עבור לתוכן

אחרי פירמוט -CATALYST 9.1 - מסך תקוע על רזולוציה של 640 !!!

Featured Replies

פורסם

ERRR ! - אני אחרי פירמוט נוראי :pissed: הכל כבר שוחזר והותקן מחדש חוץ מדבר אחד מעצבן שלא מצליח להתגבר עליו !

הרזולוציה פשוט לא מוכנה לעלות מעל 640X480 ! זה מטריף כי ניסיתי הכל ! דרייבר 9.2 הכי חדש , חשבתי אולי פה הבעיה ...

הסרתי והתקנתי 9.1 ...התקנתי דרייבר למסך הכי עדכני ... (ati 4850)

הוא נותן את כל הרזולוציות כביכול לבחירה אבל משאיר את זה על 640 ! גם כאשר אני משנה מהDISPLAY כפי שרואים בתמונה וגם שאני מנסה מה CCC עצמו

בתמונה השניה ניתן לראות שכן הוא מזהה ששיניתי כבר ל 1680 ושואל אם להשאיר ברזולוציה הזו - אבל הכל על 640 וגם נשאר על 640

מה עוד אפשר לעשות ? מה נועל לי אותו על 640 ?

:pissed::kopfpatsch:

תודה .

[attachment deleted by admin]

פורסם

תמחק תדרייבר ותתקין 9.2

פורסם
  • מחבר

התקנתי את 9.2 ! רשמתי שהתקנתי ...עברתי ל 9.1 כי חשבתי שזה יפתור את הבעיה , אבל עדיין ...

פורסם

אם מה שסימנתי לך בעיגול קיים תלחץ עליו קליק ימני ו DISABLE ולאחר מכן שמירה, תבדוק שוב את העיניין של הרזולוציה ותחזור לעדכן.

פורסם
  • מחבר

לא אין לי שם כלום ...

ניסיתי לשנות מפה את הרזולוציה ליותר אבל אני לא רואה את האוקיי למטה או מה שמעבר לREFRESH

כמה לחיצות "TABS" זה מה REFRESH ל - OK או APLLY אם יש ?[br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 10:38:31

אוקיי הורדתי את MULTIRES ! ...ופה אני מבין שיש בעיה ...

1680X1650 - הוא נותן לי על 32 ביט - כאשר אני מנסה 16 ביט רשום לי NOT SUPORTED ומעביר אותי לרזולוציה הזו אבל על 256 צבעים

1440X900 - שזה הרזולוציה שאני תמיד משתמש בה - לא נותן לי 16 או 32 ביט - ישר משנה לי אותה ל 1440 אבל 256 צבעים - השאר לא נתמך !! ...

שמתי לב שהוא כן יוכל להינעל לי על 1440X900 רק כאשר אני עולה בהדרגה מ256 צבעים ל 1024 ואז שם 32 ביט 1440 ...

משהו פה הזוי\דפוק ...

נ.ב הכל אחרי פירמוט - אין שוב וירוס או טרויין במחשב שלי .

פורסם
  • מחבר

אוקיי עד כמה הזוי שזה נשמע הנה הפיתרון !!!

הסרת התוכנה SPYWARE TROGEN REMOVER" !!!

התקשרתי לחבר שלי שאתמול הביא לי את הדיסק XP - הוא אומר לי שיש לו את אותה בעיה בדיוק ! שחזרנו מה הוא התקין מאתמול ...וכמובן ...

"SPYWARE TROGEN REMOVER"

הסרתי אותה הכל עובד פיקס .

אין לי מושג מה הקשר בכלל ! אבל מנסיון עבר - תמיד הבעיות המוזרות ביותר קורות רק במחשב שלי .

;D :-\ :screwy::kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים