עבור לתוכן

בעיה בצריבת דיסק DVD

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק DVD רב-פעמי אני נכנסתי ל-NERO ועשיתי BURN DVD DATA הכנסתי את התוכן הצריבה הושלמה בהצלחה אבל שניסיתי אחרי זה להכנס לדיסק ראיתי שדיסק ריק(כנראה שעשיתי משהו לא נכון) אם עשיתי טעות אז איך אפשר לצרוב DATA ל-דיסק DVD רב-פעמי?

ושעכשיו שאני מנסה למחוק את התוכן זה לא נותן לי עשיתי ERASE DVD ולא עוזר...מה עושים? :'(

פורסם

לפי מה אתה יודע שהוא רב פעמי?

פורסם
  • מחבר

רשום עליו RW-DVD

פורסם

בTEAC ובSILVERLINE גם כתוב RW והם לא רב פעמיים. אתה בטוח שהוא רב פעמי?

פורסם
  • מחבר

רשום ככה:VERBATIM DATELFEPLUS X4 CERTIFIELD DVD+RW

ולמטה יותר SERL

DVD+EWWRITABLE

4.7GB

למה שזה לא יהיה רב-פעמי?

מה עבדו עלי? ככה רשום על האריזה של הדיסק מזה?? :lol:

פורסם

רצינו להיות בטוחים. איזה צורב יש לך והאם ניסית בצורב אחר?

פורסם
  • מחבר

צורב שחור של NEC וניסיתי רק במחשב שלי שאני מנסה למחוק זה מוציא את הדיסק ואז ERROR למה זה?

פורסם

צורבי NEC ידועים כבעייתים באופן כללי, תנסה בצורב\מחשב אחר ותראה אם יש הבדל. ד"א הצבע של הצורב לא קשור לדגם.

פורסם
  • מחבר

בעייתי מאיזה בחינה? ומאיפה הבאת את זהש NEC זה בעייתי? תמיד חשבתי ש NEC זאת חברה טובה..

אני ינסה בצורב אחר ונראה אם זה לא יעזור.

חוץ מזה יש עוד דרך לדעת אם הדיסק הוא באמת רב-פעמי? (חוץ מהעטיפה של הדיסק)

פורסם
  • מחבר

קראתי חלק והבנתי שיש פה לאנשים בעיות עם הצורבים של NEC.

אבל לי אין בעיה בצריבה או בקריאה של דיסקים פשוט עם הדיסק הרב-פעמי הזה אני לא מצליח לצרוב ואז למחוק את התוכן שלו.

אולי אני צריך תוכנה טובה יותר?

פורסם

אין שום בעיה עם נרו.

ניסית למחוק את הדיסק והוא לא נותן לך?

ניסית למחוק אותו בצורב אחר?

תנסה לכתוב עליו משהוא בצורב אחר.

פורסם

צורבי NEC ידועים כבעיתיים.

גם לי אחד התקלקל...

פורסם

שוב, תבדוק על צורב אחר. מה הודעת השגיאה המדוייקת?

פורסם
  • מחבר

צורבי NEC ידועים כבעיתיים.

גם לי אחד התקלקל...

שלי לא מקולקל .אם אני מצליח לצרוב כל משחק או סרט אפילו שירים בלי בעיה ,ואחרי זה עובד על כל מחשב זה אומר שצורב מקולקל?

האמת לא חשבתי אפילו על הכיוון שהצורב לא בסדר חשבתי שזה בעיה בתוכנת הצריבה או שלא צרבתי נכון אחרי הכל זאת הפעם הראשונה שאני צורב על דיסק רב-פעמי ועוד שזה דיסק DVD אז איןן לי הרבה ניסיון עם צריבות כאלה אז אולי באמת לא צרבתי נכון או שהתוכנה לא מתאימה?

אני יבדוק מה הייתה השגיאה המדויוקת שזה הביא וגם אני ינסה מחר על צורב אחר ואז אני יערוך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים