוריד קצת את הקצב

אחרי שמחקתה מדינה תתחנף קצת למדינות שיש לך איתם שלום או חזקות מדי בשבילך , פשוט תן להם מתנות

וגם בתחילת המשחק תבחר כמה מעצמות רחוקות שלה תרגיז אותם ושמור על קשרים טובים איתם

עם הרוסים בחרתי את האנגלים והספרדים בשביל להתחנף אילהם כי הצי שלי ממש חלש וממש לא בה לי להלחם נגדם בהתחלה

ואחרי שרוב אירופה תהיה שלי הם לא יהיו כל כך בעיתיים

פורסם
  • מחבר

כולם שונאים אותך ומתחילים איתך מלחמה כי אתה כובש שטחים ומתפתח יותר מידי מהר אז פשוט תוריד קצת את הקצב

אחרי שמחקתה מדינה תתחנף קצת למדינות שיש לך איתם שלום או חזקות מדי בשבילך , פשוט תן להם מתנות

וגם בתחילת המשחק תבחר כמה מעצמות רחוקות שלה תרגיז אותם ושמור על קשרים טובים איתם

עם הרוסים בחרתי את האנגלים והספרדים בשביל להתחנף אילהם כי הצי שלי ממש חלש וממש לא בה לי להלחם נגדם בהתחלה

זאת בדיוק הבעיה, אם תעביר את העכבר העל המדינות היריבות אפשר לראות את פירוט של היחסים

אתה מקסימום יכול לקבל 100 נקודות ממתנות + עוד איזה חמישים מכל השאר והמינוס הגדול ביותר זה על כיבוש ...

ואני במצב של מינוס 220 נקודות בגלל כך שלא משנה מה כולם באירופה שונאים אותי (הטורקים לא מחשיבים את זה)

ובכלל כל המלחמה התחילה שלא באשמתי, המלך שלי מת אז אוסטריה החליטה לטעון לכתר הצרפתי (אני משחק עם הצרפתים)

ועד שסימתי אם אוסטריה וחברותיה כל מדינות היחיד שאין לך אפשרות להשקיעה ביחסים איתם התחילו גם מלחמה

ואז מצאתי את עצמי כובש את כל אירופה ויש לי עוד את הרוסים והספרדים שהם בני ברית אבל שונאים אותי...

דרך אגב טיפ לבעלי הכוחות באמריקה, אם אנגליה מתחילה איתכם מלחמה הדבר היחיד שיוצא טוב מזה

שאתם יכולים לכבוש את כל הקולוניה שלהם באמריקה עם התנגדות אפסית.

אני משחק ברמה השלישית ואישית אני יכול להגיד שזה הרבה יותר נחמד וקשה כי אני באמת חושב טובטוב לפני שאני תוקף מישהו וגם מנסה בכל הכוח לשמור על שלום עם מדינות שאין לי צורך למלחמה איתם , כל מלחמה ממש קשה ... אני לא חושב שאני גנרל כל כך טוב כי יש הרבה קרבות שכאשר אני עושה קרב אוטומטי הוא מנצח עם 30 עבדות וכשאני משחק את הקרב נהרגים לי איזה 300 אנשים , ואני מדבר רק על הקרבות שאני בטוח מנצח , למשל כששיחקתי עם הפרוסים לקח לי 30 תורות לכבוש את האזור של האינדיאנים בג'ורג'יה והאיזור מסביב שזה המון זמן.

אני צריך דרך ללמוד איך להיות גנרל טוב כי בשדה הקרב אני לא ממש יודע מה לעשות מול צבא שבגודל כמו שלי או גדול יותר

אישית מצאתי ששיטת קו האש הדק ואיגוף אם יחידות הקצה, הכי יעילה אם אין להם חיל פרשים.

כמו כן אם אתה יכול להשקיע בחיל פרשים וללמוד ולהכות בו את האויבים מאחורה זה הדבר הכי קטלני שאפשר למצוא.

מעבר לזה אני עדין לומד, אני משתמש בתווי השטח משחק עם המבנים של החילים שלי למשל בונה מין מפרצונים בשביל שטחי אש ושימוש בארטלריה.

מעבר לזה אני מנסה בעיקר לשחק אם הראש במפה דואג לשרוף את העירות של האויב גם כשאני מפסיד

בוחר את נקודות הלחימה שלי (יש איזה באג שאם יש לך צבא גדול האויב לא יתקוף אותך אבל אם תוציא יחידה אחת ממינו ותקם אותה מלפניו

האויב יתקוף אותה ברוב טימטומו ואז ימחץ עלידי שאר הצבא שלי שנמצא בעתודה... (עדיף מלרוץ אחריהם על פני כל המדינה).

כמו כן בתחילת המשחק לדעתי יחידות המלציה משתלמות יותר מיחידות הקו הן גם זולות יותר

וגם בגלל האפשרות לבנות מכשולים נגד פרשים או מגן כנגד ירי אויב כשאתה במגננה.

אני ממש אשמח אם אנשים פה ישתפו בטקטיקה שלהם, כדי ללמוד משהו חדש.

אני כובש איזה שטח שהוא מרכזי ביני לבין המדינה היריבה למשל כבשתי את גרוזיה שהיא ביני לעותומנים ופשוט נתתי להם לעשות מהפכה והם יוצרים מדינה חדשה ביני לבין היריב שלי , והאויב שלי פשוט לא נכנס לשם

ככה עשיתי ביני לבין העותומנים ואחרי שכבשתי את השוודים אני יכול להתפנות ולכבוש את הפולנים שבנתיים מחקו את אוסטריה

אולי תנסה לסחור בשטח הנ"ל? תנסה למכור אותו תמורת איזה המצאה / כסף / שטח אחר / ברית ?

דרך אגב כדי לעשות מהפכה במדינה שלך יוצאה שצריך לעשות מהפכה רק בבירה?

פורסם

טוב אתמול התחלתי לשחק עם הרוסים וזה ממש קשה מאשר עם הפרוסים וההודים כי יש להם שטח עצום שגובל עם המון ארצות ועם יש לי מלחמה בשלוש חזיתות אני מת,אני לא מצליח להאביר את הצבא שלי לאורך כל רוסיה כל כך מהר והכלכלה של רוסיה לא מאפשר לה להחזיק הרבה צבא (כי בהתחלה אין סחר ימי)

והגרוזינים והשודים כמעט ופירקו אותי

אני לא בחור עם שכל, והמוח שלי הוא מוח של חייל ולא של מפקד...... כמו שאני מבין לא ניתן לנצח צבא שלם עם שתי יחידות ברמה השלישית ותנסה לעשות את זה ותראה איזו הרגשה וחיוך זה נותן

פורסם

יש המלצה איזה קמפיין להתחיל? ובאיזה אורך? המלא או הטורבו 15 ערים

פורסם

יש המלצה איזה קמפיין להתחיל? ובאיזה אורך? המלא או הטורבו 15 ערים

אם רק התחלתה וזה הקמפין הראשון שלך , לך על הודים הם הכי קלים , אין דיפלומטיה מטורפת השטח ניתן להגנה די בקלות ויש לך הרבה עם מה לסחור

תקח את הקמפין הארוך כי גם ככה תקבוש את כל הודו אז מה זה משנה עוד שנים שלושה שטחים

תתחיל לסחור עם אימפריות גדולות כמו אנגליה וספרד (משום מה אני תמיד מוצא את עצמי ביחסי מסחר ממש טובים עם אנגליה וספרד)

ואל תכנס למלחמה עם פרטוגל והולנד על גואה וצילון כשכל הודו תהיה שלך יהיה לך מספיק זמן לזה

אני לא בחור עם שכל, והמוח שלי הוא מוח של חייל ולא של מפקד...... כמו שאני מבין לא ניתן לנצח צבא שלם עם שתי יחידות ברמה השלישית ותנסה לעשות את זה ותראה איזו הרגשה וחיוך זה נותן

גם אני לא גנרל בנשמה , בכל המשחקי האסטרטגיה שאני משחק הדבר הכי קשה בשבילי זה לפצל את הצבא שלי

אבל אני לא רואה את הכיף בלשחק כשהמשחק קל

אני חושב שזה הרבה יותר נחמד ומעניין להבין מה הטקטיקה שהיריב עושה ולדעת מה אפשר לעשות נגד זה ( כמו שח מט)

אני ממש אשמח אם אנשים פה ישתפו בטקטיקה שלהם, כדי ללמוד משהו חדש.

לי אישית אין טקטיקה מי יודע מה אני לא ממש יודע איך משתמשים בחיל פרשים אז מה שאני עושה לרוב בונה הרבה תותחים והרבה LI ומנסה להגן על התותחים בזמן שהם קותלים את היריב , והפרשים הם רק כדי לקטול אויבים שבורחים

ממה שקראתי אני יודע שלנפוליאון הייתה טקטיקה שהוא תמיד היה משתמש בה וכמעט תמיד מנצח

הייתי רוצה ללמוד אותה

פורסם

אני התחלתי עם הגרמנים, שיחקתי קצת, התחלתי מהתחלה כשאני כבר מכיר את כל הטריקים, והאמפריה שלי משתרעת על כל אירופה.

פורסם

משהו מאוד מוזר במשחק הזה... אני עם E8400@4GHZ, 4GB RAM, 8800GT@2000\700 והמשחק מקרטע לפרקים אלא אם אני משחק כשכל ההגדרות על מדיום ובלי פילטרים (מסך 22", רזולוציה טבעית). ממה שנאמר כאן המשחק אמור לפעול טוב בהרבה... הדרייברים מעודכנים אז אני מניח שלא זו הבעיה... מה עוד יכול להיות?

פורסם

משהו מאוד מוזר במשחק הזה... אני עם E8400@4GHZ, 4GB RAM, 8800GT@2000\700 והמשחק מקרטע לפרקים אלא אם אני משחק כשכל ההגדרות על מדיום ובלי פילטרים (מסך 22", רזולוציה טבעית). ממה שנאמר כאן המשחק אמור לפעול טוב בהרבה... הדרייברים מעודכנים אז אני מניח שלא זו הבעיה... מה עוד יכול להיות?

משחק מקורי ? ::)

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל הקרבות בים הורגים אותי

אני מנסה להעתיק את השיטה של המחשב שהוא עושה סביבי עיגול ומפציץ לי את הספינות שאיטיות מכדי לצאת משם

השאלה שלי היא מה כדאי לעשות בהתחלה

להיכנס בהם עם הפגזים ששוברים את המפרשים או ישר עם הפגזים שמטביעים?

פורסם

אם אתה חושש שאתה הולך להפסיד, חשש קל ביותר אפילו, פגזים מטביעים.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה ניסיתי לעשות "משט" מול האויב כמו שהמחשב עושה אבל לרוב זה ממש לא הלך.

עכשיו אני רק מנסה לגרום להם לבוא כנגד הרוח לתוך התותחים שלי בלי שאני נותן פקודות ירי לספינות

אלא פשוט עוצר אותם במקומות אסטרטגים ומשנה כיווני אש

לא ידוע כמה זה טוב אבל זה עובד בשבילי, בעיקר כשכל הספינות שלי הם ספינות דרגה ארבע ולהם יש כמה SLOOPS :)

לגבי מבנה צבא, אני אשמח לאסטרטגיה כנגד חיל פרשים (כשלאויב יש 6 יחידות פרשים למשל)

כרגע המבנה הכי טוב שלי בשלב המתקדם יותר של המשחק, הוא שורה של LINE עם מפרצוני תותחים (יחידה תותח יחידה)

עם GRENADIERS שורה שניה/עתודה ומס פרשים קטן בשביל להטות את הקרב במידת הצורך.

ועדין אני נדפק כל הזמן נדפק כשהם עושים איגוף מלא עם הפרשים ובאים משתי הכיוונים מנוגדים :nixweiss:

פורסם

משחק מקורי ? ::)

אל תשאל שאלות, לא תשמע שקרים. בוא רק נגיד שעם הדמו החוקי למהדרין היו לי אותן בעיות בדיוק. אין לי בעיה לשלם על משחקים טובים, אבל כרגע עושה רושם שהמשחק הזה לא שווה קנייה רק בגלל הבעיות הטכניות. למישהו יש הצעות לעניין - למה המשחק עובד חלק לחלוטין רק על מדיום ובלי פילטרים על מחשב חזק עם 8800GT OC?

פורסם

אצלי הוא התחיל פתאום לקרטע בהעברת תורות באופן בלתי נסבל- 10דקות כדי להעביר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים