פורסם 2009 במרץ 116 שנים אני רוצה להתקין XP על מחשב כזה:אין לו חיבורי USB ואין לו CD, ויש כונן דיסקטים.יש HD שמחולק לשני מחיצות NTFS. מחיצה C עליה יותקן XP ומחיצה D שיש עליה קבצים מגובים.הדיסק עצמו של ה-XP (ברישיון) מועתק על C.איך אני מתקין XP?
פורסם 2009 במרץ 116 שנים כעיקרון זאת בעיה קשה....אבל אני מתאר לעצמי שזה מחשב נייד...אם אני טועה (1.קח צורב ותחבר למחשב או CD פשוט)ואם זה מחשב נייד יש לך אופציה אחת בלבדאתה פותח את המחשב לוקח את הHD שלךפותח מחשב בייתי ופשוט מנתק את הHDD שם ומחבר את של המחשב ניידואז מתקין רגיל זאת האופציה היחידה שאני מכיר והיא ממש שפוטה
פורסם 2009 במרץ 116 שנים אין סידי ואין יואסבי ?איזה מחשב זה אם מותר לשאול ?לא נותר הרבה מה לעשותתוציא את הקשיח תתקין צאותו במחשב אחרשכן יש לו סידיתפרמט א הדיסק ואז תחזיר אותו למחשב המוזר ההואותתקין דרייברים.
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר שכחתי. יש לו כונן דיסקטים!ניתן לעשות לו בוט משם. אבל האם יכיר כונן NTFS?
פורסם 2009 במרץ 216 שנים במחשב אחר מפרמט D ב FAT ומעתיק ספריה I386 מ CD ל D .או מחבר קשיח זמני עם FAT וספריה I386 למחשב.עכשיו במחשב שלך1. עושה בוט ל דוס מפלפופי.2. מריץ WINNT מהספריה I386 מהדוס.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים אם אני זוכר נכון, לפני זה צריך לבצע SMARTDRIVE אחרת ההתקנה הראשונית יכולה לארוך 12 שעות ויותר.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים אני רוצה להתקין XP על מחשב כזה:אין לו חיבורי USB ואין לו CD' date=' ויש כונן דיסקטים.יש HD שמחולק לשני מחיצות NTFS. מחיצה C עליה יותקן XP ומחיצה D שיש עליה קבצים מגובים.הדיסק עצמו של ה-XP (ברישיון) מועתק על C.איך אני מתקין XP?[/quote']אתה יכול לרשום את המפרט של המחשב ? כי לפי מה שאתה מתאר זה נישמע מחשב מאוד מיושן שלא יעמוד בדרישות של XP
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר תודה רבהאכן צריך SMARTDRIVE כדי לזרז את ההתקנה.המחשב אכן ישן אני רוצה לבדוק האם XP ישרוד עליו.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים איך זה יזרז ? ומה אתה לשים עליו ?כל קבצים של התקנה כבר על קשיח, וזה תמיד יותר מהר מ CD .ולא אמרתי לתקין דוס. רק בוט שלו מדיסקט.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר בלי דוסנזכרתי שבעבר ניסתי להתקין ללא סמארטדרייב ואז קיבלתי הודעה מוינדוס שההתקנה עלולה לארוך זמן רב אלא אם כן אריץ סמארטדרייב
פורסם 2009 במרץ 216 שנים smartdrive זה יעזור בשביל לעתיק מהר CD לקשיח.אבל את זה בטח תעשה במחשב אחר עם חלונות ולא דוס...........
פורסם 2009 במרץ 216 שנים לך לפה:http://www.bootdisk.com/bootdisk.htmתוריד את מה שאתה צריך, תכניס FLOPPY ותריץ את הקובץהוא יצור לך BOOT DISKתנסה קודם את הדיסק של win98 SEואז את MEאני הורדתי את ME, וזה בקש ממני להכניס FLOPPYאז אינ מקווה שזה יעזור לך
פורסם 2009 במרץ 216 שנים תודה רבהאכן צריך SMARTDRIVE כדי לזרז את ההתקנה.המחשב אכן ישן אני רוצה לבדוק האם XP ישרוד עליו.מניסיון שלי אם מחשבים ישנים גם שמצליחים להתקין הליהם XP הרבה פעמים זה זוחל כל כך לאט שחבל על הזמן המבוזבז על ההתקנה XP מתאימה לפנטיום 3 ומעלה אפשר להתקין בפנטיום 2 אבל זה זוחל ולא מומלץ ומתחת לזה כבר אתה לא יכול להתקין חוץ מזה יש גם את עניין הזיכרון -צריך מינימום 256 מגה שזה יעבוד נורמלי אם אני לא טועה המינימום הרישמי זה 64 מגה או משהו כזה אבל זה זוחל גם על 128 מגה ככה שלפני הכל אני ממליץ לך לבדוק את המפרט WIN98 הרבה יותר קלילה ויש גם גירסאות מסוימות של לינוקס קלילות זה הרבה יותר מתאים למחשבים ישנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.