עבור לתוכן

יותר מידי VPU RECOVER ב4850

Featured Replies

פורסם

יש לי המון הודעות כאלה שקוטעות את מהלך העבודה במחשב!!!

הכרטיס על OC אבל הורדתי אותו ועדין יש הודעות כאלו...

הדריוור מעודכן ל9.2

זה הכרטיס:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464

מה אפשר לעשות??

פורסם

היי

דבר ראשון מה לעשות תמיד קיימת האפשרות שקיבלת כרטיס תקול, זה קורה לפעמים אז הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות זה קודם לדבר עם החנות ולהגיד להם שהכרטיס שלך כל הזמן קורס, ייתכן ומגיע לך כרטיס חדש.

פורסם

לבטל את הVPU RECOVER

פורסם

היי

דבר ראשון מה לעשות תמיד קיימת האפשרות שקיבלת כרטיס תקול, זה קורה לפעמים אז הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות זה קודם לדבר עם החנות ולהגיד להם שהכרטיס שלך כל הזמן קורס, ייתכן ומגיע לך כרטיס חדש.

היתה לי את אותה הבעיה והכרטיס באמת היה תקול.

לבטל את הVPU RECOVER

לדעתי זה רק יגרום למחשב להיתקע

פורסם

זה עובד ב89% מהמקרים,נסה ותראה.

פורסם

אתה על תדרי סטוק?

פורסם
  • מחבר

הוא היה על OC מהחברה והורדתי אותו לסטוק

פורסם
  • מחבר

הטמפ' היא 39-41 כל הזמן.

אין את הvpu ממאמף זה פשוט בלי סיבה

עם OC בלי OC במשחק,באינטרנט

נראה לי שאני יחליף כרטיס בחנות וזהו...

פורסם

קודם כל אל תבטל את ה VPU RECOVER, לא מעשה חכם במיוחד, לי זה גם קרה בXP ,במידה וביצעת OC עם RIVATUNER תסיר אותה לחלוטין ,במידה וביצעת בCCC אז תנעל את האופצייה, תסיר את הדרייבר 9.2 ,גם בעזרת UNINSTALL וגם בעזרת התוכנה CCLEANER בשביל שלא ישארו שום תפזורות ,תחזור לדרייבר או שניים אחורה, תתקין ,תבדוק יציבות, אל תבצע שום OC , ועד שתראה שאתה בדרך הנכונה והיציבה תחזור ל9.2 ותבדוק מה המצב.

פורסם

VPU RECOVER לא חייב להגרם כתוצאה מחומרה לא תקינה...

הבעיה יכולה גם להגרם מבעיית דרייברים / ספק כוח...

אם אתה יכול לבדוק את הכרטיס במחשב אחר זה יהיה מעולה...

פורסם

VPU RECOVER לא חייב להגרם כתוצאה מחומרה לא תקינה...

הבעיה יכולה גם להגרם מבעיית דרייברים / ספק כוח...

אם אתה יכול לבדוק את הכרטיס במחשב אחר זה יהיה מעולה...

כפי שאמרתי ,פחות סביר שזו בעיית חומרה, אני מהמר על דרייברים . תנסה את מה שאמרתי לך הודעה קודם ,ואם תהיה לך אפשרות אז תנסה אותו במחשב אחר.

פורסם

היתה לי בעבר בעיה כזאת בכרטיס של ATI, החליפו לי את הכרטיס לחדש וזה לא עזר, בסוף החלפתי ל NVIDIA

פורסם

האמת בפורום אחר שאני דיי הרבה שם ראיתי גם הרבה ילדים שמיתלוננים על אותה בעייה עם אותו כרטיס מסך מאותה יצרנית עם ה twinturbo והרבה מישם קנו את הגירסה ואיזה ילד אחד היתלונן שזה קורה לו כל הזמן הוא החליף לאותו דגם לא עזר בסוף הוא החליף ל 9800gtx+ זה לא יעזור עם תחליף כרטיס לאותה יצרנית קח או נוידיה או אוקתו כרטיס מיצרנית אחרת זה קרה להרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים