עבור לתוכן

מי שיחק כאן בlost planet? איך המשחק?

Featured Replies

פורסם

איך המשחק, שווה לנסות?

במחיר שיש לו עכשיו לסוף שבוע הזה בסטים זה לא נורא, אבל רציתי לדעת קודם איך המשחק לפני שאני משקיע בו כמה שקלים...

פורסם

מצויין !

הגרפיקה שלו פשוט מעולה, אותו מנוע של DMC4 ולפי דעתי ב LP רואים יותר טוב, הפיצוצים שם פשוט מדהימים !

רק מה שהוא טיפה קצר, אבל בהחלט שווה קנייה.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה המנוע של DMC? למה בזה אני צריך להוריד די הרבה את ההגדרות כדי לשחק נורמלי, וDMC עבד די טוב בהגדרות נורמליות...

פורסם

המנוע של שני המשחקים זהה בבסיסו אך ב-DMC 4 מדובר בגרסא משופרת של המנוע. יתרון נוסף ל-DMC 4 הוא שהפיתוח של המשחק בוצע בו זמנית לכל 3 הקונסולות וזאת לעומת Lost Planet שעבר פורט לא יעיל מה-Xbox 360 אל ה-PC ופגם בביצועי המשחק על ה-PC.

http://gamasutra.pair.com/php-bin/news_index.php?story=16611

פורסם

לפי מה שאני זוכר זה אחד המשחקים שעשו לXBOX 360 שם טוב... אני אישית שיחקתי בו 20 דקות אצל חבר.

מה אני אגיד- ב20 דקות לא מצאתי שום מגרעה...

פורסם

אילן,

המשחק בקונסולות מעולה.

זהו אחד הפורטים הגרועים שנעשו (טוב, פחות מ GTA אבל לא רחוק)

פורסם

משחק מצויין!

אכן קצר משו.. סיימתי ביומיים..

דורש מחשב ממוצע+

אבל בלי פילטרים עובד מעולה...

תהנה! :]

פורסם

קיבל ציונים בסביבות ה - 70, לא הבנתי מה כל ההתלהבות.

נשמע כמו משחק אקשן קליל להעביר את הזמן ותו לא ובוודאי שלא אחד הטובים ביותר בז'אנר.

הפורט למחשב באמת מאד כבד אבל לפחות עם שליטה (ומיפוי כפתורים) נורמלית (שזה דבר שהופך פורטים לבאמת גרועים ולא הביצועים, כמו DMC3 ו - RE 4 ללא הטלאים).

אחרי שנה יצאה גרסת ה - COLONIES ששיפרה את המולטי שלו אבל אף אחד כמעט לא משחק בה ברשת כי היא לא תואמת למשחק המקורי (אי אפשר לשחק עם האנשים שקנו את הגרסה הרגילה).

פורסם
  • מחבר

טוב, ב-5 דולר קניתי אותו...

עכשיו רק לחכות שיסיים להוריד לי את המשחק... בטח יקח קצת זמן :P

פורסם

וגם לסיים אותו יקח לך קצת זמן

פורסם

אחרי שנה יצאה גרסת ה - COLONIES ששיפרה את המולטי שלו אבל אף אחד כמעט לא משחק בה ברשת כי היא לא תואמת למשחק המקורי (אי אפשר לשחק עם האנשים שקנו את הגרסה הרגילה).

דווקא יותר אנשים משחקים בגרסת ה-Colonies בגלל האפשרות לשחק עם שחקנים שרכשו את המשחק ל-Xbox 360.

פורסם

אתה לא תצטער, רק אין סיכוי שתריץ אותו על הגדרות נורמליות אבל בכל זאת אתה תהנה..

פורסם

קיבל ציונים בסביבות ה - 70, לא הבנתי מה כל ההתלהבות.נשמע כמו משחק אקשן קליל להעביר את הזמן ותו לא ובוודאי שלא אחד הטובים ביותר בז'אנר.

הפורט למחשב באמת מאד כבד אבל לפחות עם שליטה (ומיפוי כפתורים) נורמלית (שזה דבר שהופך פורטים לבאמת גרועים ולא הביצועים, כמו DMC3 ו - RE 4 ללא הטלאים).

אני מציע שתפסיק להסתכל על ציונים, הם לא שווים הרבה (בעיקר בגיימספוט, למקרה שאתה קורא שם)

המשחק עצמו אחלה, לשחק או בקונסולה או במחשב עם גיימפאד (ה VSים פשוט דורשים גיימפאד. מקלדת הורסת את כל הכיף בדברים האלו)

קצת קצר, אבל נראה מצוין, בהחלט לא משעמם, ומאתגר. פועל מצוין בהגדרות גבוהות על כל מחשב עם כרטיס מסך מ 9600GT ומעלה, ומעבד E5200 ודומיו (ומעלה)

פורסם

צודק כמעט בכל מילה !

לגבי הטעות, המשחק פעל לי בסדר גמור ושחיק מאוד עם P4 ו 1950XT על הגדרות גבוהות (לא מקס') ברזו' של 1280.

פורסם
  • מחבר

סה"כ הגרפיקה לא משנה לי יותר מידי, אבל אם המשחקיות טובה, אז זה מספיק לי...

חוץ מזה אני מתכנן (כבר הרבה זמן :P) לקנות כרטיס מסך חדש... משהו *קצת* יותר טוב מהחרטא שיש לי עכשיו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים