עבור לתוכן

חבילת ה-8MB בבזק בינלאומי עובדת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש מצב. אני לא יודע איך זה אצל ספק אחר.

אבל איך אני יודע שחוסמים לי פורטים ועושים SURF SHAPING? איך אפשר לבדוק את זה?

פורסם

אתה יכול לקרוא לי משתמש "כבד", ואף פעם לא נתקלתי ב Traffic Shaping, הפורטים תמיד פתוחים ואני מוריד במהירות מלאה.

(בזק בינלאומי)

כמה ג'יגה אתה מוריד בחודש בערך?

פורסם
  • מחבר

אני בערך 10-20

פורסם

זה לא אומר שאתה משתמש כבד, ממש לא, אני למשל מוריד 300-400 ג'יגה בחודש, אם כבר זה משתמש כבד, וברור שלא יגבילו אותך, אם אתה מוריד מקסימום 20 ג'יגה בחודש, זה לא אמור להוות בעייה בשביל אף ספקית :).

פורסם

While bezeq sell you a specific connection speed they cannot guarantee that it will be available to you at all times due to peak use of their service, i'm sure it is written somewhere in their terms and conditions.

I have a 5mbit connection with 014 for example, but i can clearly see that throughout the peak periods of the day when many users are using their bandwidth it doesn't perform as fast as it should

During the night however when there is relatively less usage you can see the speeds go back to what they should be.

[br]פורסם בתאריך: 4.03.2009 בשעה 15:08:09

That's true in theory, due to the nature of ADSL and how it works, it is independent of other households in your area, whereas cable connections share their bandwidth between several households.

So while bezeq may state that your guaranteed the specific ADSL speed that you purchase, it is partially true, but it is also dependent on their international bandwidth capacity, which is often the limiting factor.

אני חושב שאתה צריך להבחין:

בזק(תשתית) הקו: יכולים להתחייב ש8 מגה בייט יהיה זמין כל הזמן. כבלים בכל העולם(תשתית) לא יכולים להתחייב כי זה תלוי בסביב.

בזק(בינלאומי, ספק אינטרנט) לא יכולים להתחייב ל8 מגה בייט כל הזמן, כמו גם כל ספקית אינטרנט אחרת.

לכן המשפט: "So while bezeq may state that your guaranteed the specific ADSL speed that you purchase, it is partially true" - הוא לא נכון באופן חלקי, כי בזק שמספקים את התשתית כן יכולים להתחייב, אבל ספק האינטרנט שלהם(שלא חייבים להתחבר אליו) לא יכול להתחייב שהוא יספק לך את מהירות החיבור לחו"ל במשך כל שעות היממה. אולם, אם הוא יוריד מאתרים בישראל גם בשעות השיא הוא יוריד במהירות המקסימאלית של התשתית.

פורסם

גם במידה ובזק מספקים 8 מגה , זה בתנאי שאתה במרחק מתאים זה א.

ב.זה בחיבור של ללא רמת שירות מובטחת (UBR) משמע , כשיש עומס הם עושים לך "זין" עם היד , כמובן זה בהתאם למחיר.

מי שממש חולה , שיתקשר לבזק עסקי וישאל כמה יעלה לו חיבור של תמסורת אל ספק האינטרנט , כמה אלפי שקלים בחודש אבל מהירות מטורפת במיוחד !

פורסם

אני בערך 10-20

אולי אם היית מוריד את הכמות הזאת ביום הייתי כבד..

זה כלום אפילו לא סרט בלו ריי אחד... ברור שלא יחסמו לך כלום

פורסם
  • מחבר

אולי הם לא חוסמים, פשוט הם לא יכולים לספק מהירות בצורה עקבית.

אבל נגיד שהם חוסמים למישהו פורטים, איך הוא יכול לבדוק את זה כדי לדעת בוודאות?

פורסם

נקרא לזה מגבילים...

פורסם

זה לא אומר שאתה משתמש כבד, ממש לא, אני למשל מוריד 300-400 ג'יגה בחודש, אם כבר זה משתמש כבד, וברור שלא יגבילו אותך, אם אתה מוריד מקסימום 20 ג'יגה בחודש, זה לא אמור להוות בעייה בשביל אף ספקית :).

סירטי פורנו בHD נראים מעולה, אה...? :silly:

מה יש לך כ"כ הרבה להוריד?

יש לך בבית מספיק מקום לכל האינטרנט ואחותו?

פורסם

ב.זה בחיבור של ללא רמת שירות מובטחת (UBR) משמע , כשיש עומס הם עושים לך "זין" עם היד , כמובן זה בהתאם למחיר.

מי שממש חולה , שיתקשר לבזק עסקי וישאל כמה יעלה לו חיבור של תמסורת אל ספק האינטרנט , כמה אלפי שקלים בחודש אבל מהירות מטורפת במיוחד !

כל מילה בסלע

פורסם

זה 10-12 סרטים כולה מה יש לך??? :o :o :o

פורסם

מהההההה?

קודם כל, כן, כמעט כמו כל בנאדם נורמלי אני צופה בפורנו, אבל עיקר הסרטים שאני מוריד זה בHD, כל סרט 8-10 ולפעמים 11 ג'יגה, אז יוצא שאני מוריד המון ג'יגות בחודש.

בוא נגיד ככה, אני לא חייב דין וחשבון לאף אחד על מה שאני מוריד, בטח שלא לספק אינטרנט (מה גם שהם אומרים שאין להם איך לפקח על מה אני מוריד וכמה YEAH SURE), אבל יש לי פה ציוד מסויים, גם מערכת קולנוע ביתית שתומכת בHDMI, וגם מחשב שהשקעתי בו המון, ואני לא אתן להגבלות של תשתית או ספק אינטרנט מסויים להרוס לי את ההנאה, וזהו :).

אה וכן יש לי מקום, יש לי 1.5 TB במחשב ככה שמבחינת מקום איכסון אני מסודר :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים