עבור לתוכן

זקוק להמלצה לכונן בלו-ריי - תקציב 850 ש"ח

Featured Replies

פורסם

האמת היא שאני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום קולנוע ביתי, אם זה לא לפה נא להעביר, תודה.

ראיתי שהמחירים של כונני בלו-ריי ירדו והחלו להיות קצת שפויים והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אבל לא מצאתי מבחר גדול במיוחד ואני זקוק להמלצה, תודה.

השימוש היחיד שלי בכונן יהיה צפייה בסרטי BD, אני מאמין שהמפרט שלי מספיק בשביל להפעיל אותם(אני מריץ קבצי MKV בלי בעיה והמעבד שלי עובר בדיקה של CyberLink Advisor) אבל אני אשמח אם מישהו יוכל להציץ במפרט שלי כאן בצד ולוודא שאני לא טועה.

פורסם

תשמע, אתה צריך לשאול את עצמך אם זה באמת זה מה שאתה רוצה ואם אתה יכול להתאפק עוד, המחירים אמנם ירדו אבל לא הייתי קורא לנגן ב800 שקל מחיר שפוי.

אם בכל זאת אתה מתעקש במחירים האלה אין לך הרבה ברירות, זה או LG GGC-H20L או PIONEER DVD+-RW BDC S02BK

בשניהם הייתי נכנס לאתר הבית שלהם ומברר בדייקנות אם הם מתאימים למפרט שלך (אני זוכר שב-LG יש בעיות עם כרטיסי מסך 9XXX אבל יכול להיות שהם כבר שחררו קושחה שמסדרת את הבעיה).

אני הייתי ממליץ לחכות אבל לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

תודה, העניין הוא שיש לי אוסף DVD's וחבל לי להמשיך לקנות סרטי DVD כשבאותו מחיר אפשר לרכוש BD - בנוסף כנראה שאני אשלב את הכונן בHTPC שאני אקנה בקרוב.

מהשוואה שעשיתי הLG עדיף אבל אני חושש מעניין התאימות שאמרת. חיפשתי אבל לא מצאתי על זה שום מידע, תוכל לתת לי הכוונה כלשהי?

פורסם

שלח אימייל לאתר הבית של LG או לחילופין נסה לחפש אינפורמציה ב- cdfreaks.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל אני רק מוסיף מידע למקרה שמישהו יבצע חיפוש בנושא: בסופו של דבר לא מצאתי מידע ברשת על הבעיה שרשמת(וחיפשתי בצורה די יסודית לדעתי) והזמנתי את הLG GGC-H20L, קיבלתי אותו היום והכל עובד חלק.

כמה הערות:

1. מוכרים בארץ 2 גירסאות של הכונן, OEM וRetail. כדאי מאד לרכוש Retail כי לרכוש תוכנה שתומכת בהפעלת BD בנפרד יכול לעלות עוד 200-300 ש"ח.

2. אם אתם עונים על כל הדרישות של הכונן/התוכנה ובכל זאת הסרט מקרטע לכם תוודאו שיש לכם לפחות 30GB פנויים בכונן של המערכת הפעלה, קל לפספס את זה.

3. אני מניח שלא אמורה להיות בעיה, אבל צריך לשים לב שהכונן ארוך יותר מכונן אופטי סטנדרטי בבערך 5 ס"מ.

פורסם

תתחדש, ומה הסיבה שבשבילה צריך להשאיר 30GB פנוי?

פורסם
  • מחבר

תודה.

האמת שאין לי מושג למה צריך כ"כ הרבה מקום פנוי, אבל זה מה שרשום על הקופסא "30GB or more of available space Blue-ray Disc/HD DVD movie playback" וגם כשהרצתי את זה בגוגל מצאתי עוד כוננים עם אותה דרישה.

פורסם

אולי זה למקרה שאתה רוצה לנגן סרט כזה מהדיסק הקשיח שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים