פורסם 2009 במרץ 116 שנים עד לפני שנה המחשב שלי היה בסדר גמורפתאום אחריי שעשיתי פורמאט אחריי שנה שלא עשיתי המחשב בקושי מחזיק שבוע ואז נהרסאו שהוא מתחיל להיתקע וממש לא לזוז והכול קפוא כזה ואז הוא עושה ריסטרט ולא מצליח לעלות בחזרה לווינדוסאו שהוא עושה לעצמו ריסטרט לבד ולא עולה לווינדוס... בערך פעמיים היה לי מסך כחול והיה כתוב משהו כזה PHISICAL MEMORYבבקשה אני חייב עזרה זה כבר מעצבן כל פעם נימחקים לי דברים מהמשחק עד שאני משיג אותם כל פעם אני צריך לעשות פורמאט ואז המחשב מחזיק שבוע שבועיים ועוד פעם נהרס...אם צריך אז המפרט של המחשב שלי כזהמעבד INTEL PENTIUM 4 3.2GHZ 32BITלוח אם ASUS P5GD1ראם SAMSUNG 512X2כרטיס מסך GEFORCE 6600GT 128MBהארד דיסק חדש 500GB SATA 32MB של סייגטווינדוס XP PRO SERVICE PACK 35תודה לעוזרים
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר זה תוכנה לבדיקת הזיכרונות?אם כן אז לא צריך כי הוצאתי הזיכרונות ושמתי אחד אחר ועדיין יש את הבעיה הזאת המחשב לא עולה
פורסם 2009 במרץ 316 שנים ציינת שקיבלת מסך כחול אז שתי אפשרויות 1 לרשום את המספר שגיאה שנמצא במסך הכחול למטה מצד שמאל בגוגל ולחפש את הפיתרון 2 לנתח קבצי demp כמו שמוסבר בסטיקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.