עבור לתוכן

EW-7318Ug מתנתק ללא סיבה

Featured Replies

פורסם

אני כבר אובד עצות. יש לי אדימקס EW-7318Ug שמתנתק בלי סיבה נראית לעין. כשאני מחבר למחשב הוא עובד ואז אני מתחיל לגלוש/להוריד ואחרי כמה דקות, באופן אקראי (כנראה?) הוא פשוט מתנתק. הדרך החידיה להפעיל אותו שוב זה או להוציא ולחבר שוב או להשתמש בפונקצית התיקון של הוינדוס. זאת לא נראת לי בעיה במערכת ההפעלה כי זה קרה לי כבר עם ויסטה ועם אקספי (אמנם זה קרה על אותו מחשב אבל הוא עבר כבר כמה פירמוטים מאז)

האם חוזק האות יכול לגרום לכזה דבר? (סביב ה 10 אחוז אבל איכות האות היא 66 אחוז)

אני כבר אובדת עצות, אשמח לקצת עזרה :'(

פורסם

עוצמת אות של 10% אומרת שאתה מאוד רחוק מהנתב או שיש בינכם הרבה מכשולים ולכן הקליטה גבולית מאוד. זה לא אומר כלום על הכרטיס או הנתב -- זה רק אומר שהם לא מצליחים להתקשר אחד עם השני ולשמור על עוצמה סבירה שתאפשר קשר יציב.

פורסם
  • מחבר

את זסה הבנתי. בכל מקרה, העפתי את המודם והבאתי אחד עם חיבור PCI. בנתיים עובד סבבה

בכל מקרה, ניסיתי להגדיר WDS עם ראוטר אדימקס ולינקסיס (כשהלינקסיס הראשי) ופשוט לא הולך לי. עבדתי לפי ההוראות באתר נטציף (שלך? :smile1:)

אני מתחבר לראוטר אבל אין אינטרנט :'(

פורסם

האתר אכן שלי.

קרא שוב את הפרק על WDS ותגיד באיזה שלב אתה נתקע. תבצע את כל הפעולות במדוייק כאשר אין הצפנה -- זה צריך לעבוד...

פורסם
  • מחבר

4,5 לינקסיס עם טומטו, הראשי

6,7 אדימקס, אמור להיות הAP.

עריכה: כן עובד o_O יכול להיות שהוא לא קלט את זה.

עריכה 2: משהו פה דפוק, הראוטר של אדימקס, שהוא ה AP והוא נמצא הרבה יותר קרוב למחשב שלי נקלט הרבה יותר חלש מהלינקסיס. אני משתגע פה :|

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה דגם הנתב ואיזה דגם ה-AP?

פורסם
  • מחבר

WRT54GL

אדימקס 6204WG

בכל מקרה, הגעתי למסקנה שהבעייתי הוא הכרטיס רשת והראוטר. הכרטיס רשת כי הוא פשוט לא קולט טוב או משהו - גם ניסיון חיבור ללינקסיס שעמד במקום שלו למעלה משנה והצלחתי להתחבר יופי, עם חיבור יציב בעזרת המקבוק/IBM/איפון כל הזמן קרס או קלט אותו בצורה חלשה (כשהמחשב נמצא 20 סנטימטר משמאל למקבוק) והראוטר כי האנטנה שלו פשוט דפוקה. מה שעשיתי זה לחבר את האנטנה של הכרטיס רשת לאדימקס ואת הלינקסיס חיברתי בצורה קווית למחשב. עכשיו יש קליטה בכל הבית (וגם הצפנה :D) ואין ניתוקים.

ד"א האם נתקלת בבעיות עם כרטיסי אדימקס? או שסתם דברים אוהבים להשתבש פה?

תודהבכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים