עבור לתוכן

איך אפשר לדעת אם כרטיס מסך מתאים?

Featured Replies

פורסם

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ??

לפי DDR אם כן תגידו איך למצוא אותו!!

ואם לא רשום את ה DDR בפנים המארז

ואיאפשר להכנס למחשב (לא נדלק)

איך אפשר לאתר את ה DDR שיטות!!

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ??

פורסם

לא מבינים כ-ל-ו-ם!

איך יודעים אם הכרטיס מתאים למה?

DDR זה סוג הזיכרון שיש...

תהיה סגור על עצמך ותנסה שוב

פורסם

DDR הוא סוג של זכרון. מן הסתם, גם DDR2, 3, וכל מספר אחר. לנתון הזה של כרטיס המסך יש אמנם השפעה לא קטנה על הביצועים שלו - אבל אין שום קשר להתאמה (או העדרה) למחשב זה או אחר.

אז מה בעצם אתה שואל?

פורסם

פותח התראד

כל שעלייך לבוק הוא את ממשק החיבור של הכרטיס האם הוא AGP או PCIE

וכמובן שעלייך לבדוק אם הספק שלך מספיק חזק להחזיק אותו ואם אין בעיה של צצוואר בקבוק עם המעבד.

נ.ב

אם אתה מסתבך תגיד לנו איזה כרטיס מסך אתה רוצה לחבר ואיזה לוח יש ברשותך

ונגיד לך אם זה מתאים או לא .

פורסם
  • מחבר

אז עוד הפעם אני אומר לך איך אני יבדוק האם זה AGP וכו'

פורסם

תוריד את התוכנה CPUZ כתוב לך שם את דגם הלוח,לאחר מכן בדוק את הדגם בגוגל ותראה אם הוא PCI-E או AGP

פורסם
  • מחבר

אני מדבר עברית!!!

איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלך!!!

ציינתי המחשב לא נדלק יש שיטות לדעת???

פורסם

פתח את המארז וחפש את הדגם של הלוח שלך,הוא מוטבע בצבע לבן לרוב לקראת קצה הלוח.

פורסם

אני מדבר עברית!!!

אתה מדבר עברית אמנם, אבל מתבטא כמו ילד בן חמש. בהנחה שאתה לא, יש דרך להסביר לאנשים את הבעיה שיש לך, והיא לא ממש דומה למה שכתבת.

ההצהרות שלך סותרות אחת את השניה. מ"המחשב לא נדלק" אנו מבינים שאתה מצפה שהוא ידלק, משמע שהוא אמור לכלול את כל החלקים, לרבות כרטיס מסך. אם כן, אתה שואל האם כרטיס המסך מתאים כאשר הוא כבר מורכב בתוך המחשב? אם לא, ויש לך כרטיס מסך שאתה לא יודע האם הוא מתאים בכלל או שאין לך כרטיס בכלל, איך אתה מצפה שהמחשב יעבוד כמו שצריך ללא רכיב הכרחי שכזה?

חוץ מזה, "המחשב לא נדלק" זה ביטוי מאוד כולל. האם כשאתה לוחץ על כפתור ההפעלה כלום לא קורה או שפשוט אין תצוגה על המסך? גם מחשב שחסרים בו חלקים כגון כרטיס מסך "ידלק". המאווררים יעבדו, האורות (אם יש) יעבדו, וכנראה שיהיה צפצוף כלשהו בהתחלה (אם הספיקר קיים ומחובר, כמובן).

YOOY, אם אתה רוצה עזרה אבל לא מסוגל להסביר אפילו מה רצונך. תשב, תשתה כוס מים, תזכור שסימני שאלה וקריאה יהיו מובנים מספיק גם אם לא יהיו בשלשות, תקרא את הסטיקי בראש הפורום (בהנחה שאתה מחפש לקנות כרטיס מסך שיתאים ללוח האם שלך ולמערכת באופן כללי, ובהנחה שאתה יודע לקרוא יותר טוב משאתה יודע לכתוב), תתן לנו קצת פרטים על המחשב (מחשב חדש ש"לא נדלק"? מחשב ישן שעבד עד היום עם כרטיס מובנה ואתה רוצה כרטיס נפרד? מחשב שעבד עם כרטיס נפרד גם קודם, אבל אתה רוצה להחליפו? וכו' וכו') ואז אתה מוזמן לחזור ולשאול את השאלות שיש לך.

פורסם

זה חיבור AGP

http://images.kbench.com:8080/korean/mouse_potato/hot_info/1999_02/unversal_agp/agp_1.jpg

זה חיבור PCIE

http://reviews.techloop.net/images/products/full/6148X1900GT_PCIE_256_Card_02.jpg

כל שעלייך לוודא הוא שהכרטיס מסך נכנס טוב בסלוט על הלוח

אם הוא נכנס הכרטיס מתאים!

אם לא

אז כניראה הוא:

לא מקבל כוח מחיבור מלוקס שאמור להתחבר לכרטיס מאחורה

או חיבור 6 פין

או שהמסך שלך נדפק

או שהכרטיס לא טוב

או שכל המחשב נהרס

או שיש מלא סיבות!

אי אפשר בדיוק לדעת למה הוא לא עובד

בעקרון אם הוא נכנס בסלוט הוא מתאים!

תנסה להחליף כרטיס מסך אחר ותראה אם הבעיה נפתרה.

תנסה להחליף זכרונות גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים