עבור לתוכן

צריך המלצה לבנק עם שירות טוב ופחות סוחט את האיש הקטן...

Featured Replies

פורסם

שלום,

סיפורון: אני כרגע נמצא בבנק לאומי, בעבר הלא רחוק, עשיתי קצת שטויות עם הויזה (זה מה שקורה שיש לך ויזה) וביזבזתי כסף.

כיסיתי לפני זמן מה חוב גדול ונשאר לי חוב קטנטן בסה"כ.

אחרי שכיסיתי את החוב הגדול והכנסתי סכום מרשים הבנק בכל זאת חסם לי את החשבון והויזה (סבבה עד כאן).

הקטע הוא שלפני כמה ימים קיבלתי מכתב אזהרה של הבנק שהם רוצים לתבוע אותי על הסכום הזה ולבצע לי עיקול אם אני לא משלם תוך 10 ימים את שאר הסכום. :screwy:

במכתב רשום סכום שהוא לא זכור לי, הם אמרו לי שאני חייב סה"כ 1800 ש"ח +- לפני חודשיים ואני מקבל מכתב עם הסכום 2300 ש"ח.

הם קפצו בערך ב-500 ש"ח.

אין לי מושג למה זה ככה, עוד לא הלכתי לברר ונמאס לי כבר מהבנק הזה, התורות שם ארוכים והם גובים ריבית בקצב מסחרר...

שמעתי גם מחברים שהבנק הזה גזלן ברמות, אז רציתי המלצה לבנק אחר.

קצת על עצמי: אני עתודאי כרגע לא עובד, רק שבוע הבא אני אתחיל לעבוד.

אני צריך לקבל בקרוב כסף מהביטוח (לא משהו רציני) ואני סוגר את כל החוב ואפילו יישאר לי ממנו כמה ג'ובות, השאלה היא באיזה בנק כדאי להשים את הכסף?

תודה לעוזרים.

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא באתי להמליץ לך על לאומי. מחשבון סטודנט הם לא לוקחים גרוש. לא ניהול חודשי, עמלות הוצאת כסף, ניהול ויזה וכו'

פורסם

זה לא תלוי רק בבנק אלא גם ובעיקר בסניף הספציפי, הכי טוב שתשאל אנשים שאתה מכיר שגרים בעיר שלך באיזה בנק הם ואם הם מרוצים.

פורסם

או שתכיר במציאות שכל הבנקים אותו חרא, ואם אתה לא עשיר הם ינסו לדפוק אותך בכל הזדמנות שתהיה להם...

אני ממליץ על זה, כי ככה תשאר בסניף שלך ולא תצטרך לעשות כלום :)

פורסם

הבנקים שנחשבים אייכותיים:

לאומי,פועלים,דיסקונט

אני בשום אופן לא יפתח במזרחי אבל זה לא המקום לפרט למה.

פורסם
  • מחבר

או שתכיר במציאות שכל הבנקים אותו חרא, ואם אתה לא עשיר הם ינסו לדפוק אותך בכל הזדמנות שתהיה להם...

אני ממליץ על זה, כי ככה תשאר בסניף שלך ולא תצטרך לעשות כלום :)

אני מקווה שראית את הפרסומת של "אגוד":

פחחחח כל הבנקים האלה. ::)

אפילו אם אני רוצה להיות באגוד, אני לא יכול בגלל שההכנסה שלי נמוכה מ-7K.

פורסם

שמע, אתה עתודאי, מבחינת לאומי אתה חייל, דבר אל הלב שלהם כמו חייל שמגן על המדינה, והם ירגעו קצת

פורסם
  • מחבר

קיבלתי דף חשבון של החיובים שלי, 2 דברים לא הבנתי:

מה זה "ריבית חובה"?

לקחו לי על זה 95 ש"ח.

מזה "גביית עמלה"?

לקחו לי על זה 147 ש"ח!!!

שכל זה תוך חודשיים.

פורסם

ריבית חובה - ריבית על המינוס.

גביית עמלות - עמלות, על כל פעולה(משיכה/הפקדה/העברה בנקאית וכו') שאתה מבצע אתה משלם לבנק עמלה.

פורסם

רק פעולות דרך פקיד, לא? הרי מה ההיגיון בלגבות עמלה על משהו שעשיתי בעצמי :hat:

אני מקווה שראית את הפרסומת של "אגוד":

פחחחח כל הבנקים האלה. ::)

אפילו אם אני רוצה להיות באגוד, אני לא יכול בגלל שההכנסה שלי נמוכה מ-7K.

ועל יהב שמעת? בכלל בנק פרטי של עובדי המדינה... :screwy:

לא יודע איך אצל האחרים אבל פועלים דווקא סבבה, נחמד שסוף-סוף הם הפעילו מערכת תורים ממוחשבת.

רואים ששם ההנהלה רוצה "לתקתק" לקוחות אבל לרוב איטיות בתור נובעת מפקידים לא ייעילים נטו.

נחמד אם היו עושים "מסלול" מהיר לצעירים או להפך אחד איטי לזקנים שאוהבים להתמהמה ולעכב את כולם...

פורסם
  • מחבר

ריבית חובה - ריבית על המינוס.

גביית עמלות - עמלות, על כל פעולה(משיכה/הפקדה/העברה בנקאית וכו') שאתה מבצע אתה משלם לבנק עמלה.

זה גבייה כללית של שנה שלמה או מה?

147 ש"ח עמלה, על מה בידיוק זה אפשרי? :o

פורסם

גש לסניף שלך ותשאל.

פורסם

ויותר מסביר להניח שזה קשור לכל הבלאגן עם המינוס שהיה לך (מכתבים ושטויות אחרות שמסתבר שעולות הרבה כסף).

פורסם
  • מחבר

ויותר מסביר להניח שזה קשור לכל הבלאגן עם המינוס שהיה לך (מכתבים ושטויות אחרות שמסתבר שעולות הרבה כסף).

אבא שלי נכנס לחובות בהרבה יותר גדולים ולא עושים לו את זה.

דווקא לי שאני עומד במינוס קטן, שולחים לי מכתב תביעה מעו"ד ואזהרה מפני עיקול וכו'...

כאילו אני בורח לחו"ל או משהו.

אני פאקינג הכנסתי לא מזמן סכום גדול וכיסתי את רוב החוב, נשאר לי ייחסית חוב קטן ולמרות זאת הם דוחפים לי מכתב אזהרה מפני עיקול.

מה תעקלו לי?

את הכרטיס מסך והמעבד? :screwy:

פורסם

אתה לא יודע, שכשאתה חייב לבנק 10,000 ש"ח, זאת בעיה שלך.

לעומת זאת, כשאתה חייב לבנק 10,000,000 ש"ח - זאת כבר בעיה של הבנק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים