פורסם 2009 במרץ 416 שנים יש לחבר שלי בעיה בחשבון הgmail והוא מצליח לשלוח אימיילים מהחשבון ורושם תקלה : 8004210Bניסיתי להיכנס להגדרות החשבון והכל נראה שם בסדר הכתובת :שרת דואר יוצא (smtp) : רישמו smtp.gmail.com הכל בסדר אבל שאני מנסה לעשות גם שםם בדיקת חשבון הוא לא מצליח ורושם שעבר הזמן (שגיאה)מה זה יכול להיות?אשמח לעזרה תודה מראש.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר תעקוב אחר ההוראותhttp://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=86373תודה עקבתי בגלל זה זה מוזר שלקבל הוא מקבל רק לא שולח ומראה שגיאה.ורשמתי כמה פעמים גם את שורת ה: smtp.gmail.com של שרת הדואר יוצא.יש למישהו עוד רעיון למשהו?
פורסם 2009 במרץ 416 שנים לי זה גם רק מקבל ולא שולח. במחשב בעבודה לעומת זאת הכל פועל כמו שצריך. אני משער שמשהו חוסם את הפורט.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר לי זה גם רק מקבל ולא שולח. במחשב בעבודה לעומת זאת הכל פועל כמו שצריך. אני משער שמשהו חוסם את הפורט.מוזר כי זה מחשב יחסית חדש ואפילו לא מותקן עליו אנטי וירוס או חומת אז חיצונית.ויש גם אימייל של נטוויזן שהוא כן עובד טוב.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים זהו, שהמחשב שלי עבר התקנות מרובות אין ספור... לכן במקרה שלי אני לא יכול לשלול את האפשרות הזו.כמו כן, גם אצלי אין שום בעייה כאשר אני משתמש במייל של ספקית האינטרנט שלי.דווקא בעבודה שלי הייתי מצפה שתהיה בעייה כי זו רשת מאובטחת.אתה יכול לנסות את Thunderbird ולראות אם גם שם יש לך בעייה.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר זהו, שהמחשב שלי עבר התקנות מרובות אין ספור... לכן במקרה שלי אני לא יכול לשלול את האפשרות הזו.כמו כן, גם אצלי אין שום בעייה כאשר אני משתמש במייל של ספקית האינטרנט שלי.דווקא בעבודה שלי הייתי מצפה שתהיה בעייה כי זו רשת מאובטחת.אתה יכול לנסות את Thunderbird ולראות אם גם שם יש לך בעייה.אשמח לעוד רעיונות כי הבעיה שהוא צריך דווקא את ה- outllook .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.