עבור לתוכן

HD4350 יכול להריץ משחקים? בעיה...

Featured Replies

פורסם

תקרא בחוברת שבא עם כרטיס המסך את טמפרטורת הפעולה של הכרטיס אמור להיות שם רשום עד 50 מעלות

בכל מקרה תצטרך להחליף את הכרטיס כי הוא מתחמם יותר מדי

פורסם
  • מחבר

אם אני יוסיף מאורר זה יעזור או שככה הכרטיס? הרי אמרתם וכולם אמרו לי שהוא צריך להפעיל משחקים כמו שהורדתי

פורסם

אם כל הכבוד לתגובות שהיו פה אני פשוט לא מסכים בכלל עם הקטע שזה כרטיס חלש מידי וגרוע למשחקים, ולכן הוא מתחמם וגם קורס - זו שטות.

אין כל קשר בין עוצמת עיבוד הכרטיס לזה שהוא קורס הוא לא. הכרטיס אמור לעבוד חלק אין סוף שעות משחק אם הוא לא תקול. הוא אולי יציג קצב FPS גרוע אבל זו כבר תהיה בעיה שלך ולא של הכרטיס.

יש לי עוד מחשב ישן יותר בחדר אחר בבית ויש בו 7600GS עם קירור פאסיבי, כרטיס ישן וחלש לכל הדעות. בחיים לא קרסו לי משחקים כי הוא "חלש" או ישן.. הם פשוט לא רצים יפה..

אם אתה לא ילד שלא יודע לדבר, אלא בן אדם אסרטיבי ולוקח מה שמגיע לו (ובצדק) הייתי הולך לחנות, ומדבר איתם עד שהם יחליפו את הכרטיס לאחד תקין.

הטענה שהוא אמר לך שהכרטיס הוא לא למשחקים היא לחלוטין שקרית וגם לא מקצועית. השירות בחנויות מהסוג הזה (לצערי רוב החנויות בארץ..) נוטה להיות כזה כשצריך לממש אחריות. אני עברתי את זה כבר כמה פעמים באופן אישי. אבל, אם תעמוד על שלך ותבוא עם טענות בוגרות ומוכחות לא תהיה להם ברירה.

פורסם

אני חושב שהדרך הטובה ביותר להפריח את טענות הטכנאי - שהן לגמרי לא נכונות, כמו שאמרו הFPS היה נמוך אבל הכרטיס היה ממשיך לעבוד, תנסה להריץ 3DMARK2001 ולראות האם גם הוא קורס - את זה הכרטיס שלך "אמור להריץ", אם להשתמש בשפה של הטכנאי, בFPS גבוהה מאוד.

אם זה יתרסק תהיה לך הוכחה.

בכל מקרה, איזה גרסה של דרייבר של ATI אתה משתמש?

האם אתה התקנת את החלונות או המעבדה? יכול להיות שהתקינו לך דרייבר ישן מהסידירום של הכרטיס במקום להוריד את הכי עדכני מהאינטרנט שאולי פתרו בו את הבעיות האלה.

עריכה: לגבי פורמרק - מאוד ממולץ לפני שאתה משאיר אותה לרוץ כמה שעות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395360.0

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההענות סוף סוף אנשים שמבינים קצת..

לג'ק אני יתקין את ה3DMARK ויעדכן אותכם,

אני התקנתי את החלונות והדריבר של הכרטיס הוא Ati2mtag 6.14.10.6903 XP זה הכי עדכני או בין העדכניים (ניסיתי כמה זה לא הבעיה בזה)

13u842n13i0uktlz001d_thumb.jpg

פורסם
  • מחבר

ציון 17,427 איך המחשב לא נכבה אין לי מושג בדרך כלל שיש גרפיקה כזאת האחרי שניה הוא נתקע

ivsdpkizse9d73matogp.jpg

פורסם

1. אם הם הרכיבו את המחשב, אתה זכאי לתת להם אותו למעבדה לבדיקות מאמץ בטענה שהוא קורס במשחקים.

2. אם אתה הרכבת, אז הם חייבים לקחת רק את הכרטיס.

3. מהנסיון שלי עם כרטיסי ATI, מדובר באמת בכרטיסים לא תקינים, וברגע שאתה מאמץ כאלו, הם מתחממים וקורסים, זה קרה לי עם X600 ועם מרדנית, ועד שזה לא קרה מול הטכנאי שלהם לא היו מוכנים להחליף לי אותו.

4. כמו שנאמר, אין סיבה שכרטיס יקרוס תחת מאמץ, הוא אמור פשוט להציג ביצועים ירודים.

5. המפרט שלך פשוט רע, אני מאד מקווה שהמשחקים זה עיסוק משני ועריכת תמלילים היא השימוש העיקרי.

6. ייתכן והוא לא קורס ב3DMARK 2001 כי הוא לא כבד מספיק או אולי משהו אחר מגביל את הכרטיס מסך מלהתאמץ אולי כמות הזיכרון. נסה את 3DMARK 2003. ובכל מקרה, את שניהם אל תריץ רק הרצה אחת, תן לו לבצע בדיקת מאמץ כמה לולאות ברצץ. זה שהוא סיים לולאה אחת לא אומר כלום.

פורסם

דרך אגב מתי קנית את המחשב? לא בזמן האחרון אני מקווה

כי E2200 לא מוכרים שם יותר.

פורסם
  • מחבר

לG קניתי תמחשב לפני חודשים וחצי בדיוק...

וyz אני יבדוק אחי עם ה2003 ואני ינסה עוד פעם ללכת לשם למרות שהם לא מוותרים לא מסכימים איתי, אני יעדכן בקרוב...

אם אתה אומר שזה קרה לך לא הצלחת באיזושהי דרך לנטרל את הבעיה? מאורר משו כלום רק להחליף כרטיס(כאילו הוא פגום ואין מה לעשות)?

תודה בנתיים :xyxthumbs:

פורסם

נראה לי לפני חודשיים שלוש הוא כבר לא היה במדפים.... מוזר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים