פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים שלום יש לי win vista והמיקרופון שלי לא עובד הלוח שלי הוא asus p5q-e והדריבר של הכרטיס קול הוא sound max רציתי לדעת עם מישהוי יודע מה הבעיה והבעיה היא 100 אחוז לא מהמיקרופון בתודה מראשמור בן
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים הכרטיס קול שלך הוא עם jack sensing אז ברגע שאתה מכניס את המיקרופון הוא אמור לשאול אותך מה השימוש של היציאה/כניסה.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר כן אז עשיתי מה שצריך זה הראה לי שזה זיהה מיקרופון כמו שיש לי ואין לא שומעים כלום וזה לא מהמיקרופון ב100 אחוז
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר מה זה המיקסר של ההקלטה עם אתה מתכוןן של הוינדוס בתפריט שם שיש הקלטה או השמעה הוא עובד והוא לא על מיוט
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים יש במיקסר של windows שליטה על output וגם על input וכמוכן גם במיקסר של הדרייבר.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים אתה מנסה מהכניסה של המיקרופון מקדימה או אחורה.? למרות שצינת לוח אם אני שואל אין בעיות אחרת עם התקני הסאונד במחשב?
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר ניסתי בשני הכניסות ולא עובדאני חושב שהבעיה נובעת מהמערכת הפעלה כי יש לי גם line in עכשיו ברגע שאני מאפשר את המיקרופון בהתקני הקלטה בויסטה אז זה פותח ישר את הכניסה של הline in אני חושב שהיא לא מזהה טוב את הכניסות שלי מהלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.