עבור לתוכן

חורף אמיתי סוף סוף

Featured Replies

פורסם

אתה הסברת לעצמך למה זה לא ממש כדאי. עם כמויות הגשם בארץ, זה לא ממש ישים, כי עלות ההובלה (גם צנרת עולה הרבה כסף, כמו כל תשתית) תעלה את מחיר המים. במקרה הזה כנראה שעלות התשתית לא תצדיק את עצמה גם בטווח הקצת יותר רחוק (והמחשבה צריכה להיות בטווח של יותר לכיוון ה-20-30 שנים ולא 2-3 שנים שזה מה שקורה היום במקרה הטוב), ובסופו של דבר מדובר על מערכת צינורות מקבילה למערכת הניקוז,אבל אני סתם מדבר באוויר ויש מומחים שיכולים לבדוק את זה.

אל תשכח שביפן יש קצת יותר גשם מפה :P

הגשמים עוברים לתעלות ניקוז ולא מוזרמים לביוב. אלו שני מערכות נפרדות. חוץ מזה תהליך הניקוי של מי גשמים פשוט הרבה יותר מאשר התפלה של מי ים. בכל מקרה משק המים מאד לא יעיל, ורק ע"י ייעולו אפשר לחסוך מים בכמות שתחסוך התפלה. רק שהגאונים למעלה לא עשו כלום ועכשיו המצב כל כך גרוע שחייבים התפלה

ואיך בדיוק אתה מפריד?

לפי מה שאתה אומר, אם לאותם פתחים יוזרמו מים מזוהמים, הם גם יגיעו אלינו בסופו של דבר?

סתם חרתבונה - האדם יהיה צריך יותר לשלוט על הסביבה שלו - חידקים בלחת פטרי מתים מהזיהום לפני שהם מתים מחוסר מזון ( סתם אנקדוטה שחבר סיפר לי - לא בדקתי את מהימנות המידע - אבל עדיין זה חומר למחשבה )

אני אגלה לך סוד, זה לא רק בצלחת פטרי, וזה נובע מתהליכים ביולוגיים שלא קשורים להשפעות רעות של הסביבה (המיקרואורגניזם אוכל אוכל ואוכל, וכמונו גם הוא מייצר פסולת רעילה, ובשלב מסוים הרעל מחסל אותו :-[. זה לא בדיוק ככה, אבל זה העיקרון).

• תגובות 51
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע את זה - סתם לא רציתי להיכנס לויכוחים עם אנשים חסרי יכולת ראיה מערכתית בגלל זה והינה אני מקבל בכל זאת שיט על הנושא - נו , שויין , אין שכל אין דאגות , הממממ .

פורסם

סעמק עשיתם אותי צמא עם כל הדיבורים האלה על מיים :smile1:

פורסם

ואיך בדיוק אתה מפריד?

לפי מה שאתה אומר, אם לאותם פתחים יוזרמו מים מזוהמים, הם גם יגיעו אלינו בסופו של דבר?אני אגלה לך סוד, זה לא רק בצלחת פטרי, וזה נובע מתהליכים ביולוגיים שלא קשורים להשפעות רעות של הסביבה (המיקרואורגניזם אוכל אוכל ואוכל, וכמונו גם הוא מייצר פסולת רעילה, ובשלב מסוים הרעל מחסל אותו :-[. זה לא בדיוק ככה, אבל זה העיקרון).

איך אתה מפריד בהתפלה? אתה לא. תהליך ההתפלה כולל ניקוי זיהומים. ותהיה בטוח שמי גשמים מתחיל מנקודה הרבה יותר טובה מאשר מי ים כשזה נוגע לזיהום

פורסם
  • מחבר

אתם מדברים פה על דברים ממש לא ריאליים...במדינה כמו שלנו שעיקר הכסף וגם פה אני לא בטוח הולך לביטחון,אין מה לעשות אלא לעשות התפלת מים

דרך אגב אם אתם כבר רוצים נתונים מספריים:העלייה הכי משמעותית של הכינרת נרשמה אתמול-21 ס"מ,בגלל שירד באיזור טבריה 110 ממ גשם

יש כאן ירושלמים?אם כן ראיתם היום בבוקר קצת שלג?

פורסם

זה חורף זה? אם הטמפרוטורות בארץ יפלו למינוס לכמה שבועות ניראה לי שהאוכלוסייה המקומית תקפא ורק הרוסים ישארו מתפקדים....

פורסם

זה חורף זה? אם הטמפרוטורות בארץ יפלו למינוס לכמה שבועות ניראה לי שהאוכלוסייה המקומית תקפא ורק הרוסים ישארו מתפקדים....

מה שנכון נכון .

אני רוצה לראות תימני מתפקד רגיל ב מינוס 10 מעלות .

פורסם

מה לעזאזל הגזענות הזאת קשורה למשהו עכשיו?

ולא אני לא תימני או משהו.

פורסם

אויי סליחה לא הבנתה אותי נכון אני אמרתי את זה דיי בצחוק לא בקטע רע , חוץ מיזה אני רוסי ואני מכיר תימנים שניכנסים למיים שלי קופאות הביצים :errrr:

פורסם

מה שנכון נכון .

אני רוצה לראות תימני מתפקד רגיל ב מינוס 10 מעלות .

העיקר כל הרוסים מהכיתה שלי באים עם מעיל "קר לי קר לי" :-X

פורסם

מעניין שראית צורך לוודא שכולם ידעו שאתה לא תימני :screwy:

פורסם

עולם ללא סטיגמות היה נראה עולם הרבה יותר טוב.. אני עצמי רוסי ולא סובל קור.. (פגט גנטי :lol:)

לילה קר בקיץ וכולי ארטיק, לא רוצה לתאר מה יהיה במינוס...

פורסם

נו , זה סתם בדיחות

אני קאווקאזי שזה חצי תימני וחצי רוסי

ואני לא נפגע

אבל סעאמק קור כלבים

הכינרת עלתה ב 21 סמ' וכניראה תעלה בעוד קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים