פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים קניתי maxtor basics 1T.הויסטה אמרה שצריך לעשות אתחול.עשיתי אתחול אבל המערכת מזהה לי אותו ככונן של 43.9GB בלבד ולא 1T...מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים כנס למנהל הדיסקים ותראה מה מופיע שם, אולי צריך להקצות שטח מחדש.. לקבוע אות ולפרמט.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר הוצאתי מהחשמל והחזרתי - ועכשיו הוא מזהה 931 ג'יגה.כמה שאלות:א. האם איבוד של 70 ג'יגה זה סביר ?ב. עשיתי לכונן אתחול, ולקח לו כ- 8 שעות לעשות אותו. זה לא הרבה ?ג. קצב הכתיבה אליו הוא בערך 20-24 מגה לשניה. האם זה סביר ?תודה.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים 1. לא איבדת שום דבר, אתה יכול לקרוא על זה ב-הודעות נבחרות (FAQ).2. פרמוט? 8 שעות בשביל 1TB זה אחלה, בהנחה שזה פורמט מלא ולא מקוצר.3. סביר מאוד.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר תודה רבה על התשובות המעשירות.שאלה נוספת - לא יודע אם קשור לכאן אך אם לא אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום המתאים...קניתי DVD של חברת pioneer-dv310-s עם כניסת usb.כאשר אני מחבר את הכונן - ה DVD לא מזהה אותו, אולם כאשר אני מחבר DOK של 8G הדיוידי כן קורא אותו.מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה ?תודה.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים כמובן- מחלקים למחיצות ואת המחיצה שרוצים FAT32 מפרמטים/ממירים ל-FAT32 בעזרת מנהל הדיסקים של מערכת הפעלה, בעזרת פקודה ב-Command Promt או בעזרת תוכנה יעודית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.