עבור לתוכן

שאלה-האם הכרטיס מסך הלך לעולמו?

Featured Replies

פורסם

היי יש לי 6800 גי טי ל agp

הייתה לי בעייה עם היציאה לטולויזיה אז שיחקתי עם הכרטיסהיום נגנד באתי להפעיל את המחשב היו קווים ונקודות...סגרתי את המחשב שיחקתי קצת עם הכרטיס בסלוט הפעלתי ועבד מצויין.

אחכ הוצאתי את הכרטיס רעננתי משחה רמית..באתי להחזיר ויש כל הזמן קווים ונקודות והווינדוס טוען ואז לא עולה.ניסייתי מלא פעמים אותם קווים ונקודות.האם הכרטיס מסך הלך לעולמו?:( או שאפשר לעשות עדיין משהו?

פורסם

נראה לי שהכרטיס נשרף בגלל המשחה הטרמית , אתה בטוח שלא שמת לפני הכל משחה ?

אפשר לנסות...

תעלה את המחשב במצב בטוח ,

תמחק את כל הדרייברים של הכרטיס מסך תפעיל מחדש > הווינדוס יעלה ויתקין דריבר ג'נרי למסך > ואז שוב הפעלה מחדש > תתקין את הדריברים הכי עדכניים של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

לפניי כן עשה טיפה בעיות אבל ששיחקתי איתו הכל עבד מעולה.אחכ שמתי משחה בלי לנקות את המשחה הקודמת(אני יודע מעייפות) ואז זה קרה.עכשיו ניקיתי את המשחה ושמתי ממש מעט.עשיתי על מצב בטוח והסרתי דרייבירים והאחכ רשם לי שלא ניתן לזהות חומרה. הכרטיס הלך סופית?

פורסם

"לא ניתן לזהות חומרה" - אולי הכרטיס לא מחובר טוב במארז... גם אם הוא שרוף , המחשב צריך לזהות אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב עידכון חברים...עשיתי מה שנאמר לי פה,ואז המחשב עלה במצב רגיל גם! והיו מאלא ריבועים ורודים וקצת ירוקים,מפוזרים על המסך,לאחר מכן המחשב שיהה את הכרטיס..ועשה כזה סיגרת מסך ושבא להיפתח שוב חזר לווינדוס:( האם הכרטיס מת? או אולי אני אחכה קצת שהוא יתקרר או משהו ויחזור לעבוד?אני יודע שזה נשמע שטותי אבל אני ממש מבואס ככ אהבתי את הכרטיס הזה ואין מצב להשיג כזה אחד בארץ במחיר שפוי.

פורסם

אתה אומר שאחרי משחק עם הכרטיס בתוך הסלוט הוא היה עובד טוב, ככה שיכול להיות שהבעיה בסלוט...

אני מנקה את החיבור של הכרטיס עם מחק, (של בית ספר נו ) על המגעים, זה מבריק אותם...

בנוסף תנקה אם פנים הסלוט של ה AGP, אם אין לך ספריי אוויר תנסה כמה שאפשר עם נשיפה לכיוון הסלוט...

תבדוק ותעדכן....

פורסם
  • מחבר

אבל עכשיו חיברתי גי פורס 2 והכל עובד מעולה.....כלומר עם כרטיס מסך אחר...שיחקתי עם בסלוט והכרטיס,אבל אחכ ריעננתי משחה טרמיץ ושכחתי להוצחיא את המשחה הקיימת פשוט הוספתי על מה שהיה יכול להיות שמכאן הבעייה.?[br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 20:37:49

עשיתי את מה שאמרת והבעייה נותרה.......
פורסם

אוקיי, אם בדקת כרטיס אחר אין עוד מה לשלול... הכרטיס לא תקין...

מה שנשאר לי להציע לך ( במידה ואתה לא מודע אליו ) זה לוח היד שניה כאן באתר...

www.hwzone.co.il/tradezone

עריכה,

לא יזיק לפתוח את הכרטיס שוב, לנקות הכל טוב טוב ולמרוח מחדש...

במידה ואתה משתמש במשחה מבוססת כסף ( ARCTIC SILVER ) תזהר שהמשחה לא תגע במגעים שבסביבת הליבה, מהסיבה שהמשחה מוליכה חשמל... ( וכמובן עלולה לגרום לבעיות לא רצויות )

פורסם
  • מחבר

עם מה הכי טוב לנקות את המשחה?למרות שניקיתי הכל ומרחתי שוב...וגם בכל הריבועים שיש מסביב.. פשוט הכרטיס לא מתחמם וולא כלום,יש לו arctic coller קירור מיוחד.אולי כי הוספתי יותר מדיי משחה טרמית על מה שהיה?איך מנקים בצורה הטובה ביותר? ואם הכל לא יעזור שווה לי לקנות ראדון x 1950 pro

לאי גי פי מקיי אס פי ב 350 שח במציאון?

או פשוט לקנות מחשב חדש קומפלט? כי כואב הלב להשקיע על agp לא? ועד כמה ההפרש בין הביצועים בין ה 6800 גי טי ל 1950 פרו?

אגב הכרטיס שלי הוא של חברת pny אם זה משנה משהו... תודה שוב!

פורסם

בקשר לניקוי המשחה, אתה יכול לעשות את זה עם אלכוהול... תחזור כמה פעמים עד שהכל מסביב יהיה מבריק.... אחר כך שים כמה נקודות קטנות של משחה על הליבה עצמה ועם כרטיס מגנטי כל שהוא תמרח את המשחה באופן זהה, ( שכבה כמה שיותר דקה )

בקשר ל X1950 חכה שמישהו אחר יענה לך... לדעתי ברוב המקרים לא כדאי להוציא יותר מ 200~ שקל על כרטיס AGP... אבל אם אתה לא מתכנן שדרוג כולל בקרוב אז אולי זה כדאי...

פורסם

עדיף לך לקנות משהו זול התושבת הזאת היא כבר מיושנת מידי וחבל להשקיע בה יותר מדי כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים