עבור לתוכן

איזה מבין הכרטיסים חזק יותר ?

Featured Replies

פורסם

Club3D ATI Radeon HD4870X2

או

GTX 285 ?

פורסם

4870X2 כרטיס חזק יותר, אבל הGTX285 בכל זאת מציג ביצועים עדיפים פה ושם.

פורסם
  • מחבר

תודה תיארתי לעצמי שהוא יהיה חזק יותר , כמות הזיכרון יוצאת גדולה יותר ובכל זו מדובר בשני כרטיסים .

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני יוסיף ש HD4870*2 לא משתלם... ( גם את אתה באמת צריך כרטיס כל כך חזק )

אם כבר קופצים לכזאת הוצאה אז כדאי להוסיף עוד כמה גרושים ל GTX295...

פורסם
  • מחבר

600 - 700 שח זה לא כמה שקלים , למה הוא לא משתלם לדעתך ?

פורסם

אף אחד מהם לא משתלם.

אם אתה רוצה המלצה אז תרשום תקציב בכותרת ומפרט מלא והרזולוציה שתשחק בה בהודעה הראשית באופן מסודר.

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד מהם לא משתלם , הם כרטיסים חזקים שאמורים לעשות את העבודה .

תן לי סיבות למה זה לא משתלם . :s07:

פורסם

יש מה שנקרא יחס עלות תועלת

אם יש לך לדוגמא מסך 19'' והרזולוציה המקסימאלית בו היא 1280X1024

אין טעם לקנות כרטיסים כמו GTX260 או GTX285 למשל כי ברזולוציה כה נמוכה, הרבה מהביצועים באים מהמעבד ואם תעשה טבלא שתשווה בין הביצועים של 9800GT לבין GTX260 לבין GTX285 אתה צפוי לקבל מאין קוו ישר שיראה שאין הרבה הבדל כך שאם אתה במקרה הזה קונה 9800GT ולא GTX285 למשל אתה לא יוצא בנזק של 1000 שקל לשווא, מה גם שלא נדבר על הוצאות חשמל.

פורסם
  • מחבר

יש מה שנקרא יחס עלות תועלת

אם יש לך לדוגמא מסך 19'' והרזולוציה המקסימאלית בו היא 1280X1024

אין טעם לקנות כרטיסים כמו GTX260 או GTX285 למשל כי ברזולוציה כה נמוכה, הרבה מהביצועים באים מהמעבד ואם תעשה טבלא שתשווה בין הביצועים של 9800GT לבין GTX260 לבין GTX285 אתה צפוי לקבל מאין קוו ישר שיראה שאין הרבה הבדל כך שאם אתה במקרה הזה קונה 9800GT ולא GTX285 למשל אתה לא יוצא בנזק של 1000 שקל לשווא, מה גם שלא נדבר על הוצאות חשמל.

תודה על תושבה מפורטת וברורה , אבל עם אני מעוניין להריץ דברים כבדים על lcd 42 1080p ?

פורסם

זה כבר סיפור אחר, לרזולוציה שכזאת (שוב הקטע של איזה כרטיס מתאים פה ליחס של עלות תועלת) הייתי מביא את HD4870 של ATI או GTX260 של NVIDIA, שניהם יעשו עבודה נהדרת ומבחינת הביצועים GTX260 ממש אינו רחוק מGTX285 משיחסוך לך כסף.

אם אתה באמת מעוניין ברכישה של כרטיס מסך ישנם כמה כללים

1 - שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית (כוללת תקציב ושימושים)

2- ציין את מפרט המערכת המלא אליו יורב הכרטיס (ספק כח, מעבד, לוח אם)

פורסם

הכול תלוי במפרט שלך + המסך.

הכי חשובים

מעבד

זיכרון

ספק

מסך

אלו המרכיבים.

אם הלוח שלך תומך בCF אפשרי לשים 4830x2 שיעיל יותר מ280GTX,כרטיסים מעולים בהחלט ונותנים פייט טוב יותר מכול

מערך כרטיסים שהיה בשנים האחרונות.

פורסם

שני HD4830 1GB יעלו 1500 ש"ח לפחות וגם ידרשו לוח CF, וגם בלי OC יהיו חלשים יותר מה - HD4850X2 2X1GB שעולה רק 180 ש"ח יותר.

פורסם

לHD4850X2 מספיק חסרונות משל עצמו, היותו אחד הכרטיסים הגדולים ביותר והמרעישים ביותר עד כה.

פורסם

שני כרטיסים ב - CF לא בדיוק פותרים את הבעיה הזאת.

פורסם

ככה או ככה נחכה למפרט המלא של פותח הת'רד.

הדבר הבטוח הוא שללכת על CF זאת לא צריכה להיות העדפה מסויימת

<<<<

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים