עבור לתוכן

אז איזה ספקית הכי מומלצת נכון להיום?

Featured Replies

פורסם

טוב, כיום אני נמצא בבזק בין לאומי אחרי שבילתי את רוב חיי עם 012 ושנאתי כל דקה איתם..

עברתי לבזק כי לא הפסקתי לשמוע אנשים מהללים אותם, ובאמת כך היה במשך חצי שנה ראשונה.

יש לי כיום חבילת ADSL 2.5MB ואני חווה בדיוק את מה שהיה לי בזמנו עם 012, פינגים גרועים, חסימות פורטים, גלישה איטית וכו'

אז אני מחפש שוב פעם ספקית טובה, עמידה, שלא חוסמת פורטים עם אחלה פינגים..

לא חובה להשאר בחבילת 2.5MB, אז איזה חברה הכי מומלצת ?

פורסם

נסה את החברות החדשות, כמו אורנג, או אקספון.

אבל כבר כיום המצב בשפל, כל ספקית מעצבת את התנועה בין כל לקוח ולקוח.

פורסם

עם המצב של היום שרוב הספקיות מגבילות חלק גדול מאוד של המשתמשים (כפי שאפשר לראות כאן אפילו בפורום הזה), כדאי לך אולי לנסות את הספקיות החדשות.

למרות שאין הרבה חוות דעת על אורנג' ואקספון לגבי איכות השירות שלהם, בגלל ששירותי האינטרנט שלהן עדיין בחיתולים.

אבל מה שכן עומס אתה כנראה לא תחווה, בניגוד למה שקורה בשלושת הספקיות ה"גדולות", נטויז'ן013 בזק בינלאומי ו012.

פורסם

הן לא באמת חוסמות

הספקיות פשוט עושות נקרא לזה לצורך העניין NAPT , הן נותנות את אותו איפי לכמה אנשים במקביל כדי לחסוך עלויות וזה פוגע בצרכן ומורגש כפורטים חסומים.

ואני יכול להגיד את זה בצורה ודאית שכן אני עובד בתחום

פורסם
  • מחבר

ברור לכולנו שהספקיות עושות משהו לרעתינו, אף אחד לא יודע בדיוק מה הדבר הזה.

אבל אם אתה אומר אתה בטוח יודע

בכל מקרה, ללכת על הספקיות החדשות אתם אומרים?

אורנג' אני קצת מסתייג, אקספון נשמעים לי יותר טובים, לאף אחד פה אין חוות דעת עליהם?

פורסם

רק שאתם מתנתקים תגידו לספקיות שאתם מתנתקים בגלל שהם חוסים פורטים... לא מעניין אותנו כל ההקחשות, אנחנו רוצים להתנתק בגלל שאתם חוסמים פורטים נקודה שלום ותודה

אולי שהם יבינו שהן מאבדות לקוחות בגלל השטות הזו אז הם יבינו שלא משתלם לחסום פורטים

אני גם יעשה את זה, יעבור מהם לספקית חדשה

פורסם

הן לא באמת חוסמות

הספקיות פשוט עושות נקרא לזה לצורך העניין NAPT , הן נותנות את אותו איפי לכמה אנשים במקביל כדי לחסוך עלויות וזה פוגע בצרכן ומורגש כפורטים חסומים.

ואני יכול להגיד את זה בצורה ודאית שכן אני עובד בתחום

ממתי הם התחילו להקצות אותו איפי לכמה אנשים ?? (והאם הדרך היחידה לגלות את זה היא ע"י בדיקת פורטים ?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים