פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אבא שלי שיחק עם איזה תוכנה שמשנה הגדרות במכשיר והיא מוגבלת לשלוש פעמים בלבד ועכשיו אנחנו תקועים.הבעיה היא שכל הפונטים העבריים השתנו.כמה פתרונות:א. לקנות את התוכנה.... (לא כ''כ נראה לי)ב. להשיג סריאל של התוכנה (מסובך ביותר)ג. איכשהו לשנות את ההגדרות של הפונטים, ולא הצלחתי עד עכשיו.התוכנה קוראים לה tweaks2k2 3.0מי שמכיר או מתמצא בעניין אני אודה לו מאוד!
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים באיזה מערכת הפעלה זה משתמש?בserials 2000 7 ש מספרים גם לpocket pc אז תבדוק שם
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים הנה יש לך מזל שאני יודע לקרוא קצת גרמנית עריכה: תוריד גם עדכונים נראה לי יש באתר של התוכנה כאן
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר אחיאם אני עושה מה שנקרא Hard Resetימחק לי גם העברית מהמכשיר?מה ימחק?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר זה ימחק לי את העברית מהמחכשיר?זה דגם 3850אחי אתה מתמצא בכל הנושא הזה?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אני לא ממש מתמצאאני מבין כללי בדברים האלההעברית היא חלק ממערכת ההפעלה אז לא נראה לי שזה ימחק אותה ומקסימום יש אחריות תלך ותגיד שהוצאת בטעות את הבטריה והם יסדרו לך הכל
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים בהצלחהזה אמור להיות בסדר חבר שלי עשה את אותו הדבר (5 פעמים...) עם הקסיופאה שלו והכל חזר לרגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.