עבור לתוכן

שאלה בנושא גיבוי עם אקרוניס\VISTA

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי ACRONIS TRUE IMAGE HOME 2009 ואני מעוניין לגבות ולדחוס תיקייה מסויימת על המחשב שמכילה מסמכים,סרטים ותוכנות.

1. נאמר והתיקייה שוקלת 20 ג'יגה בייט, ואני בוחר באקרוניס בHIGH COMPRESSION, כמה יצא בערך הIMAGE ?

2. אם אני עושה BACKUP PARTITION להארד דיסק 500 ג'יגה עם 250 ג'יגה תפוסים, כמה מקום הIMAGE יקח ?

3.רק בודק- בשביל לשחזר מערכת שלא עולה, אני צריך לאפשר SECURE ZONE, לאפשר STARTUP MANAGER, ואז לכתוב על הסקיור זון אימג' גיבוי מלא ?

4. האם הגיבוי אימג' של VISTA עדיף להגנה על מערכת מקריסת BOOT ?

5. האם ניתן לקחת אימג' של ACRONIS ולחלק אותו ל5 קבצי RAR עם WINRAR ? יש מניעה ?

תודה מראש !

פורסם

1. סרטים תמונות וקבצי מוזיקה כמעט ולא יורידו "ממשקלם" - תוכנות מערכת הפעלה וקבצי DATA (כמו DB קבצי אופיס וכו') כן ובגדול

2. תלוי באופי החומר - ראה נקודה מספר 1 - אם מדבור בקבצי מולטימדיה לא תוריד הרבה.

3. מיותר לדעתי - גיבוי ו-DR עושים על מדיה חיצונית ולא על המדיה עליה אתה עובד.

4. לא

5 - ניתן - אבל בשביל מה לא הבנתי. (אני גם משוכנע שבתוך התוכנה אתה יכול להגדיר לחלק ל-VOLUMES - גוסט עושה זאת בוודאות של 100 אחוז)

הערה כללית - אני משתמש בגרסאת ACRONIS SERVER ECHO עם UR - האפשרותלשחזר במכונה וירטואלית = תענוג.

בהצלחה ושבת שלום,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

האם בתוכנה שלך אפשר לשחזר SYSTEM STATE או משהו דומה של מערכת ההפעלה בלבד אבל מBOOT ?

למידע אני כבר לא דואג, עשיתי קופי פייסט לWD PADDPORT USB ויש לי את כל המידע בצורה ישירה שם. אבל אני לא יכול להרשות שהמערכת הפעלה הזאת תקרוס ולא תתן BOOT.. סיסטם ריסטור אף פעם לא עובד מהWINDOWS REPAIR.

פורסם

אצלי הדיסק מחולק לשני מחיצות - מחיצה של מערכת הפעלה ואפליקציות ומחיצת מידע

אני עושה IMAGE אך ורק למחיצת מערכת ההפעלה - את המידע אני מגבה בנפרד

כך שהשחזור של מחיצת מערכת ההפעלה הוא מה שמתבקש

שבת שלום,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

הבנתי, רעיון טוב ! עשיתי את זה בעבר ומאז שהחלפתי דיסק לא טרחתי..

האם אני יכול לחלק ל2 מחיצות עכשיו, כשהכל מותקן בDISK DIRECTOR ? או שאני חייב לפרמט את הכל מהתחלה? בקשר לאיך, אני יודע. השאלה אם פעולה שכזו לא תהרוס את כל העניינים...

עריכה: יש לי כרגע 225 ג'יגה פנויים בדיסק, האם אפשר להפוך את זה למחיצה נפרדת עכשיו, להעביר לשם את הDATA, להקטין את המחיצה הנותרת ל35 ג'יגה (ווינדוס) ולהגדיל את הDATA למקסימום

האם זאת הפעולה הנחוצה ?

פורסם

פחות או יותר כן - רק אל תשכך לפני כן לגבות את המידע אם הוא חשוב לך

(מבחינתי סרטים אינם חשובים - אני מגבה רק תמונות, מסמכים, שירים ומשחקים)

פורסם
  • מחבר

תודה ! לקחתי את עצתך ועשיתי 2 מחיצות, כרגע אני מעתיק 160 ג'יגה DATA למחיצה שיצרתי ואז יוצר אימג' של הווינדוס, תענוג !

תודה רבה לך גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים