פורסם 2009 במרץ 316 שנים אתה אומר זרוע שבורה מתאחה אבל תמונה היא לנצח ???אההה ,כן ;Dלא יכלו לעשות זאת בפוטו שופ ? :s05:
פורסם 2009 במרץ 316 שנים טוב אני הייתי במרכבה 4 ואני קפצתי איתה יפה מאוד הקפיצים שם יחסית הם חמאה ולכן זה בהחלט הגיוני שלא יקרה לאנשים הצוות כלום כל עוד הם עם ג'אנטקס,ומשופצרים היטב בתאים שלהם.וכן אלה אגדות אורבניות..
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מערכת הקפיצים של המרכבה היא בן המתקדמות בעולם ומותאמת במיוחד לתנאי השטח ברמה. עדיין שמעתי ממספר שיריונרים שקפיצות קלות הם עסק לא נעים בלבד, והסרטון המפורסם של המרכבה הקופצת נגמר לא הכי טוב לצוות בפנים
פורסם 2009 במרץ 416 שנים והסרטון המפורסם של המרכבה הקופצת נגמר לא הכי טוב לצוות בפניםאנשים כאן אומרים ממקור ראשון שזה מיתוס.לא יודע כמה הם אמינים, אבל הם אומרים.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים ךמישהוא יש קישור לסירטון ?מצאתי את התמונה בגוגל אבל בחיים לא ראיתי את הסירטון .
פורסם 2009 במרץ 416 שנים אהה ראיתי פעם את התוכנית על ה top 10 טנקים בעולם פשוט משום מה פיספסתי את זה , אגב זה מדהים איך דבר כל כך כבד קופץ בכלל .
פורסם 2009 במרץ 516 שנים אהה ראיתי פעם את התוכנית על ה top 10 טנקים בעולם פשוט משום מה פיספסתי את זה , אגב זה מדהים איך דבר כל כך כבד קופץ בכלל .כל עוד הוא בתנועה לקפוץ זאת לא בעיה (תקפוץ איתו מצוק ואתה יכול לטעון שהוא עף) אם כבר תנסה לדמין איך הצליחו לגרום למפלצת של 600 טון לטוס ...
פורסם 2009 במרץ 516 שנים כל עוד הוא בתנועה לקפוץ זאת לא בעיה (תקפוץ איתו מצוק ואתה יכול לטעון שהוא עף) אם כבר תנסה לדמין איך הצליחו לגרום למפלצת של 600 טון לטוס ...65 ton
פורסם 2009 במרץ 516 שנים "מבצע קיץ חם" (בגלל הפצצות זרחן )"מבצע רגל קרושה" (בגלל שזה ישמע קורע באנגלית ובגלל שאף אדם לא ירצה שיפילו עליו רגליים קרושות מהשמיים)
פורסם 2009 במרץ 516 שנים אחחחיש ציטוט שאני מאוד אוהב: "The pioneers of a warless world are the young men and women who refuse military service. " Einstein, Albertכמה שהוא חכם הבן אדם הזה, זה הורג אותי לפעמים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.