עבור לתוכן

HD4350 יכול להריץ משחקים? בעיה...

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי מחשב בקי אס פי בנתניה שאני כבר מצטער על זה אבל לא משנה

זה המפרט של המחשב:

lvyz2mmtmdwi.jpg

אני מודע לכך שהמחשב לא בשיא =]

הבעיה בכרטיס מסך, שמפעילים משחקים יחסית כבדים כמו call of duty 4,flatout 2, need for speed carbon בשלבים מוקדמים של כל אחד מהמשחקים האלה לפעמים אחרי 5 דקות לפעמים אחרי 2 דקות המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול והאפשרות היחידה להפעלת המסך שוב היא הדלקה מחדש של המחשב או שהמשחק נתקע ויש שלג כזה ערבול של צבעים.

הלכתי לתכנאי בחנות שקניתי תמחשב והוא אמר שזה בגלל הכרטיס מסך הוא לא נועד להפעיל משחקים כאלה אבל אמרתי לו איך זה הגיוני שהמשחק רץ חלק רואים בן זונה עובד טוב ופתאום המסך קורס אם הכרטיס לא יכול להפעיל אותם איך הוא מעלה אותם בכלל אז הוא ענה לי ככה זה...

רציתי לשאול את המבינים אם זה הגיוני מה שהוא אומר כי אני יודע שמצב כזה עם כרטיס כזה לפחות על הרזולוציה הכי נמוכה והאפשרויות הכי נמוכות זה צריך לעבוד וזה לא עובד... שחקתי בהגדרות הכל לא הצלחתי לפתור זאת

וגיליתי משו חדש באחד הפעמים שזה קפץ קבלתי עצבים על המקלדת לא דע מה קרה שלחצתי וזה הצליח להחזיר לשולחן עבודה והראה לי את ההודעת שגיאה הזאת

http://www.siz.co.il/my.php?i=0onywuozwdii.jpg

משמע זה הEROR והחלפתי דירקתאיקס ודריבר לא עזר אשמח לעזרה =]

פורסם

HD4350 לא עומד בדרישות של NFS CARBON.

מההודעה ניראה שיש לכרטיס שלך בעיית התחממות.

FALLOUT 2 חייב להריץ. COD4 יש סיכוי כי אני הצלחתי לשחק עם CELERON ו GF4MX...

תריץ איזו בדיקה (3DMARK) במשך חצי שעה, אם הכרטיס קורס אז רוץ לKSP כי יש בו פגם.

פורסם

לפי איך שאתה מתאר נראה שמדובר בבעית התחממות (לא עשית OC נכון? :smile1:) או שהכרטיס נשרף/היה פגומם

הכרטיס מסך הוא לא נועד להפעיל משחקים כאלה

זה לא משנה נועד לא נועד הוא לא אמור לקרוס

פורסם

לפי איך שאתה מתאר נראה שמדובר בבעית התחממות (לא עשית OC נכון? :smile1:) או שהכרטיס נשרף/היה פגומם

זה לא משנה נועד לא נועד הוא לא אמור לקרוס

כרטיס מסך חלש מידי למשחק מסויים יקרוס כי המעבד שלו לא יעמוד בלחץ.

פורסם

המחשב הזה גרוע (מלבד המעבד שהוא בסדר דווקא) ולא יריץ שום דבר מה - 3 שנים האחרונות.

פורסם

"כרטיס מסך חלש מידי למשחק מסויים יקרוס כי המעבד שלו לא יעמוד בלחץ."

זה לא נכון

ה - GPU של כרטיס המסך (בהנחה שאין דברים אחרים שמגבילים אותו כמו: מעבד, זחכרון , הגבלת פרימים במשחק) תמיד עובד על 100% (לזה הוא מתוכנן) הוא לא עושה OC עצמאי כדי לעמוד "בלחץ"

קח לדוגמה את ה CPU שהוא על 100% המחשב לא קורס

פורסם

כרטיס מסך חלש ( במידה והוא מקורר נכון ) לא יקרוס... הוא יציג קצב FPS נמוך זה נכון... לקרוס הוא לא...

פורסם

"כרטיס מסך חלש מידי למשחק מסויים יקרוס כי המעבד שלו לא יעמוד בלחץ."

זה לא נכון

ה - GPU של כרטיס המסך (בהנחה שאין דברים אחרים שמגבילים אותו כמו: מעבד, זחכרון , הגבלת פרימים במשחק) תמיד עובד על 100% (לזה הוא מתוכנן) הוא לא עושה OC עצמאי כדי לעמוד "בלחץ"

קח לדוגמה את ה CPU שהוא על 100% המחשב לא קורס

זה נכון אבל בתנאים מסויימים (חוסר איוורור, קירור לא טוב, צלעות קירור פגומות וכו') הוא יתחמם וימשיך להתחמם עד שיכשל.

פורסם

הכרטיס הזה בא עם קירור פאסיבי או אקטיבי?

*עריכה: טוב עניתי לעצמי הכרטיס עם קירור פאסיבי. יכול להיות שהבעייה נגרמת עקב זרימת אוויר גרועה בתוך המארז. אין מידע על המארז ב- KSP אבל מהתמונה שלו ראיתי שיש מקום למאוורר 80MM בצד. הוספת מאוורר כזה בצד (בעלות של 15 ש"ח למאוורר גנרי, 20-30 ש"ח למאוורר נורמלי) עשוייה לפתור את הבעייה.

כמו כן חשוב שיהיה לפחות מאוורר אחד שמכניס אוויר ואחד שמוציא.

פורסם

תבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס במאמץ - אני קיבלתי הודעה זהה על כרטיס שהייתה לו

בעיית התחממות והוחלף בהמשך.

אין שום קשר בין הנפילות לחוזק של הכרטיס מסך, אם הכרטיס מסך חלש הוא יריץ את המשחק על FPS נמוך

או לחילופין לא יעלה כלל, אבל בטח לא יגרום לקריסה.

תנסה להחליף דרייבר לכרטיס מסך, במידה והדרייבר האחרון לא מותקן.

ד"א כפי שציינו פה cod4 רץ גם על מחשבים הרבה יותר חלשים משלו.

פורסם
  • מחבר

אז ככה המוכר החרטטן אמר שככה זה ושהוא אמר לי שזה לא למשחקים ושזה הגיוני שזה נתקע באמצע אז מילה שלי נגד מילה שלו אני צריך להוכיח שהוא הרוס או משו

הטמפרטורה של הכרטיס בשעת משחק 47C בערך... המחשב חדש אין סיבה שיתחמם ככה

ואם OC זה מה שמסוכן להתעסק איתו הזה שמגבירים את הזרימת חשמל ומעלים באחוזים את הפעילות אז לא לא נגעתי

3DMARK לא הצלחתי להעלות אותו לא דע למה אולי לא תואם לגרסא של המחשב אם מישו יסביר לי אני ישמח לנסות להפעיל שוב

ניסיתי הכל שאלתי אנשים בתחום לא הצליחו החליפו לי גרסאות של דריברים והכל ועדין... זה מגניב אותי זה לא צריך להיות ככה שלמתי על זה כסף ולא הגיוני מה שהוא אומר שיכבה ככה אבל אי אפשר לריב איתם הרמתי תקול בחנות כבר ולא מזיז להם חייב להיות פתרום אשמח לעדכונים :s07:

פורסם

ננסה לבדוק עם Furmark

תוריד את התוכנה מפה:

http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

ותבחר כמו בתמונה שצירפתי

ברזולוצית המסך תבחר את הרזולוציה של המסך שלך

תעדכן מה יקרה ובאיזה טמפרטורה הגיעה הכרטיס

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תוכנה נדירה אחי לא הכרתי אותה לפני תודה :yelclap:

148551126.JPG

זה הסקרימשוט שמרתי דקה לפני שהמחשב נתקע כמו שהוא עושה תמיד במשחקים, לא יודע מה זה אומר אם זה גבוה אם זה בסדר..

מה זה אומר אחי? =]

פורסם

הספק כוח שלך יכול לעשות בעיות... זה גנרי לחלוטין...

פורסם

אז ככה המוכר החרטטן אמר שככה זה ושהוא אמר לי שזה לא למשחקים ושזה הגיוני שזה נתקע באמצע אז מילה שלי נגד מילה שלו אני צריך להוכיח שהוא הרוס או משו

הטמפרטורה של הכרטיס בשעת משחק 47C בערך... המחשב חדש אין סיבה שיתחמם ככה

ואם OC זה מה שמסוכן להתעסק איתו הזה שמגבירים את הזרימת חשמל ומעלים באחוזים את הפעילות אז לא לא נגעתי

3DMARK לא הצלחתי להעלות אותו לא דע למה אולי לא תואם לגרסא של המחשב אם מישו יסביר לי אני ישמח לנסות להפעיל שוב

ניסיתי הכל שאלתי אנשים בתחום לא הצליחו החליפו לי גרסאות של דריברים והכל ועדין... זה מגניב אותי זה לא צריך להיות ככה שלמתי על זה כסף ולא הגיוני מה שהוא אומר שיכבה ככה אבל אי אפשר לריב איתם הרמתי תקול בחנות כבר ולא מזיז להם חייב להיות פתרום אשמח לעדכונים :s07:

לפני הכל אתה צריך להבין שהמחשב שקניתה הוא לא "לא משהו" הוא מחורבן לגמרי

גם יחסית למחשב תקציבי הוא מחורבן

לא מבין למה החלטתה ללכת על גרוטאה כזאת

ויש לי פיתרון פשוט אם החנות תסכים לזה תיקח את המחשב לחנות תבקש זיכוי ותקנה משהו נורמלי

אם אתה רוצה גם להריץ משחקים אז תכניס כרטיס מסך שמתאים לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים