פורסם 2009 במרץ 416 שנים שלום. יש לי בעיה בויינדוס (XP PRO SP3). הבעיה: הווינדוס לא מתעדכן לי ידנית / אוטומטית (כבר ניסיתי לעשות לו עידכונים, אך זה לא עובד). וגם כשאני רוצה להוריד משהו מאתר מיקרוסופט זה לא מוריד לי - זה מראה לי כאילו הדף אינו זמין (זה ההערה שפותח לי בדף קטן:" ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט"). הנה תמונה: אז מה עושים כדי לפתור את זה? תודה רבה לעוזרים
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר הוא לא מראה לי שום שיאה, הוא פשוט לא מוריד לי עידכונים + דברים של מיקרוסופט.זה רק מראה לי כאילו אני הורדתי אבל זה לא באמת מוריד.הבעיה העיקרית שלי שזה לא מתקין לי עידכונים!
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר מה רשום בהיסטוריה?רשום כרגיל בהיסטוריה.הוא פשוט לא מוריד לי את העידכונים של הוינדוס וגם דברים מהאתר של מיקרוסופט!
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר את "התחל בהורדה" ניסיתה ?כן כן.פשוט הוא רק מראה כאילו אני מוריד, אך זה לא באמת מוריד לי.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מחבר מה זה "כרגיל" בהיסטריה? העדכונים הותקנו בהצלחה או לא?בהיסטוריה זה מראה כאילו הורדתי.והעידכונים בכלל לא מותקנים אצלי.זה הבעיה -> שהעידכונים לא מתקינים.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים כן כן. פשוט הוא רק מראה כאילו אני מוריד, אך זה לא באמת מוריד לי. לא מביןי מה אתה אומר !
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מחבר התקנת במקרה גירסא של חלונות עם SP3 ועדכונים נוספים ישר על הדיסק התקנה ? [/quote כן, יש לי SP 3 מותקן! לא מביןי מה אתה אומר ! אני מתכוון, שזה רק מראה את ההודעה "תודה על ההורדה שביצעת" אבל זה לא מוריד לי את ההורדה עצמה! וכך גם בעידכונים, הוא פשוט לא מתקין לי אותם!
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מחבר האם חלק מהעדכונים הוא כן התקין ורק חלק לא ?אז זהו, זה הבעיה. הוא בכלל לא מתקין לי את העידכונים!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.