עבור לתוכן

מה כדאי לבקש ליומולדת לבת עד 500 שקל?

Featured Replies

פורסם

אז בוא אני יבהיר לך כמה עובדות .

אתה לא יכול לדבר בשם אחרים!

אתה לא יכול לדבר ככה

אתה לא יכול להעיר לי (אתה לא אחראי על האתר , ובישביל זה יש מנהלי פורוםמים שיתנו לי באן/אזהרה על ספאם , משומה עדיין לא נתנו )

אתה לא חייב לקרוא את ההודעות שלי

קראת , זה בעיה שלך. לא נאה לך , אל תקרא להבא

ואתה לא יכול להגיד לי מה לרשום (כל עוד זה לא פוגע ולא נוגד את חוקי הפורום )

לידעתך: יש את מתן , ואינטגרל.. אם זה לך בעיה עם ההודעות שלי

פנה אלייהם , ואל תבלבל לי את המוח כמו שאני לא מבלבל/מציק לך

אה , ואתה ממש לא יכול להשוות אותי למישהו אחר

כי אני לא חבר , ולא גומי שלך

ואם אתה כן עושה את כל מה שאמרתי , הרי שאתה סתם ילדון ''מתלהב'' ו''גבר'' מאחורי המחשב

ולסיכום :

מעולם לא דיברתי איתך , (תעשה לעצמך טובה ואל תדבר/תפנה אליי אם זה מה שיש לך להגיד)

אני לא נמצא פה בישביל לריב עם תינוקות או להיות ביביסיטר.

את תפתור את עצמך ממני

עריכה:

כמו שאתה לא אוכל בישביל אחרים , אל תדבר בישביל אחרים.

• תגובות 102
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לך בעיות נפשיות קשות אה?

ומתברר גם בעיות בהבנת הנקרא, כפי שציינו בדיון אחר שיצא לי להגיב בו כרגע.

תעשה מה שבא לך, תזיין את השכל למי שבא לך, וזכותי המלאה להעיר לך כמה פעמים שארצה.

במיוחד כשאתה מספים.

כמו כן זכותי המלאה לדבר גם בשם אנשים אחרים שאני יודע שנמאס להם מהשטויות שאתה פולט מידי פעם באתר.

סיפורי החיים שלך לא מעניינים אף אחד פה.

פשוט תענה על השאלות כפי שהן נשאלות, בלי לספר לנו מה קרה לפני שנה כשעדיין היית ביסודי.

פורסם

ילדים, די לריב.

אני חושב שאפשר לסכם את זה בזה שיש ג'ינסים טובים גם בהרבה פחות מ-300 שקל, ויש כאלה שלקנות ב-1100 שקל ג'ינס עושה להם את זה (ומצידי שהג'ינס יעלה 100 שקל, כל עוד הוא נראה סביר ונוח לי מה אכפת לי. כבר אמרו פה שלייצר אותו עולה לא יותר מ-10 שקל, ואני אתקן את זה להרבה פחות באיז המפעל בסין).

אגב עוד משהו אבירם. אמרת שאתה הולך עם נעליים כמה שנים טובות. זו דרך מעולה להרוס לעצמך את הרגליים והברכיים. נעליים ממוצעות בשימוש שוטף נגמרות אחרי חצי שנה. גם אם חיצונית הן נראות כמו חדשות, בולמי הזעזועים ואמצעים אחרים שאמורים לרכך את המכות פשוט נשחקים.

פורסם

יואב אתה טועה בגדול , זה בדרך נכון למי שיש לו בעיות כמו פלאטפוס או רגליים עקומות (לא בכוונה להעליב)

אז מה שנוצר זה שחלק אחד מבולם הזעזועים (בנייק לדוגמא) נשחק (בנעליים של חברה איכותית לעולם לא תתעוות הסוליה , או יפתחו התפרים בגדר הנורמל כמובן , היא יכולה להישק , אבל לא להיתעוות), ומצד שני , הכל כחדש.

לכן זה בעיה

ואני לא יודע אתה הולך , אני לא הולך הרבה...(4-5 קילומטר ביום)

והנייק שנמצאות אצלי לדוגמא , עוד לא התחיל להישתפשך להם הסוליה

והם כבר שנה אצלי , ולבנות , והן חדשות.

(עובד איתן לפעמים )

מיותר לציין שהרבה תלוי במי נועל ואיך הולך , ואיך מתיחס לנעליים.....

פורסם

באופן אישי יש לי פלטפוס (כמו להרבה מאוד ישראלים, אגב), אבל זה בכלל לא קשור. לנעליים יש מבנה מסויים שפשוט נשחק. תחשוב על זה כמו מחשב. קנית, שמרת עליו, תחזקת אותו ולא משנה מה עשית, אחרי חצי שנה-שנה, הוא כבר התקשה בהרצת משחקים חדשים למרות שחיצונית הוא נראה מושלם.

פורסם

מישהו מבזבז 1200 שקל על ג'ינס, מישהו אחר מבזבזבז 2500 על כרטיס מסך, כל אחד והשגעונות שלו.

כרטיס מסך ב2,500 ש"ח ייתן לך להריץ כל משחק מחשב ב100FPS על ההגדרות הכי בוהות.

ג'ניס ב1,200 ש"ח לא יעלה לך את הגודל מ8 סנטים ל22.

ובאותה מידה,

ג'ינס ב1,200 ש"ח לא יהפוך מישהו מכוער לחתיך, לא ישפר את הביטחון של האדם עם אנשים(בנים ובנות) ולא יגרום לבחורות(איכותיות) לומר אחת לשנייה "הוא די מעפן, אבל פאק, הוא לובש דיזל!"

פורסם

:lol: :lol: :jump::lol: :lol: קרעת אותי עכשיו מצחוק... חזק... :yelclap::xyxthumbs:

ובאותה מידה,

ג'ינס ב1,200 ש"ח לא יהפוך מישהו מכוער לחתיך, לא ישפר את הביטחון של האדם עם אנשים(בנים ובנות) ולא יגרום לבחורות(איכותיות) לומר אחת לשנייה "הוא די מעפן, אבל פאק, הוא לובש דיזל!"

מילים כדורבנות!!!!! רק ילדים ונוער מתבגר עם בעיות נפשיות קשות ילכו ויקנו דיזל.

אני לא יודע מה הגיל של החברה שמדברים פה אבל נוצר הרושם של חטיבה גג תיכון...ג'ינס זה כולה חתיכת בד.. ולהוציא עליו מעל 1200 ש"ח.... זה שיגעון!

גם לקנות ג'ינס ב 300 ש"ח זאת גנבה כי סה"כ ליצר אותו עולה פחות מדולר. אבל אין מה לעשות ג'ינס ממותג עולה בין 300-500 וזה סביר למי שיכול להרשות לעצמו!... אבל ילד שמז**ן להורים שלו תשכל בשביל שיתנו לו לדיזל זה ילד מפגר!

פורסם

זה בכלל לא נכון !

בכלל בכלל לא נכון!

אז מה יתן לך אוכל טעים למה לבזבז עליו כלכך הרבה כסף? (תאכל לחם יבש , ככה וככה אתה תהייה שבעה)

אז למה לך לקנות בית יפה ולבזבז על אחד כזה כמה מאות אלפי דולרים? (ככה וככה אתה תוכל לגור בתוכו)

למה לך מארז מחשב יפה? (זה וזה יכילו את החומרה בהצלחה [ולא לבלבל במוח על קירור])

ולמה לך בלוטוס , ומסך צבעוני , וגם אמפי3 ובלה בלה בלה בטלפון? (הרי הוא טלפון! , לא? )

ולמה לך חברה יפה ? (גם עם מכוערת אפשר לעשות בדיוק את אותו הדבר! )

ולמה לך בכלל להתלבש? (שים שמרטוטים עלייך)

ולמה לך בכלל לשתות קוקה קולה , ונסטי , וספריט (שתה מים ,, הכי בריא )

שאני ימשיך ?

כן , אני ימשיך! אז למה לך רכב יפה? (גם מכוער נוסע)

ולמה לך בכלל לגזוז צפורניים להתקלח , להסתפר , (גם ככה וגם ככה אתה תחייה )

ולמה להשקיע על בושם 400 שקל ? (גם בלי אתה יכול לחיות)

ולמה ולמה ולמה........

כי אנשים אוהבים את זה , ולא כולם רצים לאמאלה למבקשים את הג'ינס או את החולצה ב1000 שקל ..

אלא עובדים בישביל זה ויש כאלה שזה עושה להם טוווווווווווווווווווווווווב

ואני לא יודע איך זה אצל אחרים...

לי מה שעושה טוב , אני קונה! כי זה משמח אותי , זה עושה לי טוב בלב..

ובכלל , זה מראה לי שיש גם רגעים יפים בחיים

לדוגמא:

שהתחברתי לאתר ראיתי לוחות , ראיתי כל מני יצרניות (בזמנו הייתי עם פנטיום 4 שמבחינת צרכים הייה מעל ומעברררר בישבילי)

אבל ראיתי אסוס , התלהבתי..... הלכתי ורכשתי מקסימוס 2 פורמולה. כמו ילד קטן ודביל

למה? כי אהבתי אותו!

מה אני עושה איתו ? כלום...

אשכרה כלום!

אבל שהלכתי לקחת אותו ראיתי אותו ונהייתי שמח , וכל בוקר שאני קם אני מציץ בחלון ורואה אותו , ועולה לי חיוך דבילי ואני שמח!

אז אם הוא הייה שווה 1300 שקל ? הוא הייה שווה גם 2000 שקל! (ולא כי הוא באמת כזה כי לאסוס עלה פחות מ300 שקל ליצצר אותו, אלא כי הוא עושה לי טוב )

כנ''ל לגבי ג'ינס חולצות , מחשבים , תחביבים וכל מה שרק אפשר להשקיע עליו כסף!

אואו איזה חפירה תיכף דנדן יצא עליי :D

פורסם

זה בכלל לא נכון !

בכלל בכלל לא נכון!

אז מה יתן לך אוכל טעים למה לבזבז עליו כלכך הרבה כסף? (תאכל לחם יבש , ככה וככה אתה תהייה שבעה)

אז למה לך לקנות בית יפה ולבזבז על אחד כזה כמה מאות אלפי דולרים? (ככה וככה אתה תוכל לגור בתוכו)

למה לך מארז מחשב יפה? (זה וזה יכילו את החומרה בהצלחה [ולא לבלבל במוח על קירור])

ולמה לך בלוטוס , ומסך צבעוני , וגם אמפי3 ובלה בלה בלה בטלפון? (הרי הוא טלפון! , לא? )

ולמה לך חברה יפה ? (גם עם מכוערת אפשר לעשות בדיוק את אותו הדבר! )

ולמה לך בכלל להתלבש? (שים שמרטוטים עלייך)

ולמה לך בכלל לשתות קוקה קולה , ונסטי , וספריט (שתה מים ,, הכי בריא )

כן , אני ימשיך! אז למה לך רכב יפה? (גם מכוער נוסע)

ולמה לך בכלל לגזוז צפורניים להתקלח , להסתפר , (גם ככה וגם ככה אתה תחייה )

ולמה להשקיע על בושם 400 שקל ? (גם בלי אתה יכול לחיות)

הדוגמאות האלה מטומטמות. יש הבדל בין אסטטיקה ויופי לבין Over-spending.

ההשוואה הנכונה בין ג'ינס של 300 שקל לבין ג'ינס של 1200 שקל תהיה "אתה יכול לקנות בית שיתאים לצרכים שלך, ובכל זאת החלטת לקנות ארמון עם 90 חדרים".

פורסם

על מה כל ההמולה של הג'ינס?

להמ קונים אותו ?

אתה לא מקבל איתו איזה באנדל עשיר..

זה בגלל היופי...

בכל מקרה :

כל אחד חיי לפי הכיס שלו ..

שורה תחתונה (אם לך זה לא משנה , לאחרים זה לא אמור לשנות )

פורסם

ובאותה מידה,

ג'ינס ב1200 עשוי להפוך מישהו ליפה יותר מאשר שהוא ילבש ג'ינס ב100 ש"ח.

כמו כן עשוי לשפר את הביטחון של הבנאדם (אם לא אז למה אתה חושב שאשנים קונים מותגים? זה עושה להם הרגשה טובה ונותן להם ביטחון ללכת עם "מותג" ולא "בושה" ללכת עם חיקוי/ג'ינס מהשוק).

כמו שלרוב הקהילה פה ה"שריטה" היא בתחום המחשבים, אז יש כאלו שהשריטה שלהם בביגוד.

וג'ינס ב1200 ש"ח קרוב לוודאי שהוא עשוי מחומרים טובים ונעימים יותר (וגם עמיד יותר) מג'ינס ב300 ש"ח.

פורסם

אם כבר סטיתם כל כך מהנושא כבר אז אני אגיד שפעם היה מבחן נחמד בברייניק ("זעזוע מוח" בערוץ 8) ששם לקחו ג'ינס ב- מחיר פשוט ולא ממותג וג'ינס אחר ממותג ועשו להם סדרת תרגילים בשביל לבדוק עמידות ואייכות ובסוף שאלו מה יותר יפה/ עמיד, הרוב ענו שהזה מהשוק יותר טוב לטעמם.. :lol:

בסופו של דבר, אין פה על מה לריב כי זה נושא מאוד שנתון למחלוקת ואפשר לפתוח 1001 דיונים על שטויות כאלו. אחרים שלא מתחום המחשבים יגידו- למה לי להוציא כל כך הרבה כסף על מחשב X כשאפשר לקנות אחד אותו הדבר ברשת זולה XY את אותו המחשב, לך תסביר להם את הקטע של האחיות הבעייתית בחנויות הללו ושטויות אחרות. אותו הדבר נגיד קרה לי עם עכבר מחשב שפעם קניתי וחבר אחר שלי שלא מבין בתחום עושה לי- למה בזבזת כל כך הרבה כסף על עכבר? אפשר לקנות אחד פשוט ב-20 שקל וסיימת עניין. קיצר, אפשר לחיות מהמימינימום ואפשר לחיות מהטופ, כל אחד יחליט מה לעשות בכספו ואיך הוא רוצה לבזבז אותו.

ואם כבר אנחנו חוזרים בזרה לת'רד המקורי-

תקנה לה בושם ואיזה שרשרת אם היא אוהבת.

אם היא מתעסקת בתחום אחר אז תקנה לה משהו שקשור לתחום הזה, מאמין שהיא תאהב.

ולבסוף תשמור לך כמה שקלים לצד ותוסיף ברכה יפה עם בלונים, זה עושה את כל המתנה הרבה יותר יפה ובנות מתות על זה! :xyxthumbs:

פורסם

ג'ינס ב1200 עשוי להפוך מישהו ליפה יותר מאשר שהוא ילבש ג'ינס ב100 ש"ח.

כמו כן עשוי לשפר את הביטחון של הבנאדם (אם לא אז למה אתה חושב שאשנים קונים מותגים? זה עושה להם הרגשה טובה ונותן להם ביטחון ללכת עם "מותג" ולא "בושה" ללכת עם חיקוי/ג'ינס מהשוק).

כמו שלרוב הקהילה פה ה"שריטה" היא בתחום המחשבים, אז יש כאלו שהשריטה שלהם בביגוד.

וג'ינס ב1200 ש"ח קרוב לוודאי שהוא עשוי מחומרים טובים ונעימים יותר (וגם עמיד יותר) מג'ינס ב300 ש"ח.

ג'ינס איכותי יותר לא יהפוך בן אדם לבן אדם יפה יותר, הוא יהפוך את הבגדים שלו ליפים יותר.

מה שכן ישתנה, זה הבטחון העצמי של הבן אדם, שלהקרין ביטחון עצמי תקין/גבוה, הרבה יותר טוב מבחינה חיצונית גם, מאשר ביטחון עצמי נמוך.

וכפי שנאמר קודם, חוץ מזה שחלקם, נראים יותר טוב מג'ינסים זולים יותר, החומר בסופו של דבר הוא אותו חומר כמו החברות המתחרות (לא מדבר על ג'ינסים חסרי מותג בכלל, כי אי אפשר לדעת מהיכן הם הגיעו במדוייק), אחרת המחיר של דיזל בעבר לא היה אותו מחיר בדיוק כמו LEE LEVIS ולי קופר, מקווה שאתם לא ילדים קטנים מידי בשביל לדעת שעד לפני כמה שנים הדיז'ל היה באותו מחיר בדיוק כמו האחרים, בגלל זה יש אנשים שהופתעו פה כששמעו שהמחיר זינק כלפי מעלה.

פורסם

לי זכור שדיזל היה במחיר 600 ש"ח, לא 500 לא 400 ובטח לא 300 ש"ח.

פורסם

כנראה שהיית צעיר מידי וההורים שלך קנו לך את הבגדים...

הדיזל הראשון שלי עלה 300 שקל

והוא נקנה לפני 9-10 שנים בערך, WOW עבר הרבה זמן מאז.

ואז אחרי הדגם הזה, הם הוציאו דגם עם פס אדום בפנים, למי שזוכר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים